Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zlatá rybka

o Navštíveno 1318x o
o 10.01.2012, 13:38 | Only_One
Chytí rybář zlatou rybku, a ta mu slíbí za svobodu splnění jednoho přání.Rybář: Chci žít věčně.Rybka: Bohužel, toto je jediné přání které Ti splnit nemohu. Přej si cokoliv jiného.Rybář: Dobře, tak chci umřít až v Česku přestanou politici krást.Rybka: Ty hajzle jeden vyčuranej!

o 10.01.2012, 14:45 | Šestikule
ze života
o 10.01.2012, 14:50 | BATMAN
To uz je v podstate kamenak ne? :-)
o 10.01.2012, 15:39 | Mr.Scully
Jojo, já četl podobnou verzi s tím, jestli Slavia ještě někdy vyhraje titul, ale viděl jsem i verzi s cikánama.
o 10.01.2012, 15:48 | Dusheck
Taky jsem četl ten se Slávií , ale dobrej :)
o 10.01.2012, 15:52 | AR
já zas slyšel ve verzi "..až vyhraje chelsea pohár" ;)
o 10.01.2012, 22:52 | Antonio
Kdyz jsme u tech zlatych rybek...

Cikan,zid a skin rybari. Vytahnou zlatou rybku,ryba povida: kdyz me pustite,splnim kazdemu jedno prani. Tak ji pusti. Cikan povida: at chcipne zid! Zid povida: at chcipne cikan! Skin na to: tak ja uz snad jenom kavicku.
o 11.01.2012, 14:13 | PlusOne
Další zlatorybkařské:

Rybář chytne zlatou rybku a ta povídá:
"Pusť mě a splním ti 3 přání, ale před tím než si budeš něco přát, tak pamatuj, tvoje tchýně bude mít dvojnásobek."
Tak rybář ji pustí a povídá. "Chci mít v garáži BMW!"
Běží domů a vidí luxus BMW. A tchýně se mu teď posmívá a povídá dceři.
"Já ti říkala, neber si ho. Chudák, debil, hovado. Má jen 1 BMW a já mám 2!"
Rybář to teda překousne a běží k vodě. "Teď si přeju, abych měl palác." Běží domu a vidí vedle svého útulného baráčku obrovský palác. A tchýně zase: "No vidíš má místo dvou paláců jen jeden, dyť jsem to říkala, kretén."
Teď se rybář opravdu NAŠTVE. Běží k vodě a křičí na rybku: "CHCI MÍT 39 STUPŇŮ HOREČKU!"

Žena jde podél řeky a najednou uvidí na břehu mrskající se rybku.
A ta povídá: "Jsem zlatá rybka a když mě hodíš zpět do vody, tak ti splním tři přání. Ale je tu jedna podmínka, všechno, co si budeš přát, splním tvému manželovi 10x!"
Žena tedy rybku hodí zpět do vody povídá: "Souhlasím s tvou podmínkou. Jako první přání chci být tou nejkrásnější ženou na světě."
Rybka se jí ptá: "Jsi si tím přáním opravdu jistá? Tvůj manžel teď bude 10x hezčí než ty! A bude pro všechny ženy naprosto neodolatelný jako Adonis"
Žena na to: "To mi přece nevadí, bude mít oči jen pro mně, když budu tou nejkrásnější ženou na světě."
"Takže abrakadabra", povídá rybka a stane se.
Jako druhé přání povídá: "A teď chci být tou nejbohatší ženou na světě!"
Rybka povídá: "Ale to pak tvůj manžel bude 10x bohatší než jsi ty!"
"Ale to mi nevadí, je to přece můj manžel, co je moje, je jeho, a co je jeho je moje." povídá žena.
"Takže abrakadabra", povídá rybka a stane se.
"A jaké je tvé třetí přání?" ptá se rybka.
"Chtěla bych mít lehčí infarkt," povídá žena.

A jaképak z toho plyne ponaučení?
Ženy jsou velice chytré, nikdy si s nimi nezahrávejte!

Upozornění pro ženy: Zde, prosím, přestaňte číst, toto je konec vtipu, a krásně si užívejte pocitu vítězství.
Mužští čtenáři pokračují dále.

A její manžel dostal 10x lehčí infarkt než žena!!
A jaképak z toho plyne ponaučení?
Ženy jsou opravdu hloupé, ale myslí si pravý opak.
Nechme je v tom a radujme se ze života
o 11.01.2012, 14:15 | PlusOne
A můj oblíbenej:

Rybář chytí zlatou rybku. Rybička povídá: "Když mě pustíš, splním Ti tři přání". Rybář se zamyslí a povídá: "Tak dobře. Chtěl bych mít nádhernou krasavici a tolik peněz, že bych měl do smrti všechno, na o si vzpomenu." A najednou vedle něj stojí krasavice, radost pohledět a tolik peněz, až oči přecházejí. Rybička povídá: "A co Tvé třetí přání?" Rybář na to: "Vždyť já už všechno mám, nic nepotřebuju....víš ty co? Mám na Slovensku kamaráda, věčně s něčím nespokojeného, splň mu to, co ráno vysloví jako první, když vstane z postele." Rybka souhlasí. Druhý den ráno vstane slovenský kamarád, vyleze před chalupu, protáhne se a povídá: "Jááááááááj, sto kokotov do riti a hrdzavá kotva do chrbta....!"
o 11.01.2012, 16:19 | Lycron
PlusOne :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3393 sekund.