Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nokia C5-03 sekani videa

o Navštíveno 1217x o
o 22.01.2012, 19:49 | GooGoo
V poslední dobe se zacalo sekat nahravane video. Pri samotnem nahravani nic nejde poznat, ale pri naslednem prehravani se skubne rozkostickuje 3s klid a zas sek.. porad dokola. Stejne tak se video chova pri prehravani v PC. Tak ze je chyba primo v nahravani. Ale co stim? Nevedel by nekdo? Ted jsem udelal aktualizace a zadna zmena.

o 22.01.2012, 22:35 | Brnďa
No to se mi stalo na nokii e52, zaclo se to kousat, tak sem nahral system novy ap orad, pak jsem nekde vycetl ze mam zkusit nahrat starsi firmware pres nejake programy a ono to zase jelo tak nevím :)
o 23.01.2012, 14:54 | Leveler
Nemazal si poslední dobou náký videa z telefonu? Třeba 50-100Mb atd?
o 23.01.2012, 14:55 | GooGoo
No mazal. Proc?
o 23.01.2012, 15:24 | Leveler
Tak to bude tím.Vsadím se že když smažeš kartu(naformátuješ) tak to bude v cajku
o 23.01.2012, 16:24 | GooGoo
Leveler, super dik! Uz to funguje jak ma ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3287 sekund.