Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada : Koupelna

o Navštíveno 900x o
o 23.01.2012, 11:59 | Kounect
Ahoj, prosim o nekolik rad, radeji je rozdelim kvuli prehlednosti.

Budu delat koupelnu a zajima me nekolik nenormalnich kravinek.

1) Chtel bych tam soupaci dvere, takove ty jak se zazdi v pouzdre a pak do toho zajizdeji. Nejaky navrh kam se na ne v Praze ci okoli jit podivat? Pripadne nejaky link na osvedceneho prodejce?

2) Videl jsem na nejakych fotkach rovnou podlahu beze spar, hladka leskla. Jak se to dela? Co je to za technologii - co hledat na netu abych se o tom dozvedel vic?

3) Kde v Praze a okoli projit nejakou firmu s nabidkami vanicek na sprchu, dvirek do sprchy ( jednotlive, ne sprchove kouty )pripadne zase nejaky osvedceny link kde kouknout.

Dekuju.

o 23.01.2012, 12:21 | Crimson | Upraveno: 2012-01-23 12:23:37
1) když dveře tak Sapeli, taky jsme dávali zajížděcí, pěkná vzorkovna je Smíchov [ Link ]

2) netuším, google, my máme tuhle [ Link ]

3) vaničky se už nedávaj, nahoře v Jinonicích jsem četl reklamy "Nejvetěší showroom koupelen v ČR" mrkni tam

kdybys jel po D8 někdy tak mrkni sem, hustá vzorkovna [ Link ]
o 23.01.2012, 13:27 | filip146
ted jsme jedny dveře zadělávali tak jsem hodil slovo s panem majitelem. počítej že když budeš chtít aby za něco stály dáš za ně raketu... 20-30 tis
o 23.01.2012, 13:32 | walish
Něco můžeš zkusit pohledat tady: [ Link ]
o 23.01.2012, 14:17 | AR
Kounect: zrovna teď o vekendu tohle dělali v JSSS na primě. Zajížděčky tam měli tuším sapeli a rovnou podlahu bez spar měli tuším z pryskyřice.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3598 sekund.