Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Piaggio beverly vs Aprilia scarabeo

o Navštíveno 1554x o
o 07.01.2012, 21:30 | AllInOne
Kdysi jsem tu řešil skůtra, finále se blíží

Dostal jsem nabídku na Piaggio Beverly 250, 16kw, rok 2004, 24000km najeto, pěkný, cenovka 32000kč

Asi bych ho vzal, ale ještě mně napadla Aprilia Scarabeo 200, tuším 14Kw. Za 35 000 kč se dá sehnaat rok 2007-08 s nàjezdem do 10ti tis.

Poradí někdo? Zatím jsem nejel ani na jednom.

Diky, spěchá

o 07.01.2012, 21:58 | LukeFab
podle mě je to jedno co vybereš,ale za mě beverly
o 08.01.2012, 17:59 | TUNER
Víceméně je jedno co koupíš. Oba maj stejný motory Piaggio. (krom obsahu) Oba mej velký kola a podobnej dyzajn,kterej asi rozhodne. Osobně jsem taky pokukoval po Beverly,ale pak jsem koupil Phantoma 250. Má ten samej motor,ale prostě se mi líbí víc sportovnější skútry tak vyhrál.
Co třeba toto? Mam to samý i barva stejná,jen pár ccm navíc.
[ Link ]

Teda jen pokud vysloveně nechceš velký kola. Jinak se dá jezdit tak 3,25 - 4 litry a je jedno jesi to je 200 nebo 250 ccm. 250 je samozřejmě svižnější,ale sxtra rozdíl to neni.
Pokud bych měl vybrat jen mezi Scarabeem a Beverly (za předpokladu že jsou ve stejnym stavu) tak bych bral Beverly.
o 08.01.2012, 18:27 | AllInOne
Díky moc Tunere, tebe sem tu čekal, už si mi radil naposled v topicu.
Chtěl bych větší kola, ale nevypadá ten Malaguti vůbec zle.
Koukni sem, co si myslíš o tomto?

[ Link ]

Borec k tomu má veškeré dokumenty co k tomu byly. Řekl že mi sleví 4000 Kč, že bude potřeba vyměnit řemen a válečky. Nevím co to obnáší, ale cena je relativně OK.
Za stejnou cenu mám Piagggio tak 2003-2004 pěkný.
Díky
o 08.01.2012, 22:25 | TUNER
Řemen cca 900-1500,- a válečky cca 250-400,- Oboje lze bez problemu udělat doma,pokud máš pneumatickou pistol na povolení matky na variátoru. Pokud chceš co nejnovější stroj,tak jsem narazil na tenhle,skoro nejetej a ještě v záruce,tam by jsi jen sednul a jezdil. ;-)
[ Link ]
Myslim že tyhle motory ale už nejsou Piaggio ale Rotaxy a nebude na ně tolik věcí jak novejch tak použitejch....
o 11.01.2012, 15:09 | AllInOne
Tunere, odkaz nejde otevřít, ale je to přesně ten, na kterej jsem jel a dovezl si ho domů :o) Byl za 40 000 Kč, malinká slevička a uháněl sem to z Jihlavska do Brna, 1stupínek, nemá to chybu.
Je to přesně to, co sem hledal. Jede to 125 tacho max, kilo kopec nekopec, pokud to není vyloženě nějakej trhák :)
Skůtr krásnej, záruka, najeto 3500km, na predním blatníčku malinkrej šrám. :o)

Díky za rady!!!
o 12.01.2012, 19:34 | TUNER
Jojo,tak to je on,narazil jsem na něj - rok 2010,najeto 3500 km...prostě tak zajetej - funglofka ))) Holt prodejce okamžitě stáhl nabídku,když jsi ho koupil....jsem si říkal že dlouho nepíšeš,že jsi asi pro něj jel ))))
Určo lepší volba jak ten co jsi dával odkaz...tak ať slouží a třeba v červnu na Skútršňůře.... ;-)

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3494 sekund.