Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jeden pravdivej -)

o Navštíveno 961x o
o 22.01.2012, 10:32 | vinzek fa
Současná česká škola …

Přijde nová učitelka zeměpisu do školy. Má první hodinu, otevře dveře do třídy, postaví před žáky a začne:
"Děti, chtěla bych vám říct…“
Ale děti začnou po paní učitelce házet všechno, co jim přijde pod ruku, a křičet, aby vypadla.
Celá uplakaná utíká za ředitelem. Ředitel povídá:
"Paní kolegyně, já vás chápu, ale jak to učil Komenský? Děti je třeba nejprve zaujmout a potom začít vykládat látku. Tak se pojďte podívat."
Ředitel rozkopne dveře do třídy:
"Nazdar, hajzlové!"
"Čau, ředitelskej!"
"Dokážete, vy polointeligentní hovada, natáhnout prezervativ na glóbus?"
"Co je to glóbus?"
"Právě to vám teď vysvětlí vaše nová učitelka zeměpisu."

o 22.01.2012, 10:47 | Thullo
:o)
o 22.01.2012, 11:04 | choze
:D
o 22.01.2012, 12:08 | Kotass
:-))
o 22.01.2012, 12:20 | Olda
:D

škoda že v dnešní době nemůžou učitelé na ty sráče vztáhnout ruku. :)
o 22.01.2012, 12:36 | vomy7
=D
o 22.01.2012, 14:09 | Thullo
2 Olda:
No, nemůže - ale ani dřívě nemohl. Jenže náš učitel si žáka, který ho zlobil vytáhl na chodbu za dveře, kde nebyl svědek, tam mu liskl přes celou hubu a pak se vrátili do třidy :o) to bylo něco... Dělal bych to zrovna tak, být učitelem!
o 22.01.2012, 14:23 | vinzek fa
Thullo nj jenze tys drzel hubu dneska by toho ucitele budto natrel nebo by ho venku dokopal z kamosema
o 22.01.2012, 14:24 | DaveX
Thullo: nestudoval si strojku v Opavě? Jeden tam dělal to samé :D
o 22.01.2012, 14:50 | Thullo | Upraveno: 2012-01-22 14:51:06
2 vinzek fa:
Nesmíš se bát! Nikdo by nic neřekl a kdyby ano, bylo by to jeho slovo proti mému. Na chodbě není svědek ;o)

A nebo bych dotyčného vykázal ze třídy a napsal mu neomluvenou hodinu - nazdar :o) za x neomluvených hodin reparát - a viděl bys, jestli si parchanti dovolí zase machrovat, nebo ne.

2 DaveX:
Néé, tohle nám dělal učitel na ZŠ - já studoval Střední průmyslovou školu chemickou akademika Heyrovského :o) a tam byl profesor - Čermák a ten řekl - já když nějakého studenta nechci, tak já ho prostě nemám :o) uměl si sjednat pořádek i bez fyzických trestů. Jako každý kantor, když chtěl, tak tě potopil. Jenže dnes ti hajzlové z toho nemají strach - já osobně bych se nikým terorizovat nenechal - a bát se, že mi venku rozbijou hubu :o) to můžeš i tak!

A pak, mohl by se i on bát, že si sjednám mimo akademickou půdu pořádek - doporučuji film 1.8.7. se Samuelem L. Jacksonem ;o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3559 sekund.