Navštíveno 1732x

Ahoj,
Jsem velmi rád, že máte zájem o koupi auta.
Ceny a informace jsou správné, jsem prodat Volkswagen Passat, Variant 1.9 TDI z roku 2005 s cenou 100.000, - Kc
Jsem první majitel, auto bylo nikdy zapojeny do jakékoliv nehody, motor beží perfektne
Auto je v perfektním stavu, poslední služby, které asi pred dvema mesíci, když jsem menil olej, nejsou tam žádné velké problémy. Všechny dokumenty jsou k dispozici, jsem si všechny výživné na autorizovaného servisu, mám servisní knížka, auto mít skutecné Km
Máte-li zájem prosím odpovezte mi, abych mohla dát více informací o transakci,
prosím odpovezte pokud možno v anglictine,
rychle reagovat ,
Dekujeme vám
ptal jsem se jestli je cena opravdu 100 000kc jedna se o tohle auto
[ Link ]
hlavně se ho zeptej jestli chce peníze předem
Samozřejmě, že je to podvod. SAuto to i vysvětluje na svých stránkách.
[ Link ] (Aneb jaká je šance, že v Tachově - což je samo o sobě prdel světa - bude bydlet anglicky mluvící muž a prodávat auto s výraznou slevou).
Nechápu všechny překupníky a bazarníky, že většinu aut stáčej na 160t až 180t km. Superhranice stočení, i jak potvrzuje tenhle inzerát, je 168tkm. :-D

18.01.2012, 17:28 |
bafis Tarrance : me treba neprijde 168 000 km malo na auto z roku 05.
Co by jsi treba rekl na moje auta, mam 2, obe r.v. 2000 a jedno ma najeto 70 tisic a druhy 280 tisic km, 100% poctivych ;-)
že u toho prvního lžeš a má to minimálně 370tis km...
tohle paušalizování, že když si někdo koupí to a to auto s takovým a takovým motorem, tak není možný, aby mělo nájezd menší než třeba 10tis km/rok prostě nechápu.
my měli Boru a ta za 8let najela asi 55tis km, oproti tomu já najel za 7let 245tis km, obě auta v naftě, oboje km poctivý
Já neříkám, že to je jasnej fakt, ale jen že mi to tak příjde. Prostě jak procházím různý inzeráty, tak nemalé procento (oproti ostatních najetých km) aut se v tý hranici pohybuje. Tím nechci říct, že všechny auta v týhle hranici jsou stočený. To mě zase nechápejte špatně, je to jen můj pohled.
Samo se furt bavím o bazarovejch autech.

18.01.2012, 18:29 |
bafis Luke : nelzu, bylo koupeny jako novy, je celou dobu v rodine a ma servisku, koupil ho deda na jezdeni k doktorovi, pak ho podedila svagrova na jezdeni na nakup a ted ho mam ja jako zalozni auto a wintercar...
Pri prodeji budu mit opacnej problem nez vetsina lidi, tech 70 nikdo neuveri, takze budu muset ne stocit, ale natocit aspon o 100tkm vic :D

18.01.2012, 19:00 |
clown taky znam 190MB .. z roku cca 86 ??? najeto 50 :)
a taky znam lidi, co ty tyhle plecky fakt koupi jen na jezdeni po meste, v garazi maj neco vetsiho na vikendy :)
Luboš: Nevím,ale myslím,že podvod.. Já takto psal na Octaviu cca. pred 2lety.. Odpoved byla,že borec je někde na ropne plošině a nemuže hned reagovat.. A pak jsem tady četl,že někdo dostal odpověd stejnou jako já ale na jiné auto..
Každopádně jak budeš volat tak sem dej info jak jsi dopadl..
A jak se tu řeší r.v. vozu,km.. Dělám na servise a lidi
Dokážou najezdit od 1000km/rok,až 60 000km/rok..
Takže jestli má najeto tolik či tolik,těžko říct jak to opravdu je..
volat nemusi. 5sekund na googlu ti podle telefonu rekne, ze se ani nemusis snazit :) ale to uz urcite vi.

18.01.2012, 19:21 |
Collin | Upraveno: 2012-01-18 19:22:08
Určitě neví,jinak by se neptal.. ;-)

18.01.2012, 20:42 |
PlusOne | Upraveno: 2012-01-18 20:44:03
Samo, že je to podvod :-)
1. češťyn
2. telefon
3. cena
4. fotky - na pozadí německý obchodní řetězec REWE, kolik má v Tachově poboček?
5. text -
[ Link ] - shoda téměř 100%ní, takže tohle už provozuje min, dva roky...
ad) kilometry - to je silně individuální záležitost, jednou k nám do bývalé práce dojel manager projektu od zákazníka s tehdy novým modelem Mondea TDCI. Za tři roky měl najeto 210.000 - auto používal pro služební a soukromé účely, přičemž minimální denní nájezd představoval cca 180km (Praha-Plzeň a zpět). Přesto bych se takové auto nebál koupit, neb za ty tři roky dostávalo veškerou péči a údržbu. Přesto výkupní cena u Charouze za tři roky černé naftové Mondeo s velmi slušnou výbavou byla kolem 100.000 - někdy +- v roce 2004.
opravdu je tady někdo, kdo by takovýmu inzerátu věřil?
Evidentně tomu věří autor topicu, když už mu dokonce na takovou kravinu odpovídal...
Já to nechápu, to lidi nečtou? Ještě před dvěma lety to byla vcelku novinka, ale teď jsou tím na internetu zaplacené bazary a přehlédnout to fakt nejde.
Tohle už je jasnej podvod se stačí kouknout na ceny a tenhle paší začíná nejdřív na 150 K

19.01.2012, 08:26 |
TUNER Jak vidíte,chudáci co tomu věří se stále najdou....:/

19.01.2012, 09:34 |
Veva já osobně inzeráty s takovou cenou automaticky přeskakuju, že ty lidi se na to pořád chytají :-D
Luboš: Tak jak? Zjistil si něco nového? Nebo jsi šel od toho??
Zaplatil a čeká až trajektem přijede auto...
nevim jak tohle zlikvidovat ze sveta... ja ted nejakou dobu taky hledal auto, na zahranicnich serverech, a proste oni uz nenabizeji auta za pulku s minimem kilometru, ty podvody jsou uz v uplne stejne hladine o beznymi inzeraty, max ma auto lepsi vybavu, stav apod.
Clovek si s nima dopisuje, oni odepisuji, chodej mi fotky, napisu posli fotky poskozeni, prijdou fotky odrenyho rohu narazniku, posli vin a servisku ,prijde mi to mailem...
Jak me to nejdriv sralo, tak me to pak rozesmivalo, clovek posle 15 emailu na mobile a autoscout, s tim ze ma zajem o nabizene auto, a vrati se mu po tydennim dopisovani nakonec stejna odpoved:
Pokud chces auto koupit, neni problem, jsem inzenyr z (nemecka, italie, francie, belgie) a jsem na rok v recku kde mam praci, auto mam sebou je registrovane v nemecko, italie, francie, belgie) poslu Ti ho spedici, kde slozis 30% ceny, auto Ti dovezou, mas 5 dni na vyzkouseni, a pak ho bud tou spedici vratis z5 nebo doplatis proti dokladum od vozidla.
Jsme par v duchodu, v tuhle chvili jsme v Recku, protoze v (nemecku, italie, francie, belgie) jsou drahe poplatky, auto mame sebou, a zbytek stejny. J
Jeste dopisou ze s pozdravem deda a babicka Hansenovi z Hamburku...
Ahoj, jsem v Řecku a auto mám u sebe. Přesto by to nemělo způsobit žádné problémy, neboť na můj vrub půjdou dodatečné náklady jako např. revize. Na revizi máte 5 dnů a rovněž se v této době rozhodnete, zda auto chcete koupit, nebo ne.
Má poslední cena je při rychlé transakci 8.500 EUR.
Daně a dodací náklady hradím já, jak jsem zmínil, Vy musíte uhradit pouze částku za auto bez dodatečných nákladů.
Obchod se uzavírá přes DEXAGROUP www.dexagroup.co.uk/de/financeguard/ , a je tímto pro nás oba zcela bezpečný a chráněný!
Postup obchodu je následující:
Sdělíte mi Vaše celé jméno a adresu, já se obrátím na firmu a zařídím pro Vás dodávku.
Po tomto kroku Vás bude společnost DEXAGROUP kontaktovat za účelem získání dalších informací ohledně dodávky, platby a kupní smlouvy. Rovněž od nich obdržíte "číslo zásilky", abyste si mohl prověřit status dodávky. (??? Těžko říci, jak by sis to prověřoval). Dále obdržíte bankovní informace - zde je to velmi nepřesně napsané, ale zřejmě myslí číslo účtu - , kam převedete peníze (25% kupní ceny), abyste tím potvrdil koupi. Peníze zůstanou v - zde uvedl úplnou blbost, a sice "právo na péči", jinak jde slovíčko "Sorgerecht" jen těžko přeložit, tedy zůstanou zřejmě jako zástava kdesi, dokud si s konečnou platností vozidlo sám neprozkoušíte a nerozhodnete se, zda si ho chcete nechat nebo ne. Pokud byste se přeci jen rozhodl, že auto nechcete, poukáže Vám společnost DEXAGROUP zpět v plné výši Vámi zaplacený obnos. Vůz se pak na mé náklady dodá zpět.
Cena zahrnuje také zkušební dobu (5 dní) - jak může cena obsahovat čas? -, ve které si auto projedete, abyste se ujistil a otestoval, zda chcete auto koupit.
Po uplynutí těchto 5 dní jste povinen - pozor, už mluví o povinnosti! - se definitivně rozhodnout: vůz si ponechat a uhradit - zase pozor - celkovou! cenu vozidla (spíše zbylých 75%, řekla bych já) společnosti DEXAGROUP, nebo auto odmítnout.
Pokud by se Vám auto z nějakého určitého důvodu nelíbilo, pak ho můžete bez problémů a bez dodatečných nákladů odeslat. (a kdo by to asi uhradil?)
Ostatně jsem si jistý, že tento obchod bude pro nás oba úspěchem a že budete s autem spokojený.
Děkuji
kua tu s tema duchodcema uz jsem maznul...