Navštíveno 1312x

Vím že se to tu řešilo asi 100x ale přece jen....
Chtěly by jsme parta 4lidí jet do Chorvatska Makarská a níže(pokud mate tip na lepší oblast necháme si poradit)..Dopravu si představujeme po vlastní ose..Co se týče stravy tak co je lepší s polopenzí?nebo vlastní stravování to znamená třeba v restauraci nebo tak?Poraďte nějaké místo nejlépe i s kontaktem ...popřípadě nějaké tipy děkuji..
Zanedlouho Ti tady Ozzy jistě práskne kontakt,vydrž :)
Za mě rozhodně Tučapy?:-)Krásné pláže a cestičky na vycházky a v noci to tam taky žije

08.01.2012, 23:39 |
Romca55 | Upraveno: 2012-01-08 23:40:09
to flicek :prosímtě nějaké konkrétní místo jako myslím ubytování?fotky?kontakt?
To ti bohužel neporadím,projížděli jsme tudy asi 2x na jachtě,a strávili tam 2dny,takže můžu doporučit jako místo,ale ubytování nevím
nene , já jsem moc severně !
tak co nikdo žádnej tip...
nevíte někdo něco o apartmánu šipak je to kousek od grand hotelu orebič..nějake tipy na výlety na co tam dat pozor jak je co cenově a co je tam za nějaké ,, atrakce ,, pujčovny skutr na silnici,moře kde jaka hospudka .... děkuji moc
V Chorvatsku jsem byl v Tučepach,anestěžoval jsem si. Restauraci tam je hafo jak píše kolega nahoře na prochazky i na večerni život dobre. Ubytovani jsme měli cca 100m od plaže. Apartman jsme měli v poslednim patře velka kuchyn a balkon taky velky. Mam i kontakt jestli chceš.Výhled z balkonu

flexar napiš mi prosím na email nějaky kontakt díky
dj. dekl na tech dovolenavchorvatsku.cz jsem koukal na šipak a proto sem se ptal jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti s ubytováním,místní cenou potravin atrkcí(plavba na korčulu,trajekt z pevniny,půjčovna skůtru normálních nebo vodních..),jidel v restauraci...docela mě to zaujalo
Na kraji Orebiče je velkej obchoďák, jinak ceny restaurací +- stejný jako všude v HR. Já jel na Pelješac přes Bosnu(levný benzín,nákup), trajektem z Ploče do Trpanj sem nejel...