Navštíveno 2338x

Uměl by nekdo za slusnej peniz na octu 66kw typ motoru agr komplet i z pumpou
Když si vzpomenu tak se poptám zítra.. Kdyby se ti cena líbila,bylo by dobré dorazit do Brna na osobní předání.. Máš někdy cestu?
se zeptej a uvidime brno neni problem

24.01.2012, 17:28 |
T0M za slušnej peníz je mají i na internetu...skoda-dily.cz a cc-autodily.cz dokonce okolo 3500,- i s pumpou
ja to radši dělal ve škodovce,abch měl dukaz,že sem to dělal a kvůli kvalitě prace. škodovka měla slevový poukazy,takže mě to vyšlo na 12t s pumpou s filtrama a s olejem,ale mám jinou motorzaci,radši jsem si připlatil 2000 a mám klid
Tak cena nic moc.. 4 000,- s daní..
co to je za znacku jakej remen a jake kladky nevis?
rozvodova sada Ina 530 0082 10 za 3200,-
pumpa jp group 480,-
pumpa airtex 830,-
Nevím co prodává Škodovka,ptal sem se přímo v autorizáku.. Mužu teda ještě pozjištovat..

26.01.2012, 17:04 |
Rudi to si je pak budeš dělat sám?
to je nejlepší jak někdo koupi rozvody zajde za pepou do dilny hele vyměn mi to jojo rozeberem a ejhle nepasuje zvedak zablokovany

27.01.2012, 12:57 |
Rudi Klasika, koupím za levno rozvody, abych ušetřil. :-) Půlka z nich tě vyhodí, že to z cizího nedělá a druhá půlka mu to sice udělá, nicméně práce bude o to dražší a ještě to má navíc bez záruky. Ale hlavně, že sem ušetřil :-DDD
když to dovezeš do autorizáru se svýma dílama,tak ti to udelají,ale asi bez záruky
samo že bez zaruky nemužou poskytnout zaruku na dily ktere oni nekoupili
mi se přihodilo že zakaznik měl brzdove desky o 95 kč levnější než ja a přesto se mu vyplatilo sednout do druheho auta a dovest mi je kolik ušetřil?
takove dementni keci sem cekal a ani me to tu neprekvapuje
Nevidím na tom nic špatného.. Sám budu kupovat ve škodovce rozvody,či v elitu a kamoš vymění za 1 000,-

28.01.2012, 08:29 |
gizmi na tvuj typ tu nabizel nekdo komplet v bazaru za 4t (vcetne pumpy) takze myslim ze dobra cena..
gizmi: nebyl to inzerát starej už tak rok?
vymění za 1000 i s nastavením počátku vstřiku?
Lukin: Ano komplet.. Nebude to dělat poprvé.. Je to muj bývalej zaměstnavatel.. Dělá to už kolem 30let.. :-) Servisuje mé auta už cca. 5let a vždy dobrá práce.. Proto zaním jezdím když je něco potřeba.. Mohl bych to nechat vyměnit i nyní v práci u klukum,ale mechanika mám,spokojený sním sem,tak proč měnit..
gizmi: Asi si myslel tohle..
[ Link ] Tak sem to poletl..
Ja vim cetl sem ten inzerat a premejslim o nich litr supr cena ja za 15 set
tak to je ok protože někteří si udělaj rysečky šup rozvod dolu a šup rozvod z5 a odjezd jinak pěkna cena za vyměnu