Navštíveno 9722x

Nejak jsme s pritelkyni precenili prostor v novym bejavku a vypada to, ze se nam nevejde sedacka, nemel ny o ni pripadne nekdo zajem?
Necham se znacnou slevou. Jinak jsou k ni i 4 polstare. Coz v tyhle cene nejsou. Je samo nova a zabalena. Videni v Praze.
[ Link ] Umyslne to nedavam do bazaru, jen se spis ptam ;-) Cekali jsme na ni dva a pul mesice, je mi ji lito, protoze je i pohodlana, ale prste obyvak mame nudli :(
Barva je to kremova, neni to ciste bila ale ani tmava. Zde je videt asi nejlepe.
[ Link ]
kolik by byla ta znacna sleva musim neco poridit ale bude asi draha
Hoď predstavu o cene do mejlu, kamarát bude niečo zháňať, podám mu info ;-)
Nechal bych ji o 10t. levneji. Tj nejakych 32.000Kc. Je to na domluve.

08.01.2012, 10:20 |
muSlim | Upraveno: 2012-01-08 10:21:08
Vďaka za info, už sondujem ;-)

08.01.2012, 11:06 |
Beda barva uz je dana nebo ji jeste pripadne muzes zmenit, kdyz je sedacka nepouzita?
Beda: ehm? sorry nechapu :)
07.01.2012, 22:37 | Rajdlos (P)
Barva je to kremova, neni to ciste bila ale ani tmava. Zde je videt asi nejlepe.
Beda měl zřejmě na mysli, jestli by jsi mohl tu sedačku vyměnit u prodejce za jinou barvu, když si ji ještě nepoužil :o)
To samozrejme uz nejde. Byla na objednavku.

11.01.2012, 19:31 |
Beda jj Fordik to vystihl uplne presne, nevim co je tak tezke na pochopeni :o) Me se ta sedacka moc libi, ale mel bych ji na fest :O(
Kdyz pisu, ze jsme na ni cekali dva mesice, tak Ti ji tezko prodejce vymeni, to bych zase chapal snadno ja ;-) Staci si to precist vzdy cele. Pisu, ze prodavam bezovou sedacku, takze to neni opravdu chameleon :DDD
btw. Jinak vypada to, ze se ji vezme Slimovo kamos, pokud dostane posveceni od pritulky.
2 Rajdlos: no paráda, to som rád, aspoň uňho budem mať na čom sedieť :-D
2 Rajdlos: No poviem Ti, u Teba to bol doslova med lízať, uňho sme tvrdli prakticky do jedenástej kým sme to vynosili :-)
muslim: noo pockeeej to si byl Ty ten treti? :)
a zes nic nerekl ty woe :D
2 Rajdlos: som nenápadný a tichý ako nindža, to preto :-)))