Navštíveno 5187x

Ahoj, nezná někdo nějakou aolikaci na počítání odchozích a příchozích minut zvlášť. Rád bych měl trochu přehled kvuly tarifu... Díky

20.01.2012, 15:11 |
rcman Příchozí jsem nikdy neřešil. Ale odchozí si můžeš najít v Nastavení->Obecné->Využití->Využití mobilní sítě.
Já to vždycky obnovuju když mě končí jedno období. A začíná druhý...

20.01.2012, 15:27 |
macek Udelej si neomezenej tarif a nemusis resit minuty:-)))))

20.01.2012, 15:36 |
fredy pokud si tím chceš hlídat kolik jsi už provolal jednotek tak ti je ta informace stejně na 2 věci, protože ti telefon počítá skupečný čas, ale operátor ti to počítá jinak :) hovor do 1 minuty máš napočten jako minutu a pokud si uděláš 50 hovorů po půl minutách tak jsi už úplně vedle s realitou :) toto si snad můžeš hlídat na svém účtu u operátora...
Ale pokud to chceš jen jako informaci kolik tak provoláváš hodin za měsíc tak to lze použít :)já mám na svém zrovna dnes měsíc od posledního nulování a mám provoláno 18 hodin a celkem 4 dny a 17 hodin :)
rcman: jenže tam to je právě součet odchozích a příchozích, takže k ničemu.
hlavně počítadlo v IP tak nějak podivně minuty zaokrouhluje, možná že právě kvůli tomu účtování operátorem ne po sekundách, ale po 60 nebo 30s.
já používám callcounter, ale je k tomu nutnej JB

20.01.2012, 21:00 |
rcman Luke_288: To jsem nevěděl. Já to teď používám cca druhý měsíc... Ale mám to opravdu jako velkou orientační info. Mám 500volných minut, tak zatím mě to počitadlo dostačuje...
Má Iphone v základu funkci, že lze ztlumit příchozí volání pouhým otočením displejem dolů, nebo je na to potřeba nějakou aplikaci?
Na androidu používám DroidStats, pochybuju že na iPhone něco podobného není. A nastavení tam je i např 60sec a další po vteřinách.
Dnes jsem to právě na IP hledal a nenašel.
Neví tedy někdo jak to s tím otočením displejem dolu je?
Podle me to ip v zakladu nema, navic imho je to blbost, kdyz k tomu staci stisk tlacitka
No jeste jsem na iphone nevidel zadnou aplikaci, co by rozsirovala nebo modifikovala stavajici funkcnost. Aplikace tretich stan se jen pusti nebo uspi, max vyuzivaji notifikace.