Navštíveno 3788x

zdar děcka, leta jezdit co chorvatska - zatim jsem byl ale bezdětnej .o) letos se chystáme s malou a rád bych nějakou písečnou pláž, máte někdo tipy na ubytování, lokalitu,někde kde je to ok pro děti, nestojí to raketu a není to 1500 km ?
díky za rady - budu rád - např. Ozzy - vyloženě chorvatista .o), Crimson nebo jak teďko
ještě jsem jezdil vždy na blind, což s malou nechci - takže něco zamluvit tutáč předem, byť to bude dražší - to se nedá svítit - a proto lokalitu a místo bych rád znal hodně dopředu ...

08.01.2012, 22:19 |
bartosek | Upraveno: 2012-01-08 22:19:38
jj, fora jsem už shlédnul, jenže např. Omiš - Duče - jeden píše super, teplá čistá voda, další píše hrůza, studená z řeky a špinavá ... proto radši jestli někdo nemá s místem s písečnýma plážena pro děti osobní zkušenosti
Byl jsem kdysi se školou v 2x v omiši. Co se týče teploty vody, tak mi přišla fajn. Byly jsme v jakémsi velkém kempu, kde byly jak karavany tak chaty. Pro dospělé neýhoda, že i 50m od břehu bylo po kolena vody, podle mě díky naplaveninám z řeky, ale zase když jsi z dětmi, tak je to podle mě fajn, protože se můžou vyřádit. Když se šlo kousek dál na jinou pláš, tak už byla hloubka v celku normální.
Bylo tam i pěkně. ve měste trhy, tak si mohl člověk nakoupit.
Kdekoli kolem Makarské je to super, pro děti asi nej Zlaty Bol ale čekej tam masakr
jinak Brač, Korčula, Pelješac jsou Cool
Zlaty Bol:

Zlaty bol vypadá úchvatně, i na netu co kde píšou, ale každý druhý odstavec začíná: když se přes zástupy turistů dostanete na pláž .... .o) zkusíme koukat na další destinejšn - co nebude třeba tak profláknutý - každopádně zatím všem díky za rady !!

09.01.2012, 08:52 |
Crimson | Upraveno: 2012-01-09 08:54:31
kontaktni djDekla, má super fotky z Peljesace, moc se mi to líbilo..
super varianta je zmizet na ostrov Cres, mrkni na příspěvky od Jefryho na tamní pláže
[ Link ] jinak pokud chceš zažít tak trochu Dominiku tak pláž Meli na Cresu
[ Link ]

09.01.2012, 17:06 |
dj.DEKL | Upraveno: 2012-01-09 17:07:58
Byl sem na Pelješacu - tejden Trpanj a druhej Borak přes tuto agenturu
[ Link ] pár fotek
[ Link ] ale s dětma bude cesta mazec, je to z Prahy 1300km, v jednom řidiči už sem byl trochu mrtvej...

09.01.2012, 17:13 |
dalio mám 3děti (co 5let) a jezdím každoročně do chorvatska.... podle toho , jak jsou děcka v autě otravné , tak volíme buď Premanturu nebo Makarskou - ta je ale o 300km dále. Premantura je 13km od Puly , krásné klidné místo , pláž je oblázková ,ale patří k baráčkům , takže je soukromá.Naproti je Medulin , spali jsme cca 6m od moře a je tam písečná pláž a v še v místě . z ostravy to máme 890km.....pokud by jsi chtěl bližší info , není problém :)
Se vetřu .. otázka stejná jako na začátku, jenom bych dal letos vyloženě nějakej ostrov.. má někdo něco otipováno ? Kuju uctivě. ;)
vloni jsme byli na Pagu, po sezoně, apartmány Rona Gajac (terasa, venkovní gril, myčka apod.), třetinová cena, nikde nikdo, všude klid, nebylo takový vedro, brali jsme to přes nějakou rádoby kancelář, ale je to tohle
[ Link ] letos jedem zase
pro mě je PAG měsíční krajina, víckrát už ne..
Ozzy: vzhledem k tomu, že jezdíme se psem a ten má nemocný nohy, tak nám zase nevyhovuje přístup do vody v Rabcu a okolí :(

10.01.2012, 06:33 |
dj.DEKL | Upraveno: 2012-01-10 06:35:10
Letos někam sem...
[ Link ] Pisak, Mimice, Staniči, Marušiči...

10.01.2012, 08:56 |
mrazik | Upraveno: 2012-01-10 08:58:27
Pokud si muzes priplatit za kvalitu, pak doporucuji v chorvatsku toto - Zaton Holiday Center www.zaton.hr/en . Pro rodiny s detmi nejlepsi misto v chorvatsku, vyborne sluzby, spoustu prolejzcacek, piskovist atd. Apartmany vyborne, doporucuji polopenzi fakt dobre vari, my jsme byli dvakrat a pokazde moc spokojeny. Neni to levny, ale stoji to za to. Pisecna plaz je samozrejmosti a velice pozolny vstup do more, coz je pro deti ideal. Maj tam i bazen, kde je detske brouzdaliste, klouzacka, animacni programy, detsky klub, kde deti kresli nebo si jen hrajou atd.
Zeptám se na jeden dotaz, když jezdíte po vlastní ose, na kolik vás vyjde doprava s benzínem, poplatky atd. Nebo popřípadě jestli někdo má představu na kolik to tak vyjde celkeově zhruba pro 4 lidi. Počíteje dopravu, ubytování. Díky
1000km tam + 1000km zpět = 70l + 70l = 4500kč + 1500 známky a poplatky, cca 6000 cesta !
ubytko počítej průměr 10€/osoba/noc
Těch 1500,- to jsou jen poplatky v cizině?
jo ..
Rakousko známka 2x 250,-
Slovinsko známka 900,-
a pak záleží jestli jedeš Istrii nebo dolů
tam si logicky připlatíš za HR dálnice
ale zase nepotřebuješ SL známku, to se dá objet ten kousek
Z dovolením se sem vetřu i se svým dotazem - nemáte někdo doporučení na pěkné místo (bungalovy, apartmány) kde jsou v moři i nějaké atrakce jako skůtry atd ? Díky
To máš takřka všude, padák, skůtry, banán, pneu..
já mám možnost ubutování zde 8€/osoba/noc
[ Link ]
Taky tak, do 6tis se vejdu včetně popojíždění a výletů v Chorvatsku a všech poplatků.
djDekl: kdy plánuješ Chorvatsko tento rok?
Už sem udělal reserve od 24.6. - 7.7. Staniči u Omiše... a pak asi na chvíli do Rabacu koncem srpna,začátkem září...
víte co ... jebu chorvatsko - jukněte teďko na počasí na seznam.cz - načpak někam jezdit ... .o)

chtěl jsem jet o víkend na Klínovec, ok tak pojedu na Lhotu !
dj.DEKL:tak to se v Rabacu potkáme.Jedu od 25.srpna do 1.září ale letos do Girandely
letos pojedem leda tak do prčic, padne eurozona, zavřou se hranice a bude..
Ozzy - eu nepadla - čára open, takže jsme zamluvil Omiš-Duče, mám na tebe ale otázku. Jedeme od 16 do 27. června. Je ve slovinská stále platná dálnička od 1.7. - tedy v našem termínu zaplatím pouze "pár" euro, nebo už je povinná celý rok ? nějak to aktuálně nemůžu dohledat ...
Známku potřebuješ celoročně samozřejmě... www.dars.si
dj.DEKL: jj, nebyl jsem tam 4 roky a zmátla mě poznámka, že viněta .o) platí od 1.7.2008 ... takže jsem myslel, že to nastolujou jen kvůli turistům od července ...
viz.
[ Link ]
a když pojedu dolů na split, má smysl slovinskou dálnici objíždět ? - narovinu 30euro, málo není, ale nějak asi mě to nezabije ...
Tak rychlejší je to po dálnici, ale dá se to i objet... známku po návratu střel za půlku a máš to :-)
na netu mas navody jak ten kousek nahore objet..
ale nevim, v rozpočtu dovolený cca 30tis. bych to fakt neřešil
Před hranicema A-SLO,Mariborem na 226 sjedeš na Mureck, tam přes most do SLO, Lenart, Ptuj a přes průmyslovou zónu na začátek/konec dálnice. V noci nic moc, přes den se dá...
Byl někdo zde
[ Link ] Nebo nějaké info na Medulin? Chystáme se s dvěma dětma..

01.04.2012, 12:25 |
JR Taky ted vymejslim kam vyrazime s prckem. Idealne pisecna plaz a moznost nejakejch prolejzacek a podobne.
Tak buď nějaká Itálie nebo Mrazík byl spokojen www.zaton.hr/en
Collin: mrkni spíš na Premanturu, vypadalo to tam v kempu super.
Premantura je good
[ Link ] -
možná i nad Pulou Fažana
Jak hledáte ubytování? Kamoška mi říkala,že hledají vždy až dojedou do Chorvatska.. Prej je tam spousta lidí co nabízejí ubytování.. To se mi ale právě nechce takhle.. Takže cestovka,nebo máte známé?
Mám dojem,že Ozzy nabízel nějaké ubytování,ale nejsem si jistý..
Tento apartman ti mohu rezervovat 8€/osoba/noc
[ Link ]
Ozzy: Jen pro info za děti se platí stejná cena?
Záleží jak velký, do 4 let bez lůžka gratis zřejmě.
V Červnu 4roky.. :-) Druhé 3 roky..
to je o dohode s Ivem.. řekl bych , že to budete mít 3*8€
Ozzy: Psal jsem ti mail..