Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > D: HD2 v dnešní době

o Navštíveno 828x o
o 20.01.2012, 08:47 | C...arlos
Zdravím, chci se zeptat jestli má cenu v dnešní době uvažovat nad HDC HD2. Chci si koupit mobil s větším displejem (teď mám MM1) a řeším zda v dnešní konkurenci všech S2jek, Notů a Galaxy, Razrů a tak podobně je HD2 ještě dostatečná. Kupoval bych bazarovou a určitě bych později hodil android romku. Uvažoval jsem o DHD, ale co jsem tak četl slabá výdrž, vrzání těch nacvakávacích dvířek mě znepokojuje.

Díky za rady

o 20.01.2012, 10:30 | Nismo.Power
HD2 ještě neumřela určitě..... samozřejmě ty čipy už nejsou nejnovější ale je to pořád ještě dobrý zařízení s android romkou.....

DHD vydrží stejně jak všechny ostatní chytrý zařízení na baterku a rozhodně dvířka nevržou !
o 20.01.2012, 10:58 | C...arlos
N.P: U těch dvířek je jasný, že někdo to může pozorovat a někdo ne, ale co jsem tak projížděl fora, tak se to tam objevovalo. Zase by u něj byla výhoda už rovnou androidu.
o 20.01.2012, 11:39 | vomy7
No já bych radši trošku připlatil(nebo sehnal někoho, kdo ti ten telefon koupí bez DPH) a koupil bych HTC Evo 3D. S DPH stojí necelejch 7000kč a máš telefon na úrovni SGS2.:) Myslím, že teď je to telefon s jednim z nejlepších poměrů cena/výkon. V poslední době ho kupovali dva kámoši a od obou jen chvála. + Nemusíš nahrávat ROMku Androida atd:) Ale nevím, kolik peněz do toho chceš vrazit;)
o 20.01.2012, 12:03 | C...arlos
vomy7: jj, na evo jsem se díval a docela se mi líbí. Samozřejmě ne kvůli 3D, ale jako takový. Říkal jsem si tak do 5k pokud bych koupil bazarovou HD2ku, ale asi bych si přišetřil na EVO.
o 20.01.2012, 12:51 | xSam
Co se týče EVO3d, tak kupujte rychle, brzy nebudou. Už teď není snadné jí sehnat.
Myslím, že do ČR se právě teď dodává poslední várka.
o 20.01.2012, 12:51 | Soptík
Mam HTC DesireHD už rok a nemám na něj jedinou výtku.Jen ta výdrž by mohla bejt delší ale dá se na to zvyknout.Určitě bych neměnil a když jo tak jedině za SensationXL.Jinak plně souhlasim s vomy7 protože za tyhle prašule se to asi vyplatí víc než nějakou bazarovku.
o 20.01.2012, 13:35 | vomy7
Jo, i kluci říkali, že to 3D je spíš takový zpestření, vypadá to hezky, ale jinak je to docela na nic. No, když seženeš někoho, kdo by ti ho na sebe vzal bez DPH tak jsi na 5600Kč;). Jen sehnat toho někoho... ;).
o 21.01.2012, 08:46 | KaCzaba
taky mam DHD uz delsi dobu...nosim si dve baterky a je to..kdyz jsem v aute,coz jsem casto,mam holt v kazdym svym aute nabijecku...zvyknes si..holt porad online net a automaticky aktualizace a kontrola mailu ji dava zabrat :-D
o 22.01.2012, 10:28 | C...arlos
Včera jsem si hrál Evem 3D a ten foun vypadá hodně dobře. Velký displej, dobrá váha, prostředí, to 3D už je jen takový bonus, ale film na to vypadal slušně.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.605 sekund.