Navštíveno 979x

Zdravím kluci,už jednou jsem tu psal ohledně mé závady.
začalo to tím,že jsem si koupil BOV bailey dv26,montáž jsem udělal sám,místo orogi jsem umístil tento ventil.
kde byl na škrtící klapkou a pod kritem motoru,zjistil jsem že mi docela cáká olej z toho ventilu,ale nejsem odborník..tak jsem to nechal být.
ale asi tak po 2 mesících se projevil problém,valil jsem asi tak 150km a když jsem zrychloval najednou se mi začalo auto pocukávat.
a to je ten problém co doposavad řeším.
auto mi neustále cuká s takovým menším syčivím zvukem. ale závada je jen tak 60/40 % takže ne furt to dělá.
auto bylo na menší diagnostice tak i velké a to ve škodovce. po elektronice auto bez závad:(((vím že se to těžko vysvětluje,když to nevidíte či se neprojedete,ale už mi tu dost lidi poradilo.
mám známeho v servisu,ten tvrdí,že mám počkat až to bude dělat furt.četl sjem ruzná forka...ale nikdo neměl tu samou závadu.nechci tam auto nechat 5dní stát aby se mi vtom štourali a ja ta menchal balík penez,ale asi se mi to nevyhne když budu potřebovat zjisti zavadu že???
Asi tak měsíc zpět , jsem tomu dal opravdu kotel kdyjsem to odpíchnul z nuly. a tam se mi z výfuku objevil bílý dým...ale ani předtím ani potom už se mi ten dým neobjevil. neví te si rady,či typy co kde prohlídnout,či co by to pravděpodobně mohlo být???
musí tam být mechanická závada..ale kde??, moc děkuji předem,sand mi někdo tu pomuže
omlouvám se za překlepy.číst to posobě to je des.
Vzit nekoho s notebookem, napichnout auto a sledovat za jizdy by nepomohlo?
nejak sem to nepobral , mám enom starý AGU , tak doufám , že neťápnu nejaků blbosť , ale esi máš olej v sání , tak umřelo fíčko , zhoď hadicu a skus esi néni volný pajšl.
co se týče teho syčení , nemám tam airbox a syčá to pořád a moc , ale je to fajn.
mě to moje taky cukalo , ale aspoň zme na vagině našli sporadicků váhu , už je nová a luxus.
myslíš si že by trocha toho oleje mohla poškodit tu škrtící klapku,,co byla pdo tím BOV???dáse tedka říci,že to dělá právě furt...a vzdycky když má sepnout turbo,což je kolem 2500 otáčk myslím,:( když to pomalunku vytáčíš,nezacukáto,ale když chci prutší zrychlení,začneto syčet a cukat.dá je zjisti nějak chod té klapky???ejstli třeba chodí jak má??jsem lajk,moc se nevyznám..takže beru každou radu,a řeším to.
než jsem tam dal ten ventil,auto chodilo bez menšího problemu.stím ventilem chvilku taky,ale pak se to projevilo.fakt nemáte aztím někdo tušení co stím???nemuže to být turbo??nebo tak???enbo ta zapalovací cívka???četl sjem hodně forek,ale ne nikdy ten muj případ,jen podobné,po elektro,je auto bez závad:)takže tam musí být něco mechanickeho..jenže co:/jestli prasklá hadice nebo ja nevím:(
skus tam vrátit ten starý bov
Zkusil bych dát zpátky starej ventil a uvidíš :)
zde jsem to nenapsal,ale puvodní ventil už je tam dávno daný,hned z prvopočátku jsem ho dal zpět.