Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > www.bezpojisteni.cz -co to je?

o Navštíveno 12242x o
o 09.01.2012, 20:23 | JA
Zdravím, malý příběh.Dne 21.4.2009 jsem v Brandýse ve Škodovce našel Ocktavii pro manželku.Supr ve čtvrtek 24.4.2009 podepsána smlouva,zaplaceno hotově a jedem.Mezi tím jsem v Říčanech udělal POV od 23.4.2009 na VINko.27.4.2009 odhláška a 4.5.2009 přihláška a nová spz.Všechno jak má být.A dneska?Dopis do vlastních rukou, složenky, výhružky, zaplaťte 1600, nebyli jste pojištěni a podle nějakýho zákona od letoška šmejděj kde by co vybrali.Nakonec jsem našel, že to nebylo pojištěno od 9.4.2009 do 23.4.2009 a to prý zjistili podle registru vozidel!!!
Já to auto poznal až 21.4.2009.Jsem vytočenej azítra na info lince bude veselo...taky vám něco dorazilo?

o 09.01.2012, 20:26 | thepyroman
me nic neprislo a to se celkem divim..:D jinak normal mas kupni smlouvu kdy si to koupil tak bych je poslal nekam, co sem takhle slysel tak to chodi vice lidem takovehle nesmysli..
o 09.01.2012, 20:40 | Pekys
no jasně, poslední dobou se do toho opřeli, a na infolince sedí nějaká husa, příjemná jak tyč od sedla v prdeli, která ti řekne, ať si to vyřídíš přes net, kam napíšeš jednací číslo a dostaneš se do tý složky.

Ty to budeš mít jednoduchý, kupní smlouvu budeš mít od 24.4., tu jim pošleš oscanovanou a máš klid.

Jinak na to že ta společnost vybírá stamiliony, tak dovolat se tam někomu, kdo ti podá informaci je opravdu nad lidský síly, aspoň podle mé zkušenosti.
o 09.01.2012, 20:53 | kozlustechnykus
Potvory to zkousi. Ted nedavno jsem nekde videl clanek, ze se snazi dostat z lidi penize za auta, ktery nikdy nemeli, ale nemuzu to najit.
o 09.01.2012, 20:56 | hanx
o 09.01.2012, 21:12 | BadyS
na infolinku vubec nevolej, tam vubec nemají žádné informace a neví nic....jedině vyplnit formulář, doložit kopii kupni smlouvy, kopii třeba zelené karty nebo sjednaného pojištění a vyznačit od koho jsi auto koupil. POkud v tvém období bude nějaká mezírka v nepojištění vozu, tak to doplatíš, platí se 50,- za den bez pojistky. Jakmile jim tydle papíry doložíš, pohledávku proti tvé osoby zastaví a šup pošlou dopis předchozímu majiteli........... odkud to stádo tupounů bere informace by mě zajímalo, chodí mě tydle krtaviny na pojištěné auta atd.... prostě papírová válka, infolinku volat pouze pro potvrzení, že dopis dostali a že to k tvé osobě ukončili, protože žádný zpětný dopis neposílají o vyrozumění , kundy !!!
o 09.01.2012, 21:16 | Thullo
Ano, i me to poslali a pribeh stejny, jako pise JA - mel jsem zaplatit za pul roku, ale pul roku pred tim, nez jsem auto nasel :o) takze jsem musel JA DOKAZOVAT SVOU NEVINU! To je zku*veny bordel... :o( Nastesti to proslo a zrovna DNES mi prisel dopis, ze zastavuji muj pripad a penize nedluzim neb jsem dolozil vse potrebne - ale kdybych to nedolozil? Byl bych asi v prd.... ze jo? :o(
o 09.01.2012, 21:34 | JA | Upraveno: 2012-01-09 21:35:50
no já mám i to pojištění v registru od 23.4. a kupka je taky 23.4.Prostě to sedí.Dopoledne jsem to pojistil na Vinko a odpoledne kešnul...ale sere mě ta formulace šže si to zjistili v registru vozidel.A odpověď??nemají právo vznášet dotazy na registr!!!Mě ukrutně sere, že se tady dost lidí i v tom svrabu kvalitně podnikat a nějaký sráčové si dělaj co chtěj.Co kdybych chtěl to vyjádření registru?Myslim, že právníci by si docela užili, vlastně užijou...

OPRAVA prvního příspěvku 23.4. POVko a stejný den kupní smlouva...
o 09.01.2012, 22:08 | Rajdlos
Desny co se v tomhle zkurvenym kocourkove vsechno nedeje, ja dneska zjistil ze na FU dluzim na penale 4500Kc a ani nevim za co, pracovnice nebyla schopna mi to riit. DPH platim vzdy s preplatkem. Nikdy mi neprislo zadne upozorneni.
o 09.01.2012, 22:13 | JA
Rajdlos
já už to řešim na její nadřízeného, protože ztrácet energii u blbce, mě nebaví.Slušně se vždycky zeptám kdo je jejich nadřízený a kde ho najdu...a jedem.
o 09.01.2012, 22:14 | Thullo
2 Rajdlos:
Jo, ja taky kdysi davno zjistil, ze abych si mohl vyridit vse potrebne na FU, tak jsem musel zaplatit pokutu za rychlost 500,- kterou jsem tam visel a nevedel jsem vubec o ni - je to teda davno a bylo to bez penale, ale nikdy mi nic neprislo a kdybych nepotreboval zaridit DPHcko, ani bych na to asi neprisel :o( njn, kocourkov - jak jsi napsal :o(
o 09.01.2012, 22:16 | Rajdlos
Me prijde, ze oni dokonce schvalne vyckavaj, aby penale pekne lezlo nahoru, protoze s pani jsem mluvil nedavno osobne a ptal jsem se zda tam nemam nejake resty, coz musela vedet.
o 09.01.2012, 22:42 | Mr.Scully
Já to vloni taky dostal. Mají v tom podle mě akorát binec. Já je poslal do prdele a napsal jsem svému pojišťovákovi, ať si to s nima vyřídí. Ten mě ujistil, že pojištěný jsem a že je to omyl a vyřídil to s nima. Case closed.
o 10.01.2012, 01:27 | Sleepz
Taky mi před měsícem přišlo že od 1.1.2009 do 19.1.2009 jsem neměl zaplacené povinné a že jim mám zaplatit 3500kč. Nezbylo než zaplatit. Přecházel jsem zrovna z jedné pojištovny k druhé a vznikla mi tam mezera... :-/
o 10.01.2012, 01:46 | flicek
Taky budu jeden z vás,kdo bude platit penále za jeden měsíc bez POV.Naštěstí jen 50 na den,vešel jsem se do 1,8l.Kupoval jsem druhou T.Celicu,ze který jsem potřeboval nějaké díly a nějak jsem se neměl k tomu dojít na Úřad.
o 10.01.2012, 14:09 | C...arlos
Taky mi to přišlo,ale co dělat když kupní smlouvu už nemám, je to 7 let. Prodával jsem simsona, resp. brácha, ale pojistka byla na mě, normálně proběhlo odhlášení atd. prodej na smlouvu,ale tu už teď nedohledám.
o 10.01.2012, 15:47 | Pekys
C...arlos: a co si nejakou smlouvu napsat? .o)
o 10.01.2012, 20:33 | C...arlos
Pekys: to mě taky napadlo, ale říkal jsem si aby mě na něčem nenachytali. Už nevím jak to tenkrát bylo.

Jinak paní na infolince (byla spíš nepříjemná, než příjemná) povídala, že to od nich není, ale že to poslal registr vozidel, oni jen vymáhají pohledávku. Nic s tím dělat nemůže a chce doložit smlouvu, atd. Takže vlastně neřekla vůbec nic.
o 10.01.2012, 21:43 | TT
Kamarádovi nyní příšlo za 2 roky nepojištěné motorky 35.000 Kč. Vymlouvá se na vše možné, ale pravdepodobně bude muset zaplatit...
o 11.01.2012, 00:09 | Pekys
Carlos: jestli proběhlo odhlášení, tak by neměl být problém si to na registru ověřit, kdy se to odhlásilo, a pak z dopisu, kdy to bylo nepojištěný.

Smlouva může být sjednána i ústně. takže žádnej papír.
o 11.01.2012, 00:52 | mr.brain
Já souhlasím s tím, aby ČKP vybírala (způsob jakým to dělá je něco jiného) poplatky za nezaplacené POV (i když zákonem stanovené pojištění je nesmysl), ale na druhou stranu pak chci, aby pokud někomu nastane škoda, tak tato aby byla hrazena v plné výši a vozidlo (poškozený majetek) byl uveden zpět do původního stavu. A protože toto neděje, tak je to úplný nesmysl...
o 11.01.2012, 20:46 | C...arlos
Dneska jsem byl na registru vozidel a je to úplně jinak než mi tvrdila baba na infolince.

Majitel motorky jsem byl do 12. 12. 2008. Od 1. 1. 2009 už to měl novej majitel, kterej podle všeho celý 3 roky jezdil bez pojistky.
Registr vozidel, nevydává v žádným případě informace jiným společnostem, pouze exekutorům nebo PČR a to na vyžádání, pokud je to nutné.

ČKP má svoji databázi pojištěných vozidel, ale řekl bych docela mizernou.

Bylo mi doporučeno, že mám napsat dopis s tím, že jsem vozidlo nevlastnil a že si nepřeju, aby mě už upomínali.

Jsou to kujoni, čekají jestli se člověk chytne nebo.

Na druhou stranu dělají svojí práci a musí lidi, kteří dluží upomínat, ale mají to dělat pořádně.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3105 sekund.