Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > hledání kabelů

o Navštíveno 2193x o
o 24.01.2012, 16:54 | Cenda
potřeboval bych najít pod omítkou kabely od telefonu. Nemáte někdo vyzkoušený levný přístroj, který umí hledat kov (telefonní kabely jsou zrovna tenké), aniž by byl pod napětím?

o 24.01.2012, 17:57 | michall
Nepomohlo by něco takovýho? Mívají telefoňáci ve svých brašnách. [ Link ] Ale musíš mít přístup aspoň k jednomu konci kabelu
o 24.01.2012, 19:37 | Cenda
tam ale musíš dát na jednu stranu generátor signálu a na druhým ověřuješ, v kterým kabelu je, ne? já potřebuju najít, kudy vede a kde končí.
o 24.01.2012, 19:42 | rover (WoodTech)
[ Link ]
Ale jak dobrej bude nevím , ovšem za tu cenu to za zkoušku stojí .
o 24.01.2012, 19:50 | /// MiŠeL /// | Upraveno: 2012-01-24 19:50:21
a nebo android market [ Link ]
o 24.01.2012, 20:58 | Cenda
To z androida akorat overi, jestli je dana vec z magnetickeho kovu-coz med neni. Ale nainstalovano a funguje to :-) tu lidl hracku muzu zkusit, jestli to tady budou mit.

o 24.01.2012, 22:49 | Draxx
Tyhle levny "minohledacky" sou naprosto nahovno. Mel sem v ruce i nejakou Bosch a to samy, ukazuje to nesmysly, nenasel sem ani 3x2,5 ve zdi.
o 25.01.2012, 00:31 | darkbug
co takhle si to pujcit? mel jsem Bosch a vypadal celkem schopne
o 25.01.2012, 07:10 | tappaja
Spolehlive funguje to, co sem vlozil michall, tonovej generator se sondou.
o 25.01.2012, 08:52 | Cenda
tappajo, umí to ale hledat kabely pod omítkou? Podle popisu a jak tyhle generátory znám, tak jen procinkneš kabely = hledáš konce ve svazcích.
o 25.01.2012, 09:18 | Ravo | Upraveno: 2012-01-25 09:19:33
Cenda: Tonový generátor společně se sondou umí hledat kabely i bezkontaktně - využívá jev elektromagnetické indukce ;-) Nejvíc se to používá při vyhledávání ve svazku kabelů někde uprostřed trasy. Jinak pod omítkou je to jak kdy, pokud je hluboko nebo je tam něco co účinně tlumí prostup elmag. vln na povrch, tak to nemusí najít. Pak se pohužívají hi-power generatory a citlivější sondy. Prostě čím ji blíž ke kabelu, tím to lépe funguje.

Jinak ta hledačka něco jako z Lidlu funguje taky celkem dobře, navíc to umí najít i trubky atd...spíš bych šel do toho
o 25.01.2012, 11:34 | Cenda
ok, díky všem
o 25.01.2012, 11:46 | tappaja
Asi takhle, tel. drat je tak drobnej, ze ho detektor kovu ani nezaregistruje. Ten pipak jsem mel kdysi daaavno v praci, pripojil jsem na rozvodu krabicku a sel treba kilometr do budovy, kde jsem ten par dohledal. Pokud ti jde o hrubou lokalizaci, kde se drat pod omitkou nachazi, urcite to bude fungovat na tech 10-15cm, to proste uslysis.

asi by byl lepsi
[ Link ]
nebo
[ Link ]
ale uz je to palka, sakra.
Budu to muset koupit, mam vyvedenej kabel k brane, jenze ho paka zahazeli nebo ho nekdo ustip a ukrad, potrebuju najit, kde...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3578 sekund.