Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > WD, Seagate - úprava záruční doby pevných disků

o Navštíveno 943x o
o 06.01.2012, 14:14 | clown
jen tak pro info :)
to vite .. uz jsou jen dva vyrobci na svete ..., bude hur :))

WD, Seagate - úprava záruční doby pevných disků
2011-12-28

Výrobci pevných disků Seagate a Western Digital upravují od 1. ledna 2012 záruční lhůty na některé své produkty.

Western Digital zkracuje záruku z 3 let na 2 roky pro řady disků WD Caviar Blue, WD Caviar Green a WD Scorpio Blue.

Seagate zkracuje záruku z 2 let na 1 rok na řady disků Seagate Barracuda (mimo Barracuda XT) a Seagate Momentus (mimo Momentus XT).

o 06.01.2012, 14:17 | mr.brain
Potom další rok (u Seagate) drží záruku prodejce :) První s tím přišlo Seagate, WD teď reagoval (ani mne to nepřekvapuje) a Seagate ty dva roky ještě pokrátilo :-D
o 06.01.2012, 14:21 | JP
Jenom dva? Toshiba už disky nedělá? Já postřehl jenom to že Samsung tušim koupil Seagate a Hitachi koupili WD, nebo obráceně. To se teda trh s diskama za poslední rok změnil docela brutálně...
o 06.01.2012, 14:21 | clown
tak jen doufam, ze ty HDD co prevzal Seagate od Samsungu, budou mit normos zaruku a budou je delat stale .. :)

jako v predeli jsou ceny tech HDD .. nemaj konkurenci ve vyssich kapacitach, tak proc slevnovat ..,
jako fakt se mi nechce dat za SAS HDD 360GB nekam kolem 12t ..
o 06.01.2012, 14:22 | clown
JP .. toshiba je dela .., ale jen 2.5 ..
a to do svych notesu je kolikrat ani nedava ...
o 06.01.2012, 14:22 | JP
No, jestli to takhle půjde dál, tak budou ty disky rovnou prodávat "as is" :D
o 06.01.2012, 14:24 | clown
tak berme to tak .., ze proc pro socky, bezne lamy prodavat HDD s dlouhou zarukou ... :)
aspon, se zase zacne lehce vydelavat na dolovani dat z HDD.. :) a to ja rad .. :)
o 06.01.2012, 14:24 | JP
Aha, já už "desktopy" asi 5 let nějak neberu v potaz, takže jsem si toho ani nevšiml:D
o 06.01.2012, 14:26 | kozlustechnykus
NEkde (asi cdr.cz) jsem cetl, ze se asi chcou zbavit starych modelu aby za ne nemuseli drzet nahradu , nebo se budou delat HDD horsi kvality aby vydrzeli kratsi zaruku a rychleji se menili. Zase by nemuseli tak dlouho delat starsi modely. Nevm, co je na tom pravdy.
o 06.01.2012, 23:03 | Harryp
Bude se dát dokoupit prodloužení záruky. Toto už i v ČR před mnoha léty existovalo!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3174 sekund.