Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pepovi tam zapoměli 8mičku :D

o Navštíveno 945x o
o 12.01.2012, 20:54 | dejvyxxx

o 12.01.2012, 20:56 | dejvyxxx
Taxikaříš ve škodovce a soukromý máš Báwo jj? Se ti nějak daří :D
o 12.01.2012, 20:56 | Proffesor_W
To sou curaci, takze ani to 666 nemuzu mit? at se dou vysrat ritopichove.
o 12.01.2012, 21:14 | dejvyxxx
a proč bys chtěl 666 ? BTW není tam psáno že bys to nemohl mít ne? Myslíš , že je to bráno jako symbolická kombinace jj ? :)
o 12.01.2012, 21:51 | BATMAN
Me nejvic irituje ta diskuze pod clankem.
Nekteri lidi opravdu nemaji sajnu jak clovek k takove SPZce dneska prijde a komu ty penize navic jdou.
Takhle pujdou bez jakekoliv korupce z5 Kalouskovi.
o 12.01.2012, 21:58 | dejvyxxx
tj no. Podle mě to je dobrej vejmysl. SPZ maj sloužit ku prospeěchu ne k zábavě. a když si to někdo umí dneska zařídit 0007 tak hodl na to má prachy nebo známý :) ovšem já osobně bych po takovyhle SPZ netoužil !
o 12.01.2012, 22:03 | HIGHTOWER
já jsem pro, tedy hlavně pro tu možnost nechat si jednu SPZ a měnit jí na autech. Ale jak to známe, napřed to vypadá dobře ale až to vezmou do "ladění" právníci, politici a kdo ví co ještě, tak z toho zákona vzejde paskvil :-(
o 12.01.2012, 22:08 | BATMAN
Ja tuhle zmenu povazuju za zmenu k lepsimu.
Jak to vlastne chodi:
Kdyz nekdo ma znamy na takovou SPZ ale nema prachy,s velkou pravdepodobnosti ji nedostane pac kamarad taky rad a ourednik sibal kamarad ji radeji streli za 20 fiku nez kamosovi za 3ku.

Kdyz ma nekdo prachy,nevim jak ale ma i znamy takze na dosazeni tyhle SPZ nema problem.

Po zmene systemu by si meli byt lidi rovni alespon co se tyce tech znamosti. Trosku mi to pripomina bodovy system=stejne pravidla pro vsechny at mas nebo nemas.

Navic dle me lidi touhle SPZ ukazujou ze dokazou vyjebat se systemem a ne ze na to maji lowe...
o 12.01.2012, 22:10 | HIGHTOWER
Vůbec neřeším nějaké známosti, prachy a tak, když to nepojede na tomto, tedy na SPZ, najdou si zase jiné "boční" příjmy, takže tohle nemá cenu řešit...
o 13.01.2012, 01:20 | maca123
v Nemecku to funguje tak, ze si tam muzes dat co chces za par ecek a nikdo tu nic neresi..zadna korupce, zadny kamaradickovani..nechapu proc to doma nejde stejne..
o 13.01.2012, 02:27 | Midi34
prej v USA se přenáší spz na další auta takže jde s majitelem a ne s autem
je to pravda ?
o 13.01.2012, 09:00 | nome
je to pravda a neni to jenom v usa
o 13.01.2012, 09:14 | Bucci
Midi: co vim, tak standardní SPZ se vyhazuje a koupená (s jinym obrázkem nebo nápisem) zůstává s majitelem

na floridě navíc ti každý 2 roky SPZ pošlou DPDčkem novou (je tam velkká vlhkost) a jsou náchylnější, pak jsou taky hůř číst
o 13.01.2012, 09:14 | bafis
ve švycarsku je znacka prenosna snad i na vic aut v jedny rodine....aspon tak jsem to pochopil
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.309 sekund.