Navštíveno 976x

Shodou ruznych okolnosti:o) jsem se stal hrdym majitelem tohoto nadvozu:) samozrejme s klenotem motoroveho prumyslu pod kapotou - ladne tam vrni 1,9tdi 74káwé:)
Kazdopadne po zhodnoceni vsech pro a proti asi preci jen zustanu u sveho BMW, proto bych rad fabku prodal - dotaz zni - co si za to muzu rict?
Je to hatchback, 1,9tdi 74kW, rv 2000, na budiku sviti 205tis km, puvodne dovoz italie,pred tremi lety to koupil majitel tady v cr za silenych 180tis kc, na fabku asi slusna vybava - ma to dokonce klimu a vse v el., stribrna metla... Vypada ve vcelku slusnem stavu, akorat interier je trosku dobitejsi. Auto jezdi, zataci, brzdi i troubi.. Nikde nic nemlati, startuje v poho.. Co jsem koukal tak se tdi stale pohybuji kolem 70tis kc, je to realne?
No k výbavě si toho moc nenapsal.. Nebo to je vše.. :-DD
řekni si 85 000,- a pak mužeš jít dule..

03.01.2012, 20:39 |
sonyk02 | Upraveno: 2012-01-03 20:41:05
Tak výbava bude asi Elegance, ta už byla docela slušná, jednu máme taky v rodině a je tam vše co bys asi v tomhle autě potřeboval, 4xokna el., el. a vyhřív. zrcátka, vyhřív. přední sedačky, ASR, poloautomat klima, přední mlhovky, to mě ted v rychlosti napdalo.
A těch 70tis. myslím že bys mohl dostat v pohodě.

03.01.2012, 20:42 |
bafis dej ji na aukro, mozna budes prekvapenej ;-)
Popravde nevim co vse se u fabek uvadi jako "vybava":) jinak ma to vse co uvedl sonyk.. Teda az na vyhrivany sedacky, ty tusim nejsou (dovoz it). 70 by bylo super:)
JEště to má ty plasty na prahách když otevřeš dveře ne?.. pokud vím tak zezačátku to nedávali ke všem :-) ale je možné že e mýlím...
já bych to viděl za takovej 75... :-)
ať máš pak dyštak co slevovat...
Možná, kdyby jsi tady dal fotky, tak by Ti kluci poradili více.
Tak fotky uz jsou v bazáru:) to jsem zvedavej za kolik nakonec pujde..
[ Link ]
Tak se hecni, udelej aukci od koruny a uvidis, za kolik nakonec pujde ;o)))
Nebuď měkkej a jezdi v tom místo E92 335i :-) Ušetříš dva litry paliva na 100km :-)