Navštíveno 1922x

Nevim jestli někdo zná tohohle chlápka, ale on a jeho vozítko dokážou zajímavý věci- ono těch 700hp je docela zajímavých :) líbí se mi, že může zatáčet i zadníma kolama
[ Link ] popřípadě:
[ Link ] pokud bylo, omlouvám se...
To vrknuti plynem a nasledny skoky v pulce jsou super:-D
ten kopec bych se bál vyběhnout pěšky :-D Dobrý....

15.01.2012, 01:03 |
Kesam :-) dobrej povoz do lesa.

15.01.2012, 01:49 |
vomy7 Tady je ještě jedno delší video. Taky pěkná podívaná:
[ Link ]
docela blazen, ze v tom jezdi bez prilby...
Jako buggy dobra!
Ale neprijde vam, ze ten ridic nevi co dela a jen bezmyslenkovite slape na plyn a ceka co se stane?

15.01.2012, 09:51 |
Marťas1 | Upraveno: 2012-01-15 09:54:09
přesně jako shamania, buď na to jen šlape hlava-nehlava, nebo je to pro efekt
Pěkná buggy a má to i ten nějakej výkon.. Ale ten řidič to nestíhá řídit.. příjde mi že v tom zmatkuje.

15.01.2012, 11:47 |
xSam Buď ta bugyna má absolutně neschopný jízdní vlastnosti, nebo ten řidič nemá sebemenší páru o tom co dělá.

15.01.2012, 12:16 |
cuir je to smesny.
presne jak se tu pise nademnou...plus jeste an zaver druheho videa je krasne videt ,ze udela obrovskej oblak prachu a ani si nevsimnul ze prisel o kolo a stale se snazil vyskrabat nahoru. to ze jezdi bez helmy tomu dodava na idiocii a tricko¨HERO me rozesmalo uplne.
Na Týtroubě je takových videí spousta, zadejte si třeba The Riddler, Bobby Tanner, nebo Bryan Cole....všichni jezdí bez helmy, a mají podobnej styl :-D Že by to byl prostě jenom způsob, jak se s tímhle monstrem jezdí???
Mě teda spíš fascinujou ti lidi kolem,když vidím,kam tam buggy skáče :-D

15.01.2012, 21:15 |
fredh to by měl jezdit takhle?
[ Link ] Koho by na to přilákal? Tohle je jen na efekt. S tolika koňma byste si takhle hrál každej.
Me prijde, ze to jen skace na pruzinach a ten podvozek to nestiha... Jako masina paradni, Myslim, ze ohybacka se u nej v garazi pekne nadre, motor 700koni taky masakr, ale v celku mi to prijde trochu ujety, proste na to slape bez stylu a nejaky techniky..