Navštíveno 894x

Zdravím,tak dnes jsem behem dne zjistil,že mi někdo bud urazil nebo ukopl zrcatko u řidiče
Jedná se o octavia r.v.2003 RS.potřeboval bych poradit,kde koupit,nebo jestli stačí z vrakáče a ceny tech zrcátek.
zdrcatko je cele se sklem,ale má vyrvaný ten střed,dá se to koupit zvlášt,nebo musím celé zrcátko??moc děkuji za rady předem.
bud vrakac a nebo aukro.... ceny symbolicke...
[ Link ]
jasny...a dají se proházet střeva,aby mi zustala barva toho auta?,nebo se nevyhnu to nastříkat???
no nevim co mas za barvu, ale myslim si, ze by se dalo sehnat i v barve auta :-) jinak ted nevim, ale myslim si, ze by se melo dat vymenit jen streva a venek nechas svuj...
jasny,no uvidimé,prý se nato dělali dva typy konektoru.asi podel win se to nedá zjisti žé??
tak to slysim prvne, ale pokud nemas Tour zrcatka, coz podle roku nemas, tak se delali jedny a ty same zrcatka...

11.01.2012, 18:46 |
CRK zpětní zrcádko :-)))

11.01.2012, 18:51 |
rcman hanzy10: Pokud by si chtěl i ty obj. čísla aby sis to podle toho mohl na vrakáči nebo někde kontrolovat. Tak mě hoď VINko na email. Zítra se ti na to můžu podívat...
Můžu ti k tomu případně dopsat i cenovky.
když bych zítra nějak nepochodil,ozvu se, no ja nevím,právě že mi to bylo řečeno...vtom ja se moc nevyznám že..takže uvidíme.zítra pojedudo servisu,třeba to potvrdí,že je jen jeden typ.zatím díky kluci
zrcátko jeté cca 500, koupit v jakékoliv barvě a vyměníš pouze ten barevný kryt. Jde to při troše zručnosti tak za 20 minut celé i s demontáží a montáží na auto.
Jenom se teda zeptám, nemáš elektrické sedačky, na 99% mají jiná zrcátka s pamětí na sedačku.