Navštíveno 2774x

i tací se najdou :)

30.12.2011, 17:42 |
choze ty woe :D
to má ještě dobrý :D ...idiotek...

30.12.2011, 18:19 |
Veva :-D :-D

30.12.2011, 18:22 |
nome che taky sem na to na roumenovi koukal a přemýšlel jestli to sem dát :-)
Dokud není ubroušený pístek tak aby vypadnul z těsnící gumičky, tak je to ještě OK :-D
BTW tohle tady už proběhlo

T2: Obrázek je starej jak internet, ale to je fuk :) Spis ted na to koukám pořádně a řikám si jestli to neni nějakej fake.. :) Druhej kotouč, se zdá být vcelku OK a ta prasklina na tý obruči dole je prostě divná :)
Ten první kotouč z "roumena" je dost povedenej, ale spiš než kotouč mě pobavily komenty na roumenu :-D Že lidi nepochopí jak to vzniklo a tak... :-D
to první už sem taky viděl akorát už tam byly fakt jen žebra a ta jedna strana kotouče nikde :)
Area51: No nevím, objevilo se to tak před 3 roky (ty internety jsou podle mě starší :-)) a navíc píšu, že už to tu bylo a už tehdy se debatovalo o fejku ;-)
Jinak obrázek nahoře vcelku známá věc, pár jich sem od kámoše ze servisu hodím :-)

2

3

4

njn,kotouč sjetej "na značky" :)

30.12.2011, 20:12 |
Pajk Prodám koutouče s drážkama..

30.12.2011, 20:16 |
Alííí Už mám třetí sadu novejch destiček, a vždycky ujedu jen pár desítek kilometrů,a jsou v tahu...
Kdepak to je z "čtyřlístku /o/," pak to šlo na R kvůli sondě o inteligenci tamějších "diskutérů" a teď se to objevilo i zde.
Zde neočekávám nechápající komenty :)
Včera přijela do hasičárny kolegy sestra s Fiestou že ten motor má divnej zvuk.A tohle na nás kouklo.Nevidět to na vlastní oči tak tomu nevěřim:)))

ještě jedna

30.12.2011, 21:22 |
Ravo nojono - asi olej M6AD nebo dokonce M2T ze starých železných zásob, interval výměny nebyl žádný, jen se dolévalo a výměna filtru bylo jen sprostý slovo :D
no když vidim ten obrázek ty fiesty asi bych se měl podívat do motoru taky :-D ten zvuk se mi nelíbí :-DDD

30.12.2011, 22:13 |
FBS

31.12.2011, 20:21 |
Kesam Brzdy masakr a fiesta pěknej hnuj to je olej od výroby :-)
ty destičky sou gut:)
tady zas něco o řemenech..
[ Link ]

02.01.2012, 13:07 |
Katy :D neuveritelny ty kotouče.
nechapu ty lidi ze to nepoznaji nebo neresi driv...
taky mám něco ode mě z práce, poznejte co tam chybí :o)

2 M.Á.R.A: no ty krávo, ale aspoň mu neprášili :-D
Auto je Renault Maskot, je to skříňovej valník,, když u nás byl v létě na olejový servis, tak mu říkám, že bude potřeba vyměnit destičky a on, že je to dobrý at to neřešíme, tak oukej, no a takhle jezdil od léta do ted, destička se uplně vypařila a zničilo to brzdič, ten by se za chvíli probousil taky, takže nový desky, nový kotouče a novej brzdič :o) ty lidi jsou nepoučitelný, by mě zajímalo, až by jel z kopce naloženej a najednou by to ruplo a vlítl by na přechod co by jako po tom dělal.

02.01.2012, 17:25 |
Pluto Aha, Renault. Jsem to nějak tušil, protože máme v práci Trafika, obložení tam ještě bylo. Kolega zabrzdil, padla rána, tak zastavíme, couváme a najednou koukáme: přední destička i s obložením se válí na silnici. No, je tohle normální? :-)
Ano je to normální, protože je to Francouz :OD
taky už jsme měly boxera bez destičky :) prostě normální no.... :)
a ta fiesta to je vpoho.... normál 1,3ka kde se moc neměnil olej ale i tak to určitě jede a jezdí doted :) nesmrtelnej motor kterej fakt ani ten asfalt nezabije :D