Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > D: Štelování sklonu předních světel

o Navštíveno 1157x o
o 19.01.2012, 18:07 | Kupinka
Zdravím... Chci se zeptat, jestli nevíte čím může být, že mi nefunguje na palubce u OI štelování předních obrysových světel. Z ničeho nic ze dne na den to přestalo fungovat. A zrovna jsem měnil včera žárovky a svítí mi strašně nahoru!!!

Díky za rady...

o 19.01.2012, 18:10 | Luboš1
kabel?pojistka? atd?
o 19.01.2012, 18:13 | Kupinka
pojistka to není koukal jsem... Jaký kabel myslíš přímo v kabině nnebo u světel?
o 19.01.2012, 18:30 | sotek
Občas odejde motorek, ale je divný že by odešly oba naráz.
o 19.01.2012, 18:41 | tappaja
Pokud ti to predtim svitilo OK, tak je to divny, protoze to kolecko to z normalu snizuje. Takze mozna blbe nasazena zarovka? Anebo zarovka smejd?
o 19.01.2012, 18:44 | Kupinka
tappaja: žárovkama to není odešlo mi to asi měsíc z5 a to jsem měl nějaké šmejdy co nesvítily, tak jsem je nastavil na nejvýš, ale teďkom mám Osram NB Plus a ty svítí super o proti předešlým, ale všude jen né, tam, kde mají :D a právě mám strach, že mě budou za chvíly vyblikávat protijedoucí!!!
o 19.01.2012, 20:37 | Jindrs
vycvaklá parabola z motůrku?
o 19.01.2012, 21:23 | Ravo
klidně oba motorky najednou odejdou.
Přesně tohle se mi totiž stalo...já málem rozberal celou elektriku, proměřoval co se děje vepředu na konektorech, všechno se zdálo OK - a pak jsem zjistil, že opravdu odešly oba motorky najednou.
Koupil jsem tyto a v pohodě vyměnil BEZ DEMONTÁŽE světel (někde na forech píšou že světlo musí ven - nesmysl)
[ Link ]

kdyby to náhodou nebyly ty motorky, tak je v pohodě prodáš dál, protože odchází jako na běžícím pásu a určitě si je od tebe někdo koupí (navíc cena je dost gut ;-)
o 20.01.2012, 15:11 | Kupinka
Ravo: jak poznám, že je to zrovna motorkama?? Jde to nějak vidět, jestli je to spálené nebo nějak to přeměřit??
o 20.01.2012, 15:36 | Ravo
u mě to vidět nebylo, ani po rozebrání. Proměřit by to mohlo jít, ale neřeknu ti co kde měřit na kterým pinu. Zkus pohledat na škodaforu
o 20.01.2012, 16:22 | BATMAN
Jeste jako predposledni moznost nez ty motorky koupis je zkus rozdelat a prostrikat kontaktolem, napojit na elektriku auta a zkusit znova potocit koleckem jestli se hybaji.
Ja si tak kdysi zachranil jeden,ten druhy byl opravdu KO.
o 20.01.2012, 16:24 | BATMAN
No ted koukam na link od Rava a jestli muzes koupit oba origo za 6 stovaku tak bych to neresil,pac na tom muzes stravit jeste pul nedele,ale pokud te to bavi....
o 20.01.2012, 16:31 | xenonman
motůrky mám nové nechám klidne 500,- oba, jinak bez demontáže světel ven good luck, pac jsou na 2 hvězdičkách :-)
o 20.01.2012, 17:50 | Tomášek
xenonman - > icq
o 20.01.2012, 22:22 | Ravo | Upraveno: 2012-01-20 22:26:24
to Xenonman - nezpochybňuji tvoje zkušenosti v oblasti rozdělávání světel, řekl bych že jsi jich rozdělal mnohem víc než já...nicméně nevidím rozdíl v tom, jeslti povoluju hvězdičku, imbus nebo křížák - pokud máš ten správnej bit do univerzálního šroubováku ;-)
Netvrdím že to jde levou zadní, ale překvapivě mi to šlo lehce a to jsem se bál, že tam vůbec ty svoje pracky nedostanu. Jen je potřeba dát pozor na tu plastovou páčku/převod, do které se navléká ten čep motorku. Ale když budeš při montáži běžně opatrný a pohledáš na škodaforu, najdeš tam fotky jak postupovat.
Vzhledem k tomu, že nemám doma regloskop, abych si pak zase sešteloval světla zpět tak jak mají být, nechtěl jsem je vymontovávat abych to rozhodil. A po zkušenostech bych to klidně udělal znova přímo na autě. A úplný závěr je takový, že kdyby se to nedařilo dát zpět dohromady, vymontovat světlo můžeš kdykoliv ;-)
o 22.01.2012, 08:55 | xenonman
vondto co je to icq? skoro nepouživám ...

ravo však v pohodě...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3015 sekund.