Navštíveno 837x

Předesílám, že nechci vědět, jak měnit vzhled we Windows, zase taková lama nejsem. S čím si ale nedokážu poradit, je samovolná změna vzhledu pod WinXP po vypnutí a opětovném zapnutí PC.
Standardně mám nastaven "Klasický vzhled", schéma "Bouře VGA", Windows lišta má dva výškové "stupně" - tzn. vejdou se tam dvě záložky nad sebou. Vypnu PC, zapnu ho znova třeba za dva dny, a ejhle, mám tam modrooranžové schéma XPček, a lišta jednostupňová. Pozadí, tapeta, všechno zůstane, jak bylo, akorát vzhled a ta po****ná lišta.
Poradí někdo?
OS WinXP Professional SP3
Díky!

23.01.2012, 20:19 |
cuir mozna mas stejnej problem.
[ Link ] tohle je rada vykopirovana ,ktera tomu cloveku pomohla s problemem...tak asi pomuze aji tobe.
Tento počítač - spravovat - služby a aplikace - služby - motivy - zakázat
minuta na googlu ;)
Tohle jsem našel taky :-) Nicméně jsem měl za to, že se mě to netýká, protože můj problém je přesně opačný. Ale OK, zkusím, a uvidím...

23.01.2012, 22:17 |
cuir | Upraveno: 2012-01-23 22:19:41
pak dej vedet... sam sem zvedavej. Snad ti to pomuze.
jeste me napadlo a je to tam aji psany...nekdy ty moduly co meni vzhledy startovaciho obrazku a toho boootovaciho nesmyslu co tam beha z leva do prava delaji problemy. Stejne tak kdyz se nahraji jine ikony a tak. Tak pokud tam tohle mas tak to vymaz...
jednou s emi stalo to ,ze sem nahodil instalacku a proste nekde doslo k chybe a vubec to nenabehlo. Podruhe sem dosel az ke spusteni a chtelo to po me heslo, pritom sem zadne enzadaval. zkratka ne vzdy se zadari...pokud ti nic nepomuze tak bych zkusil znova reinstal.
Komplet format syst.HDD a cele proste znova nahodit z boot CD
Zatím to vypadá, že to pomohlo. Služba je deaktivovaná, a včera mi to normál naběhlo v klasickém nastavení.
Ještě parurazy to zkusím, než to definitivně označím za vyřešené, ale prozatím je to OK.
Dík za pomoc!

25.01.2012, 17:18 |
cuir neni zac...sem rad ,ze pomohlo..jeste chvili pockej a pak to rozsdekni jestli ok nebo ne. mej se.