Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > OT: Help nakup BR přehrávače

o Navštíveno 1010x o
o 19.01.2012, 17:38 | ACEMajky
Ahoj,hledal sem, ale nenasel.

Chtel sem koupit DVD prehravac, ale nakonec zvazuji nakup BR prehravace.

Date nejaky tip do 3000,-?

Koukal jsem na
LG [ Link ]
nebo PANAKA (mam panaka TV) [ Link ]

ale casem chci koupit nejaky harmovy uni dalkovy ovladani, takze kompaktibilita ovladacu me do budoucna netrapi....

Nebo koupit do HTPC BR vypalovacku, treba externi...?
[ Link ]

Diky za tip...

predpokladam ze konverze na 3D bude potreba TV 3D (barevne bryle to asi pouzivat nebude co?)

Jinak BR prehravac by byl pripojeny na domaci kino asi pred HDMI (do receiveru)

o 19.01.2012, 18:09 | macomb
Mám Paňáka předchozí generaci BDT100, převážně používám na usb přehrávání a docela vysoké procento(20-30%, kolikrát jsem si ale stáhl 3 filmy zároveň a nic :( ) MKVček mi nepřehraje. Zatím jsem z časových a lenošných důvodů nezkoumal detaily jednotlivých MKVček(bitrate, datový tok apod.), ale už se na to delší dobu chystám. U 1080p je to o něco častější než u 720p a docela mě to štve, ale chtěl jsem Paňáka kvůli telce. Další nepříjemnost je, že nebere NTFS, pouze FAT(16,32) a naštěstí i když to není u USB uvedeno tak i ExFAT(v manuálu pouze u SD karty), kterej stejně jako NTFS podporuje soubory větší než 4GB. Ale zase to pomaleji kopíruje na flasku soubory(z NTFS na NTFS předítm cca 25MB/s a teď tak 5Mb/s). Nevím nakolik se těchto neduhů zbavil, ale určitě by stálo si stáhnout kompletní manuál a přelouskat si ho. Já osobně jsem ho chtěl hlavně kvůli přítelce a předpokládanému jednoduššímu ovládání( a možností ovládat vše jedním ovladačem, i když to taky neplatí vždy na 100%), dnes bych možná i popřemýšlel na nějakým media playeru. Samozřejmě se zachováním BD mechaniky, i když ji tolik nevyužívám.
o 19.01.2012, 18:21 | macomb
Né 5Mb/s ale 5MB/s ;)
o 19.01.2012, 18:48 | AR
mám LG tuším BD930 a co se týká MKVéček tak no problémo, zatím mi to přehrálo vše a nemá problém ani s NTFS disky. Teď ho mám píchlý v domácí síti a přes ní si to sosá MKVéčka z disku co je na routeru a taky pohoda, jen to nedá 1080p ale to už je problém sítě a ne přehrávače :(
o 19.01.2012, 19:52 | ACEMajky
No asi sem spise pro to LG - jestli si to dobre pamatuju, tak ho v hodnoceni dost chvali, ze prehraje prave i v poho MKV, je v cestine menu...

Jinak s panakem mam dobre zkusenosti uz od VHSky, ale tady ho lidi moc nechvali...

o 19.01.2012, 20:04 | JEF
AR: Máš to připojený WiFinou, nebo máš snad 10Mbit síť, že ti to nedává 1080p?
o 19.01.2012, 20:26 | ACEMajky
Tak zatim to vidim na LG BD660

[ Link ]
o 20.01.2012, 11:38 | AR
JEF: ee klasika primo do routeru který by měl dávat 1Gbit, BDcko je tusim jen 100Mbit ale rek bych ze brzdou bude ten router. Ono kdyby to BDcko melo o krapet vetsi cache tak by to jelo, takhle to hraje cca 10-20sec a pak se zacne kousak kdyz bu dojde buffer a nestihne natahnout nový. U tech 720tek to dela taky ale tam staci dat na par sec pausu a pak uz jede cely film plynule.
o 20.01.2012, 11:41 | AR
ups tak koukam ze sem se v tom cisle typu upsal a neni to BD930 ale BD390 ;) [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3108 sekund.