Navštíveno 1742x

17.01.2012, 19:10 |
maxov zdravím,bratr si chce kupovat povoz od frantíků,přesněji tento
[ Link ] na co by si člověk u tohohle měl dát bacha,co skontrolovat,na co to trpí atd
díky

17.01.2012, 19:32 |
Proffesor_W | Upraveno: 2012-01-17 19:32:18
tenhle motor vydrzi pomerne dost, mel bys mu davat dobry olej, at uz 10w40 nebo 5w40. Nemely by cvakat hydrostely. Ma to veliky a tezky dvere, zkus je otevrit , zespodu chytnou jestli nemaji vakl v pantech nahoru dolu. Jinak standartne po nasich cestach podvozek (ne, opravdu to neni jen casta chyba francouzu). No a ted nevim jestli tohle ma torzku vzadu nebo ne, poznas lehce, pokud nema vzadu pruziny, jen samotne tlumice. Tak pokud ma torzku, samozrejme by se zezadu po prejeti nejake nerovnosti nemel ozyvat skripavy zvuk, popripade byt zadni kola do Acka.

18.01.2012, 00:12 |
dedo hned skontroluj otvaranie kufra, na 3d sa lamu kable(bola aj zvolavacka v citroene) a ked nie kable, tak sa poserie spinac na dverach v klucke. V roku 2005 sa tam daval 81kW stara 1,6i, mal som taku od nova tri roky. Na prednej naprave radi odchadzaju spojovacie tycky riadenia a tycky stabil. ale nie je to nic strasne. Ja som bol relativne spokojny az na spotrebu( dlhodoby priemer 7,2-7,6l/100km pri jazde do 110Km/h) olej nezrala, isla relativne slusne, ale pri 130 tocil motor myslim 4500 ot./min.a potom isla aj spotreba dost hore, ale ja som bol viacmenej spokojny. za tych 60 000 km ma nenechala nikdy nikde, a menil som akurat spomenute tycky riadenia a asi 20 ziaroviek, inak to bolo okej.

18.01.2012, 00:15 |
dedo Torzku nema, ma klasicke vinute pruziny, ale trieska strasne zadna naprava, aj ked je vsetko okej. Ale clovek si zvykne aj na to. Ja som to vyriesil stelovakom weitec a bolo...

18.01.2012, 09:57 |
gizmi mamka ma doma C4 by Loeb od novoty - a krome toho, ze v zaruce menili vstrikovace a jednotku centralu, tak spokojenost. Spotreba tedy kolem 12/100km, ale je to auto na zabavu..
neustale ctu narazky na Frantiky, ale proc tedy Citroen v Plzni prodava jedno auto za druhym a u nas v rodine mame zkusenosti od novoty po 500t nakrouceno (ve firme) a za ty leta zadne abnormality.. Prijde mi ze lidi nedaji autu bezny servis a pak nadavaji, ze je to Frantikem.. (je to Frantikem, ale tim mezi nohama)