Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > SAP guru?

o Navštíveno 1326x o
o 19.01.2012, 23:50 | crestik
Je tu nějaké SAPer? Potřeboval bych drobnost, jestli to půjde...potřeboval bych mít přednastavené číslo 29-10-50, místo té 29tky, šlo by to?

foto k příspěvku  od crestik

o 19.01.2012, 23:51 | crestik
do kelu, uložil jsem si špatný obrázek, tak zítra :-)
o 19.01.2012, 23:52 | Augi
Kde je 29?
Poradit Ti asi dokážu, ale asi jsem i slepej... ;-)
o 19.01.2012, 23:53 | Augi
Aha... tak chápu...
Zítra napiš a poladím to s kolegou...
o 21.01.2012, 15:15 | crestik
...tak tady to je. Je to v jedné transakci, kde zadávám prostoje, a to číslo 29 je začátek stromové struktury, která se pak dále vybírá tím tlačítkem. Jenže já vím, že všechny moje čísla začínají 29-10-50-xxx a pak doplňuju už z nabídky. Vypisuju to několikrát denně, a na průmyslovém noutbuku mě psaní čísel trochu zdržuje, je to nepohodlné...prostě by to mě i více lidem dost urychlilo vypisování

foto k příspěvku  od crestik

o 25.01.2012, 10:48 | crestik
Augi plz?
o 25.01.2012, 14:10 | prohifi.cz
Tak mám radu od zkušenějších - máš 2 možnosti:

1) dočasné řešení dokud se neodhlásíš ze systému - do toho pole si zadáš hodnotu, kterou potřebuješ a pak v menu Systém / Předvolby uživatele / Uchování dat si uložíš tuto defaultní hodnotu

2) trvalé řešení, ale na to asi nebudeš mít oprávnění - pro konkrétního uživatele se musí nastavit hodnota parametru v transakci SU01 (záložka Parametry). Na to ale asi budou mít oprávnění jenom vývojáři. Pokud seš jenom běžný uživatel systému, asi budeš bez šance a musel bys někoho požádat.
Název parametru zjistíš když na daném poli stiskneš F1ku a pak Technické informace. Hodnota, kterou hledáš, je v poli ID parametru
o 25.01.2012, 19:47 | crestik
Supr, díky moc, vyzkouším
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3161 sekund.