Navštíveno 1495x

24.01.2012, 11:06 |
J-T. Marně hledáme nějaký hezky prostor na svatbu: Praha + okolí do cca 30 km.
Svatbu chceme mít venku, takže hledáme nějakou hezkou zahradu, park apod. + samozřejmě zázemí (restaurace, bar…) kdyby pršelo. Na jednom místě chceme mít jak obřad tak hostinu pro 60 - 70 lidí.
Máte někdo nějaké tipy? Budu rád za cokoliv jsme dost zoufalí :-/
díky díky
mel by si napsat hlavne jakou mas cenovou predstavu :-)
v Senohrabech je pěknej hotel, aspoň zvenku
[ Link ]
Jendys: ten Disneyland? Už chyběj jenom betonový lvi u vjezdu..byl jsem tam a můžu říct,že by se to klidně mohlo jmenovat HOGO.FOGO... :-( To je dobrý tak pro diváka N@VÁKA..

24.01.2012, 12:39 |
J-T. MiniMike: Tak rozumně ... předpokládám, že pronájem bude zdarma a útrata bude tak +- 30.000 Kč. Nebráníme se ani nějakému pronájmu když si vše dodáme (jídlo, píti...)
Jendys: To je mimo, to je snad nejdražší hotel :-/
jestli budeš mít 60-70 lidí ofiko od začátku nakonec, od obědu do noci - počítej 1000,- kč na hlavu a to si nemůžeš vyskakovat s nějakym 4hvězdičkovym hotelem .o)
30 tis. za svatbu - jídlo, pití - za 60-70 lidí je podle mě hodně sci-fi
jinak hezký je to v :
[ Link ] tam ale budeš na hlavu, když to pronajmeš 1200,- kaček jak fík
pak písni jak jsi dopadl s tím rozpočtem
Klášter v Panenském Týnci - nejúžasnější místo na svatbu venku, kde jsem za ty léta co jezdím svatby byl....
radek.613: já jsem z Loun, takže panenčák znám, ale tam je to na obřad, džejtý psal o svatbě probíhající venku + zázemí - což obecní úřad v Panenčáku s hajzlama na chodbě nebude to pravý ořechový ...
já takovej kýč taky nemusim, dvakrát jsem tam sjel z dálnice na kafe, ale ženským se to líbí, my se brali na Špilberku venku takže aspoň z části svatba na hradě :-)
radek.613: taky nesmí chcát, páč tam není mokrá varianta obřadu a pak jdeš na ten obecní úřad, což je taky hnuj ... jsem hotovej svatební agent co .o)
my nakonec - v jednom penzionu - v zahradě toho penzionu dělají svatby - takže tam bude i obřad, a je to .o)
tady panenčák:
[ Link ] tady co to budeme mít asi my
[ Link ]
třeba hotel lion - 70 lidí + něco málo ubytování, když nechceš bejt rušen - vezmeš na den sál, venek atd. - jseš tam s oslavou přes kilo .o(

24.01.2012, 13:39 |
J-T. MazliG: Tak znáš to řekne se limit 30 tis. a bude to za 40 tis. :-) Kolem mě se to teď všeude bralo tak mám dost info o reálném rozpočtu a nemyslím si že bych byl mimo realitu. Samozřejmě počítám i s variantou že tvrdej každej za svoje...
Jde fak o místo: krásná zahrada + ucházející vnitřek...
J-T: každej tvrdej za svoje na svatbě ? to řekneš strejdovi, cálni si bejku bíma ju ? ... ale proti gustu .o)

24.01.2012, 13:46 |
J-T. MazliG: Tak my máme "naštestí" velmi malou rodinu jak z mojí tak od přítelkyně, takže tohle nebude fakt problém... Nebudeme mít ani žádnou hostinu v pravém slova smyslu. Chceme jen raut + zvažujeme grilovanou krůtu/ sele apod...
Chceme spíše tedy garden party, kde se vezmeme :-)
ok - tak to my ze strany skoroženy hujerovic .o( samože si taky umim představit utáhnout kilo jinak než takhle .o(( takže souhlas
ty jo nevim, měli jsme hostinu v hotelu a ze známosti jsme si dodali vlastní pití od manželky z práce a bylo nás tam do 25-ti a bez pití jsme platili cca 25
když budou lidi od oběda do večera jíst a pít, tak hostina vychází když to není drahý - tak litr na hlavu - si myslim ...

24.01.2012, 16:53 |
J-T. Chlapy neřeště peníze :-)
Jde mě v první fázi o místo...
V Praze jsm enašli teřba Píseckou bránu, pak jednu restaraci na Džbánu...
Nic ale nebyl opřesně podle našich představ - tak házejte typy určitě dáme něco dohromady :-)
díky

24.01.2012, 19:26 |
rcman A co Ladronka
[ Link ] .
Místa tam je dost. Prostředí příjemný. A je tam i dobrá dostupnost MHD nebo autem...

25.01.2012, 00:06 |
empiK (M)
svara mel loni tady. venku, na pohodu. bylo to fajn.
[ Link ]

25.01.2012, 15:34 |
J-T. empik: good tip, diky. Zajedem tam a uvidíme...
rcman: tam by jsm eneměli žádné soukromí :-( V létě to je tam jak na pěší zóně :-/
Našli jsme super prostor:
[ Link ] Něco takového bychom si představovali, bohužel majitel o podobné akci nechce ani slyšet :-( Nějak nechápu proč, ale prostě nechce...
Tak šup šup další tipy :-)
díky

25.01.2012, 19:18 |
rcman | Upraveno: 2012-01-25 19:21:01
J-T: To je asi věc názoru. Znal jsem bývalého majitele Ladronky a občas jsem tam na pár svatbách dělal řidiče. Obvykle se celá ta Ladronka (myslím samo. jen tu usedlost-budovu) uzavřela jen na svatební hosty a máš dost soukromí...
Ten pension je povedenej, ale majitele asi neukecáš, což je škoda.
Známá měla před pár lety svatbu a hostina (spíše párty) pak dělala v ňákym zámečku někde kousek nad Radotínem... Prohledám alba a skusim napsat více...