Navštíveno 1249x

Něco o seriálu:Hawaii Five-O je remake stejnojmenného seriálu vysílaného v USA na televizní stanici CBS v letech 1968-1980. I tuto novou verzi vysílá stanice CBS. A stejně jako v originální verzi, i v této budeme svědky řešení kriminálních případů na Hawaii.
Detektiv Steve McGarrett (Alex O’Loughlin), bývalý námořní důstojník, se vrací do Oahu na Havaj, aby zde prošetřil vraždu svého otce. Tamní guvernérka (Jean Smart) jej přesvědčí, aby vytvořil elitní vyšetřovatelský tým. K McGarrettovi se tak připojuje detektiv Danny „Danno“ Williams (Scott Caan), bývalý policista z New Jersey, a detektiv Chin Ho Kelly (Daniel Dae Kim), jenž byl jako policista v Honolulu neprávem obviněn. K týmu se přidá i Chinova sestřenice Kona Kalakaua (Grace Park), krásná a nebojácná absolventka akademie. McGarrett si slibuje uzavřít otcův případ a nová Five-0 jednotka může bojovat se zločinem na Havaji…
A teďka něco odemě:
Hawaii Five-0 Dávají každej čtvrtek po Zdendovi(Ano šéfe). Když jsem se na to díval porpvé tak mě to už celkem zaujalo. A od tý doby se na to dívam každej čtvrtek. Je to asi to nejlepší co dávají poslední dobou v televizi. V televizi běžel poslední díl 19 a to z první série. První série má 24 dílů. A 24 díl je na dvě části, druhá část je už 1 díl z druhé serie. Zatím je v čestině jen první série což je 24 dílů. Ale mě to nedalo a tak jsem si stáhnul i druhou sérii ta je s CZ titulkama a počítal jsem, že to zkončí u 13 dílu. Ale jak jsme se včera přesvědčil tak néé.. Druhá serie bude mít asi nejspíše taky 24 dílů.Každej díl není přímo o tom jak vyšetřuje kdo zabil jeho otce... Jen Vám povím něco do předu: Guvernérka je do toho taky zapojená... Tu zabijou ale nezabije jí McGarrett ale (Wo Faat). Pak tam taky bude McGarrettův velitel oc měl v armádě a ten v tom bude taky nejspíš namočenej podle mě... Wo Faat se bojí jednoho člověka ale to zatím nebylo jakýho...
Víc Vám asi neřeknu... Když si na něco vzpomenu ještě tam dám vědět :-)
PS:14 díl druhé série vychází 17. Ledna ... ale kdy budou titulky to nevím...

08.01.2012, 11:40 |
choze A co tím chtěl básník říci?! :)
Každému co jeho jest. Já to viděl jednou a opět jsem se utvrdil v tom, že na televizní vysílání nemá smysl koukat :-D

08.01.2012, 12:11 |
JR Jeste ze uz nedavaji Dalas a Manuelu ...
Choze: prostě jsem se jen ptal jestli se na to někdo dívá.. Všichni jsem něco dávaj i filmy jestli lidi viděli a ták.. tak jsem se prostě zeptal jestli se na to někdo dívá...
Pokuď ti vadí, že jsem to založil tak je nejlepší si toho nevšímat.
mr.brain: však jasný každej sleduje něco jinýho... Mě tenhle seriál prostě zaujal...
JR: Aby ses nedivil aby to v brzké době nezačaly neopakovat... :D
Dalas a Manuela to je kravina...

08.01.2012, 15:48 |
bafis Ale jo, taky koukam...ne ze bych to nejak zral, ale oni toho moc v tejdnu po 22. nedavaj a ja chodim spat az tak po 23, proto koukam na tyhle serialy. Musim rict ze nez tenhle, tak me vic zaujala treba Anatomie lži, je docela zajimavy co se da vycist z lidskyho chovani, co osobe reknes aniz by jsi promluvil. Pak davaj Sberatele kosti, celkem slusny, nekdy az drasticky zabery. Ale ted jsem naladil Prima cool, tak jsem zvedavej na Dextera, dost to propagovali kazdej to vychvaluje, tak uvidim.
Bafis.. přesně oni v Televizi dýl pak nic nedávaj... Na Sběratelé kostí se taky někdy dívám a stěma záběrama souhlasím někdy fakt hnus.... Anatomie lži to né... a taky někdy kouknu na Castel na zabití... Dextra jsem taky párkrát viděl ale nějak mě to nezaujalo..

08.01.2012, 17:33 |
JR bafis: Abych pochopil Dextera, tak si to z netu stahni a koukej od prvniho dilu.

08.01.2012, 21:40 |
FBS Když dávají jakoukoliv kriminálku, tak nasranej přepínám... Většinou tam, kde dávají jinou, takže to dopada vypnutím televize... Strašný sračky co vymýšlejí v těch kriminálkách, nechápu všechny jak se na to můžete dívat...
jj, dexter jedine od prvni serie od privniho dilu postupne, tam to fakt musi byt. A pokud mozno v originale, ceskej dabing je neskutecnej kentus.