Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jailbreak Ipad2 a Iphone 4S

o Navštíveno 1287x o
o 21.01.2012, 19:34 | choze
[ Link ]

Funguje, vyzkouseno;)

o 21.01.2012, 20:29 | Luke_288
konečně
o 24.01.2012, 20:45 | cob1,2HTP:)
nojo, funguje...
o 24.01.2012, 20:49 | clown
a me se libi, ze se jabka se lamou pres widle :)
widle zase pres linux a tak furt dokola :)
o 25.01.2012, 10:55 | Daryl (A)
jabko zlomis i pres jabko ..kdyz ho mas :) Volba lamaciho OS pada dle os ktery pouzivas
o 25.01.2012, 11:30 | TomasW
Najdu tady někoho kdo by uměl JB na iphone 4??? Rožnov p. R. a okolí??
o 25.01.2012, 11:40 | choze
TomasW - je to uplne jednoduchy. Na netu je spousta navodu. ;)
o 25.01.2012, 12:09 | TomasW
čoveče já hledám jako blázen a nic pro "blbé" nemůžu najít :) zkus kdyžtak poslat na mail odkaz prosím
o 25.01.2012, 12:26 | Nismo.Power
jó od upgrade na 5.0.1 moje jabko po JB padlo 3x a počtvrtý to lehlo tak že s tim už nešlo vůbec nic krom komplet restore z itunes..... je to zcela spolehlivej softvér hoši a já si jen libiju v jeho používání a sledování záseků a problémů a poslouchání pohádek od lidí který tvrděj že roky nic a domu příjdou smutný že jim něco nefunguje nebo sledování člověka kterýmu se sekal zvuk sms na 4ce a po koupi 4s se mu začal po tejdnu sekat znova ;-)))
o 25.01.2012, 12:37 | Daryl (A)
nismo: to bude tim JB ... nebo spise tebou :)

Nestabilita je prave problemem JB. S origo softem jsem takovy problem nezazil. Nicmene u tebe shori i voda. Takze tak :)
o 25.01.2012, 13:21 | Nismo.Power
na to že se jedná o naprosto čistej ipod 4g kde v době pádu byly nainstalovány asi jen 3 aplikace ze storu tak to mnou nebude..... prostě sem tuknul o zapínací tlačítko chtě zařízení používat a zařízení zatuhlo obraz a totál kantáre i po hard resetu nebo po unteethered bootu... prostě cihla ;-)

takže ve finále když to shrnu, jak android tak iOS sou bez zásahu zcela spolehlivý systémy který sou rychlý a bez záseků, android rozhodně vede na plný čáře co se použitelnosti bez jakejchkoli hacků týče..... po hacku se dá říct že iOS je někde na úrovni androida ovšem s tim že to padá jak jabka na podzim...... stejně tak nebudu zastírat že mě betaverze IceCreamu na SGS nepadá ale beru to tak že to je betaverze pořád.....
takže z obou se dá udělat zařízení k hovnu akorát u androida to neni až tak defaultně potřeba....
o 25.01.2012, 13:27 | johanik
mám 5.0.1 a JB a musím říct že nepadá a funguje, jedinej problém mam SBSetings, kdy po jejim spusteni se mi na chvili sekne, jinak naprosto OK...
o 25.01.2012, 13:29 | Yawor
jupí bude Andro-ios flame ;-)
o 25.01.2012, 17:19 | fredy
NP: já měl už asi 4 kusy Iphonu a nikdy jsem teda neměl problém s origo softem, vše makalo jak mělo.

Ale jak tak čtu tvoji zkušenost s ipodem 4g tak ten nemohl být v origo instalaci, jinak by jsi tam žádné unteethered boot nedělal :) JB to zařízení opravdu zpomaluje, stejně jako data která musí číst, já ve svém 3GS mám třeba uložené sms steré asi 8 měsíců a je jich tam opravdu hoooodně a věřím že kdybych si to promazal, tak mě třeba telefon rychleji najede do zpráv atd, ale proč :) kašlu na to, raději si koupím I4 nebo I4s a mám tam aspon celou moji minulost :) navíc snad od I4 už takovej rozdíl ani není jestli máš JB nebo ne....

Tpu hlavní výhodou jakéhokoliv IP je, že je veškerý software přizpůsoben tomuto HW a maká přesně tak jak má. oproti konkurenci v tomto má moc velkou výhodu a je celkově Apple o krok před konkurencí.

Můžete s edo mě pustit, ale můj názor bude vždy stejný, léta praxe to prostě nevyvrátí.
o 25.01.2012, 18:01 | macek
Jako fredy:-)) je to proste tak
o 25.01.2012, 18:02 | Daryl (A)
chvilema mne napada, ze nismo je spise fantasta a spisovatel a nektery errory si vymejsli :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3242 sekund.