Navštíveno 3303x

29.12.2011, 23:49 |
colon

29.12.2011, 23:58 |
Bladzej | Upraveno: 2011-12-29 23:58:50
Hlavně že to prodává čech. By mě zajmalo na který straně má volant.
Bladzej: Podle fotky na levé :)
Moh to dat nekomu precist pred tim, nez to zverejnil, aspon bi nevipadal jak tatar s japonska s novim lakem.. :))

30.12.2011, 00:07 |
Pluto Jen pro zajímavost, na to, že prodává z finančních důvodů, tak má celkem slušnej výběr aut na prodej :-)
[ Link ]
Jen tak jsem zkusil dát tu SPZ do kontroly povinného ručení a auto s touhle SPZ neni pojištěný, takže kdoví, jak to s tim prodejem bude...
To stejný s Hondou Prelude, co prodává v jiném inzerátu.
P.E.T.R: tak to si hledal spatne :-) auto sedi, jen tomu skoncilo povinne ruceni uz pres 3/4 rokem...
SPZ 9S69320 - OSOBNÍ AUTOMOBILY - TOYOTA - 9.2.2010-28.5.2011

30.12.2011, 02:23 |
MAX Ten tatar už tu nějaké inzeráty s decent tuningem měl - naposledy nějaká brutus 206..

30.12.2011, 06:54 |
CRK V kazdym inzeratu jina lez, proc ho prodava...

30.12.2011, 09:18 |
Veva od toho bych si nekoupil ani žvejkačky :-D

30.12.2011, 09:32 |
Komba Prej finannční krize,ale dal do toho 1 a půl mega :D to chudák nebude.Už jenom podání inzerátu vypovídá o tom jak rychle se toho chce zbavit,tak rychle to psal:D

30.12.2011, 09:37 |
Alííí Ale na druhou stranu je hodnej, že do toho nasypal 1.6 míče, a prodává to jen za mega. :-DDDD
Zase sú všetci múdri... je to jednoduchší chlapec no, auto je rozhodne bonbónik, staval ho amigo:
[ Link ]
On tam ma samy libovky za super cenu :D
tak snad Slim zavrel rejpalum tlamy, z te galerie je videt ze se na tom aute opravdu na nicem nesetrilo...
Ale chtit mic je u nas asi nesmysl, nicmene za hranicema celkem normalni cena za podobny auta.
Přesně proto se nestarám do věcí, kterým nerozumím, abych pak nevypadal jako blbec...

30.12.2011, 10:41 |
spunt výfuk s japonska
xenony má 600 koní připravená na 1000 koní
brutalni masakr :)))))
zajímalo by mě, kde člověk co ani neumí pořádně psát, vezme mega a půl na úpravu auta :)
může to být třeba cizinec
jo, podivej se treba na kesama -souveti napsat nezvladne, ale jakeho ma tunaka :-)

30.12.2011, 13:07 |
hanzz .mycTD: LOL :)
to auto tu cenu má rozhodně.... problém že jí nikdo za to nedá.... myslim si že někde mezi 500-700 se to určitě prodá

30.12.2011, 14:25 |
CRK Je uplne jedno, jak to s tim autem je, proste se vyjadruje jako kokot a hlavne lze a to mi staci...

30.12.2011, 15:30 |
Pajk Supravý auto, vždycky jsem takový chtěl. :)
To by se mi taky jednou líbilo, klidně i ta starší. Každopádně tohle tady nikdo nekoupí. Daleko větší šanci to střelit bude mít v Německu.
při prodeji auta v takový ceně bych čekal trochu kultury, tohle je inzerát nějakýho negramotnýho bazárníka..
btw pobavila mě z jeho portfolia ta natuzená Fabia RS v "top stavu" jak má pěkně dojebanou palubku okolo rádia :D

30.12.2011, 17:19 |
Pajk nebo decentní Octávie :)
Ta supra je mi nějaká povědomá , nebyla v Maxi tuningu?
3litr Twin turbo, manual, 98rok, levostrana a pokud je to opravdu top top stav, myslim si ze cena je celkem realna viz. svycarske, nemecke servery kde i za podobnou cenu relativne mizi....
Vidam ji celkem casto v KR, Volky uzasny. Jedna tam je u fajfky momentalne rozstrelena o svodidla :(

31.12.2011, 08:24 |
muSlim | Upraveno: 2011-12-31 08:24:47
2 Rajdlos: jj, kolesá sú nádherné. To že to auto je skvost, kolesá stáli viac než väčšina tu dá za auto a zbytkom ani nepokračujem, to je vedľajšie, poďme sa smiať "nezmyselnej" cene auta a gramatike chlapca (áno, vocaď pocaď, ale s tým v tomto prípade človek nič nespraví...) :-)
A je ten inzerát vůbec pravej?Něják mi ta Supra nesedí k těm ostatním autům :)
hele čeká na jitrnici a že jich je mezi lidma

01.01.2012, 19:58 |
PlusOne | Upraveno: 2012-01-01 19:58:21
31.12.2011, 09:11 | ebeerman
Dle mě je inzerát fake. Psal jsem mu na jiné auto, jen abych se dozvěděl, jak se věci mají (jména se mění, ale poznám ho vždycky podle té vytuzené Octávky :D
[ Link ] ), a odpovědi jsem se nedočkal nikdy, ani při opakované prosbě o odpověď - a nebylo to nic provokativního, prostě jsem se jenom zajímal o víc věcí, než v inzerátu uváděl, a chtěl jsem po něm kontakt...
Taky bych řekl že se bude jednat o podvůdek. Auto pravé možná je, ale majitel spíš ne. Jednou jsme reagovali na inzerát podobného stylu jen se jednalo o obyč peugeota 206. A odpověď pak přišla, že se omlouvá za češtinu atd, a že je i s autem v anglii a at pošleme peníze, že on zajistí přepravu auta.
Tweety : tim se nechlub že si reagoval na takovej typ inzoše :D to je smutný spíš :))
Nismo: Tak inzerát byl až na chyby napsaný normálně. Jen cena se mi zdála příliš nízká, ale tak říkali sme si, že třeba se toho potřebuje fakt rychle zbavit. Auto se dle fotek tchýni líbilo, tak sme to zkusili.

05.01.2012, 10:48 |
Losky Auto moc hezké. Párkrát jsem zažil lidi, kteří mi něco prodávali a místo toho, aby byli příjemní a měli radost, že to prodali, tak ještě kolikrát jednali arogantně atd.
Bonbónek byl v létě, když jsem sháněl O1. Našel jsem pěknou, trošku upravenou, vytlumená, hudba atd. Kontakt byl na mail. Pochopil jsem, že kluk auto má 3 roky a že jediné co servisoval byl olej a že to má 150tis najeto. Ptal jsem se odkud je a on, že od Šumperka, tak jsem říkal, že občas tam poblíž jezdíme, tak není problém se přijet podívat. A on, že tam bydlí bývalá tchýně a že by tu p..u zasr... zabil atd a začal najednou takhle mluvit. To mě od auta prostě odradilo, ať bylo jakékoliv. Dal mi i Vin a ze zvědavosti. Auto původ Španělsko bez záznamů, pak dotaženo do Německa asi před 3 rokama než to ten kluk koupil a měla něco přes 350tis najeto a pak ji dotáhli sem se 120tis km:) V TP byla ještě úprava na Taxi. Super auto:)

07.01.2012, 14:11 |
Daryl (A)
ad arogantni jednani: nevim jak by jste reagovali na cca 150 telefonat s milionem dotazu na kraviny, nebo dalsich 100 telefonatech od vychcanejch bazarniku, co ti tlaci do hlavy, ze to za to neprodas, a ze ti daj 250 na ruku :)
Auto jsem prodaval 2x a to to byly obyc kraksny ...
Daryl: co jsi prodaval, jestli se mohu ze zvedavosti zeptat? Protoze ja kdyz neco prodavam, jsem rad, ze se vubec nekdo ozve :D natoz 150 telefonatu :o)))
Telefonáty jsou dány tím, že půlka prodejců neumí napsat podrobný inzerát a radši napíše "více na telefonu", za to bych zabíjel. Stejně jako prodejci asi nechtějí vyřizovat sto telefonátů, tak ani já nehodlám volat, dokud nebudu mít sesumírované informace o autě a nebudu vědět, že mám vážný zájem. Přes telefon se má už jen domluvit osobní schůzka a ne řešit dalších dvacet věcí, které prodejce nenapsal do inzerátu.

07.01.2012, 16:02 |
Daryl (A)
Neni dulezite co, ale jaka je cena :) Na dobrou cenu ti proste budou volat :) Nebo i na nesmyslne vysokou ...a tak :)

07.01.2012, 16:04 |
muSlim | Upraveno: 2012-01-07 16:05:23
2 Mr.Scully: dovolím si nesúhlasiť, takže ako Daryl :-) Keď som predával Subaru, všade kde to bolo k videniu v inzeráte, som k tomu podal toľko informácií čo som dal dlhým premýšľaním dokopy, taký istý počet fotiek plus odkaz na Picasu s ďalšími fotkami a i tak volali ako kreténi a pýtali sa na všetko čo bolo schválne kvôli týmto zbytočným telefonátom vypísané do inzerátov. No a samozrejme potom tie bájky že však to mám vlastne drahšiu Octaviu 4x4, tak by som mal zlacniť a o dosť :-)
Tak nevím, to mám asi štěstí :o))
jako muSlim -cim vic toho napises, tim vic teorii k reseni 'kupujici' vykonstruuji.
Mr.Scully: taky bych nesouhlasil, v e-shopu mam take polozky popsane, ze uz to snad ani vicero nejde a vzdy se najde nejaky tatar, co se de facto na vse pta co je tam napsane, lidi jsou liny cist. To same u inzeratu.