Navštíveno 1336x

21.01.2012, 21:34 |
Nora
kdyz se dva perou, treti ...
jak vedel kam mu ji ma trefit :D jinak auto za to nemuze takze ne vim proc rezal do auta, mel mu dat jednu po hube a byl by pokoj
lepsi dodelat sklo a zrcatko nez nekoho zmrzacit, ne?
jenze ten magor jako je ten co ho kopal potrebuje narazit pac az se nekde vytoci tak to muzes bejt zrovna ty kteryho vysoupne ve 130km/h z nadnice do lesa....
Jo, tenhle potrebuje na chvilku do nemocnice aby si o tom popremejslel.

22.01.2012, 00:06 |
FBS pár věcí mi tam nesedí a přijde mi že je to fake...
I me tam nesedi neco... rana bejsbolkou do nohy...
premyslim, jestli bych s tou kamerou lezl ven zrovna v okamziku, dy se na scene nekdo zacne nepricetne ohanet bejsbolkou.
ta rana? zkus si prkynkem pouchnou nebo se nech lehce kopnou ze strany do kolena, neni to nic prijemneho a dobre mirena boli jeste hodne dlouho...

22.01.2012, 09:17 |
Augi Mně se na tom ale líbí to, že pootevřený okýnko řidičových dveří se po ráně baseballkou nevysypalo - to musí být nějaký bezpečnostní sklo, ne?
Asi už měl ocinkaný čelní sklo a potřeboval ho vyměnit, tak udělali pojistnou událost :o)
2 Augi:
Staci na skle folie - zrovna tak se mi to stalo, kdyz mi na Slovensku chteli ukrast auto - kopli mi do skla, ale to zustalo na folii v jednom kuse :o)
Připojím se - ti to taky nečekali. :)
[ Link ]
2 Radeggast:
Mrchy vychcané :o) dobře - ještě bych je za podvod napálil normálně :o)

23.01.2012, 09:03 |
rcman No ty vole!
Koukám pořád se ta pálka v autě vyplatí...
Ale taky jsem stoho měl divnej pocit. Jako vlítnout s kamerou v ruce mezi partu magorů a myslet si že se ty kamery leknou. Bych měl spíše strach kdy se frajer koukne kolem sebe a dojde si pro tu kameru a švihne sní o zem...