Navštíveno 1334x

12.01.2012, 20:00 |
Losky Ahoj, není tady nějaký pojišťovák. Byli jsme se dnes zeptat na pojišťovně, jak je to s pojistkou na akvárium. Chci si pořídit akvárko s cca 600L vody a prostě to posychrovat, kdyby jen začalo téct či ruplo. Jsme ve čtvrtém patře a asi bych vytopil i sklepy. Na ČP mi baba řekla, že to už je zahrnuté v pojistce, co platíme na domácnost i tu na blbost. Ale nikde jsme se to nedočetli. Dokud to neuvidím ve smlouvě, tak tomu nevěřím. Někde na netu jsem četl, že to pojišťovny kolikrát mají opravdu ve standartní pojistce, ale vztahuje se to třeba na 50L akvárko. Díky
to mě ani nenapadlo že něco takovýho muže bejt, nějaká taková pojistka...
Lukaash: mi taky pošli mail teda ;-)

12.01.2012, 20:35 |
Losky Díky za mail. Takže u Kooperativy jsou akvária pojištěná ve variantě Komfort. My ale máme pojistku u ČP

12.01.2012, 21:58 |
hanzz jj, to akvárko je jediný důvod, proč mám pojistku domácnosti u Kooperativy :)

12.01.2012, 22:14 |
Losky No, ještě počkám, zda se tady někdo objeví se zkušenostma s ČP. Když bych pak chtěl pojistku zrušit a přejít ke Kooperativě, je to normálně ihned možné?
Standardne se vyuziva 6 tydenni vypovedni lhuta a vypovida se ke konci pojistneho obdobi.

12.01.2012, 23:48 |
cuir | Upraveno: 2012-01-12 23:50:25
u Uniqy je potreba pojistovakovi rict ,ze chces aby tam bylo akvarko a on to tam doda (zaskrtne v pocitaci v programu policko -akvarium ANO). Da se udelat aji zmenovka na jiz stavajici pojistku na domacnost. Cena je cca 500kc za rok. Pojistku domacnosti sem delal az kdyz sem si poridil akvarko :) a mam rozhodne klidnejsi spani :D
Pres tu uniqu to muzu kdyztak aji zaridit. Otec od pritelkyne dela pojistovaka mnoho let pro tuto aspon s mejma zkusenostma solidni pojistovnu.
Jo a vyse pojistky je podle metru ctverecnich. to akvarko s cenou az task nehnulo. Presne detaily uplne nevim, zarizovala to pritelkyne. Ja to jen platim trvalym prikazem a tak si to nepamatuju :D :D

13.01.2012, 00:37 |
20bad Zjisti si přesně, zda se pojistka vztahuje na tvůj oběm akvária, aby až se něco stane tak by pojišťovna mohla říct, že nemáš akvárko, ale nádrž a nic nezaplatí. Nedělám si srandu, pojišťováci co jen prodávaj tak to většinou neví

13.01.2012, 06:41 |
Losky Takže po roce tu pojistku můžu zrušit. Na české mi nikdo nebyl schopen to ukázat na papíře, že se to na akvária vztahuje. Byl bych radši, kdyby to bylo přímo ve smlouvě napsáno

13.01.2012, 17:46 |
Losky Nikdo s ČP?

13.01.2012, 18:01 |
soray Hele, nechci do toho moc kecat, ale nebejvaj akva pojisteny uz od vyrobce akvaria? Aspon ja to tak u sveho mam (tusim ze na tom certifikatu bylo do 1 mega).

13.01.2012, 18:05 |
soray

14.01.2012, 09:49 |
Losky Soray: a co když firma skončí? Jinak obě firmy mi přijdou celkem dráhy. 16-21 Kč za litr