Navštíveno 1181x

V téhle zemi už mě asi nic nepřekvapí(
[ Link ]

16.01.2012, 14:30 |
jackobo | Upraveno: 2012-01-16 14:34:01
to bych fakt blil, chudák holka, pěstouny bych nahnal do dolu. :(
to chce sebrat se aspon 100lidí a jít si to s nima vyrovnat způsobem že by byly nadosmrti na slepý a na vozejku..... naše jusice je fakt na p*ču ! zmrdy za vraždu pustěj a za lehkej přestupek si de slušnej člověk posedět..... fakt na blití podplatitelnost tohohle systému....

16.01.2012, 15:08 |
Rudi To teda není, mě třeba v TV dostal tendle případ.
[ Link ] Rodina tam mluvila, jak byl schopnej je otravovat třeba i ve 3 ráno a chtěl prachy na automaty, fet apod. Tak ho fotr několikrát vzal, zmlátil, píšou tam i dusil.
Ve finále to mělo i pozitivní výsledek bo dotyčnej snad už i pracuje, sám přiznává, že se choval jako kretén a tvrdí, že se mu vlastně nic nestalo a ten člověk za to dostanu na 3 roky basu. Ten by měl naopak dostat tu podmínku!
tywoe tak ten měl slušný metody jak to tak čtu :-D
ale je vidět, kluk se probudil a dostal snad i rozum, takže asi zafungovaly :))
Nepochopitelny veci se dejou i v UK
[ Link ]
golfik69: Už jenom to, že vícekrát trestaný člověk dostane děcka do pěstounské péče je špatně ... naopak mnohdy rodiny co chtějí adoptovat nějaké dítě, mají se samotnou adopcí obrovské problémy kvůli blbostem.
Zavřel bych ty kur*y na 10roku! s ještě bych jim zpřelámal nohy! Baba 7x trestana, chlap 10x. K čemu takoví lidé jsou! Takoví paraziti zbytecne vydychavaji vzduch! v přírodě by je jejich druh nechal zdechnout.
Harryp-Naprosto s tebou souhlasím,tyhle prašivci si je stejně adoptovali jen pro peníze,to je vidět jak ty socilní pracovnice na to dohlíží,mi neříkej že to na tom děcku nepoznají že je týrane?Škoda že nezveřejní jejich jména,myslím si že by jim to někdo spočítal,abych napsal pravdu tak bych neváhal taky.Ještě jak se ta mršina rozčilovala když vycházela od toho soudu.Nemám slov
Dneska jsem videl nekde ve zpravach, ta zenska ma IQ tak 60 bych rekl. Mluvit to neumlo, jen to hulakalo a mumlalo. Nechapu takovy lidi, jak muzou vubec existovat.
Rajdlos-Na to jsem právě taky koukal,ta ženská je normální dement,taky nechápu jak jí někdo mohl svěřit dítě do výchovy.
Smutny tez je ze zde tezce selhal statni kontrolni aparat-socialni pece ktera o umisteni toho ditete rozhodlo.
Ten kurvam ze socialky co to maji kontrolovat bych dal taky par mesicu v chladku + okamzity vyhazov.....

17.01.2012, 14:47 |
kucik A vysvětlí mi někdo, jak takto tupý člověk vůbec vymyslí, jak vyzrát na systém a tahat z něho peníze?-mě by třeba vůbec nenapadlo, kdyby se mi narodilo dítě, že mám říct mé matce, ať si ho jakoby veme do péče a že bude brát peníze a to jsem vysokoškolsky vzdělaný. To samé platí u dávek, které pobírají cigáni, kdo jim tohle poradí, že mají na vše nárok a jak vůbec vyplní potřebné dokumenty, když ani neumí psát a číst. Prostě tohle stát podporuje a to je hodně špatně!!!
To co sem hodil tapp tak to je hodně drsné.. Kdo to udělal tak normálně mučit,linčovat,pomalu a hodně dlouho..!!
Článek od Rudiho taky zajimavé.. Nevím zda ten co dostal 3roky už byl ve výkonu,ale puvodně měl dostat 3roky na Céčkovém baráku.. To mě překvapilo.. Muže být rád,že ho nakonec zařadili jen na Béčko..