Navštíveno 1086x

23.01.2012, 21:49 |
DaveX | Upraveno: 2012-01-23 21:56:26
Ahoj, sháním pro mamču k 50-tinám nějaký wellnes pobyt nejlépe v Beskydech. Uměl by někdo doporučit, kde to je fajn? Cenou bych se chtěl vejít tak do 4500 Kč pro 2 osoby na 2 noci (pátek, sobota, neděle). Pokud to bude jinde, tak není problém. Nejlépe ale někde okolí Ostrava apod.

23.01.2012, 21:58 |
walish | Upraveno: 2012-01-23 22:07:18
Zkus kouknout sem:
[ Link ] Pokud by jim wellness zde byl málo, tak doporučuju si zajet sem:
[ Link ] - tam by celý balíček cenově nevyšel,protože je to 4* hotel, ale wellness/Spa tam je fantastické a je to od toho penzionu ovečka 15min autem.
[ Link ] Horal i lanterna vpoho a když chytneš akci tak i za rozumnou cenu.

23.01.2012, 22:09 |
DaveX Super, díky hoši. Jinak mě celkem zaujalo toto:
[ Link ] líbí se mi to prostředí a celkově to tam je fajn.
Nj pěknej hotýlek ,ženil jsem se tam :-D

23.01.2012, 22:20 |
DaveX rover: takže říkáš, že tam by to bylo taky fajn jo? No když je tam pošlu od neděle do středy na 2 noci, tak to tam vychází hodně hezky ty pobyty. Někdy přes prázdniny a tak nějak do těch 4000 bych se vešel. + nějaké ty další procedury :)
Jj je to tam pěkný celkem hezky zpravený . Co se vybavení týče řekl bych lepší střed ,maj tuším 3hvězdy a i by to odpovídalo .Wellnes taková klasika ale stejně za 3 dny toho extra nestihneš. Jinak moc pěkný okolí takže je i kam se projít a pod.

23.01.2012, 22:28 |
DaveX A uměl bys to nějak srovnat s těmi Horal a Lanterna?
Horal i lanterna je rozhodně luxusnější řekl bych tak o třídu výš. Víc služeb a modernější.
Ja byl ted o vikendu v Besenove na Slovensku a odjizdel jsem absolutne nadseny.
Hotely primo patrici k arealu jsou predrazene ve vou 99Eur/noc ale treba na cely vikend daji slusnou slevu nebo najdes jiny penzion kousek odtama. Rozhodne doporucuju minimalne jednou vstup do wellness and spa na 3 hodiny (absolutne staci. Je tam nekolik druhu sauny a vseho mozneho,mrkni na stranky,ale myslim ze budes muset pritlacit,vikend pro dva za 5k tam je malo + cesta,ale spokojenost zarucena!