Navštíveno 1334x

Prosím vás,potřebuji poradit jak funguje paypal prosím vás?Potřebuji objednat alternátor z AMERIKY.Může někdo poradit jak to funguje a jak založit účet a provést platbu?
Musis mit embosovanou kartu, povolene internetove platby. Pak provedes regsitraci, po ca 2 dnech ti strhnou 50CZK. Kvuli verifikaci uctu. U platby uvidis pres inet bankovnictvi na tvem uctu kod, ktery zadas do PayPalu a tim aktivujes PayPal a muzes vesele platit.
mě odpověděli totiž že mám odeslat peníze na email a ne na číslo účtu.Je to možné,aby email sloužil jako číslo účtu?

09.01.2012, 22:17 |
hawai zvladnul jsem to nedavno i ja a to je uz co rict :-D je to fakt uplne jednoduchy. vystacil jsem si s google translator a paypal.com a uplne v pohode
Aha tak to jo.A nevíš jestli je možný,když si to nechci založit a kamarád tam účet má,jestli bych si to mohl poslat přes jeho účet ale na svojí adresu?Nebo když budu platit přes jeho účet tak si to můžu poslat na jinou adresu?

09.01.2012, 22:24 |
CRK Neměl by bejt problém si to nechat poslat na tvojí adresu, ale je jí potřeba před platbou změnit. Pokud to takto neuděláš, nemusel by dodatečnou změnu akceptovat a nebo se s nim domluv předem, co a jak.
Já si ho zakládat nechci,jen mě zajímá jestli je to možný?
Děkuji všem za rady,moc jste mi pomohli:-)
Při platbě Paypalem tam uvedeš jinou adresu doručení, je to fakt jednoduchý. Peníze se posílají dvěma kliknutíma a na emailovou adresu, nejde nic moc zvorat :-)
Je to mozny v pripade, ze prodejce bude ochoten poslat zbozi na "unconfirmed adress", to znamena jinou nez ma ofiko reglou k PayPalu. Kdyz se posila do zahranici tak prodejci jsou v tomhle opatrny, protoze bys taky po dvaceti dnech mohl dat "claim" a prodejce by mohl prijit o penize i zbozi.
Prodejce budu informovat dopředu,že budu platit z toho a toho účtu a budu to chtít na tuhle a tuhle adresu:-)
To mi někdo vysvětlete, jak paypal dokázal poslat takovou částku? :o)
[ Link ] Nebo mu to bylo připsáno na paypal účet (nikoliv bankovní)? :o)

17.07.2013, 19:00 |
xSam To urcite nebyla castka na bankovnim uctu.
Ale zasmal jsem se:-)