Navštíveno 1202x

Chci si trochu odfrknout někde na dvě noci s mladou, tak kdybyste někdo o něčem věděl, tak sem s tím. Teoreticky i slovensko, kdyby to třeba bylo za výhodný peníz.

09.01.2012, 09:22 |
PK [ Link ] byl sem na podzim se ženou a naprostá paráda, jak hotel, tak přístup zaměstnanců. Wellness mají taky - sauna, pára, výřivka, dá se zamluvit třeba na hoďku jen pro vás dva - soukromí zajíštěno :) Kupovali jsme to přes nějaký slevový portál, tak to pak vyšlo na 3000 za dvě noci pro dva se snídaní. Jinak to stojí hrozný peníze.
díky, mrknu.
Slev na portálech je dost, ale kdo po hotelech cestuje ví, že fotky jsou v podstatě nicneříkající a z super fotek se může vyklubat otlučená špinavá díra.
Tedy dám na doporučení

09.01.2012, 10:47 |
choze Hotel Ostrov za Decinem.
Je to na horach, super obsluha, dobre tam vari ;)

09.01.2012, 10:48 |
Zdenek (A)
Pred Vanocema jsem byl se zenou v Marianskych laznich na wellnesu. Bydleli jsme v hotelu Villa Butterfly. V hotely bylo obsazeno snad jen 5 pokoju. Neuveritelny! Velky bazen s protiproudem, virivka, sauna... po cely den a vetsinou jsme tam byli uplne sami. 2 nejake procedury v cene plus hafo dalsich k dispozici. Nebylo to zly.... ;-)

09.01.2012, 12:04 |
Pekys
Abych nezakládal nový téma, tak to tu oživím.
Nějaký nový tipy na pár nocí pro dva s masážema? Jde mi teda hlavně o zkušenosti, protože "slevomaty" jsou toho plný.
Kámoška dělá a mohu jenom doporučit:
link:
[ Link ]
giuseppe: Na tyhle stránky jsem narazil mezi prvníma. :-) Ona ty stránky přímo provozuje? Potřeboval bych nějakej konkrétní tip. ;-)
Tarrance: jj,je tam paní ředitelová, stačí si fakt vybrat, nebo tam písni email a oni se Ti budou věnovat a dávat Ti tipy;-)
OK, odpoledne napíšu. Díky. ;-)