Navštíveno 1219x

Zdravíčko pánové.. Prosím o radu.
Hledám noťas na cestování. Doma mám 16" Asus, takže chci nějakého menšího, co se vleze "skoro do kapsy". Zatím jsem vybral toto: ASUS x ACER ??
[ Link ] nebo
[ Link ] Je rozdíl jen v baterce, nebo ještě někde jinde?
Díky za info

18.01.2012, 19:53 |
Jozzo asus
a nebo ještě toto?
[ Link ] - sice je tam procesor AMD, ale zase lepší grafika a bluetooth.. Nevím, zkuste mi prosím někdo poradit.
kdybych měl vybrat mezi těmito dvěma, vezmu "akéra", už kvůli té baterce. Co se týče kvality, tak mě osobně šlo za poslední rok daleko víc Asusů na reklamaci než Acerů :)

18.01.2012, 20:35 |
Kamil ani jedno, obojí je podobný shit
to kamil: není to na denní užívání, ale spíš na víkendy mimo barák nebo na cesty a dávat víc mi přijde zbytečné.. Na denní používání mám doma jiný stroj :)
přítelkyně měla packard bell s atomem N570, 6 článková baterie a vydržel až 8 hodin, byl perfektní, koupila a zjistila že ho nevyužije... za mě acer.

18.01.2012, 20:45 |
1kw Po zkušenostech s těmito malými ***** (mám Acer Asipre One) bych raději vybíral něco o chlup většího.
Vejde se téměř do kapsy ale za jakou cenu.. :)

18.01.2012, 20:52 |
Kamil mrkni třeba na Lenovo S205
pripojuju se k dotazu, mam 17" notas a i kdyz je vykonej, hry na tom jedou atd, tak mi to zacina pripadat zbytecny, hry uz nehraju, mam ps3 a na PC potrebuju jen koukat na fotky, spamovat forum a koukat na filmy. Takovejhle malinkej zmrdik by mi naprosto stacil. Mam koukat na AMD nebo Intel? Mam ted acera a pouzivam ho tak 10 hodin denne, kvalitou mne hodne prekvapil, za tri roky neni ani milimetr vule na pantech, narozdil od mamina vsude vychvalovanyho Dellu kterej cestuje +/- 5cm.
Mam este otazku, tyhle maly Netbooky jsou jak chlazeny? Pasivne? Nebo maji ventilator? Chtel bych to co nejtissi a hlavne at to ma vykone na prehrani filmu, office, nejaky ten movie maker atd. Mate nekdo nejaka doporuceni? cena kolem 6500,-
to Lenovo má úplně vlevo dole FN místo CTRL.. Nechápu.. A vadí mi to, proto jsem Lenovo vyřadil..
neni malý jako malý :) ten 10" je dost malý na jakoukoliv práci a možná i na filmy. já mám na cesty asus eee 1101 - má displej 11,6" a to už se dá pracovat i ve wordu a excelu. s baterkou která vydrží při filmu na sluchátka 4,5 hod. jsem max spokojený. jen mě teď zlobí konektor na kabelu nabíjení :)

19.01.2012, 08:42 |
TUNER Taky bych raději doporučil 11,6"....
Tak mám asi poslední dilema -
[ Link ] - baterka, HDMI a Ati Radeon jako grafika
nebo
[ Link ] Dotaz zní - W7 Starter NEnabízí možnost 2 obrazovek, tzn. bude ten HDMI k něčemu? Znamená to že 1 obrazovka = připojím na TV a obraz bude jen na TV, chápu to správně? Nebo je to naprosto na nic?

19.01.2012, 08:47 |
DaveX Brácha přítelkyni koupil ten D257. Dal jsem jí tam XP a šlapalo jí to celkem v pohodě na to, jak to je malé a výkoné. Má to na nějaký ten film, internet a nějakou menší práci do školy, kdy se jí nechce tahat velký noťas. Je s tím spokojená.
hele já mám už 2 rok Acer 3870tg a vše je v pohodě.Je to krásná malá 13ka s dvouma grafikama.Vydrží mě na baterku cca 4-5hod a šasi nikde nevrže a nic podobného.Taky jsem to risknul kdysi a vyplatilo se mi to.

19.01.2012, 09:42 |
sotek Kvůli rozlišení bych šel do 11,6. Navíc tam už budou win7 HP, zatímco na těch 10" jsou ořezaný jebky Starter. Jestli Intel nebo AMD je skoro jedno.
Co myslíte na toto?
[ Link ] 11,6 a W7 home edition..