Navštíveno 995x

Prosím o radu - mám Jabko 3G které je z USA a mám na něm jailbreak a nějaké aplikace. Teď jsem si pořídil nové jabko 4ku - ofiko CZ T-mobile, nemám na něm žádný JB a ani neplánuju a potřeboval bych vědět, jestli ho můžu připojit k mému pc s itunes a obnovit ho ze zálohy kterou jsem si udělal z mého 3G - nemůžu tím 4ce nějak ublížit?? Nebude se to snažit kopírovat i aplikace?? Potřebuju do nového tel. dostat jen fotky a hlavně KONTAKTY. Díky

29.12.2011, 23:00 |
JR Ono jabko neumi zalohovat jen kontakty?
Nene 3g uz ma noveho majitele.
Prečo by si nemohol? Zaškrtáš si čo tam chceš, restore znamená vždy restore nastavení, fotiek, atď. Až po restore sa spraví reštart a začnú sa kopírovať aplikácie, ak to máš zaškrtnuté.
V itunes mas zalozky photo, kontakty atp... A synchronizovat muzes klidne kazdou zvlast... Presne jak pise slim jen to zaskrtnes ;-)
Hlavne od ios 5 se vse yalohuje uplne samo áutomaticky pres icloud - mam ipone 4s, ted jsem si poridil ipad 2 a jake bylo moje prekvapko kdyz jsem rozbalil ipad, zaregistroval, pichnul do nabijecky pod wifi a za par minut jsem tam mel automaticky nasosany kompletne cely obsah telefonu:) super!
Díky za rady - pořád v tom itunes nějak tápu, ale hlavně jsem měl strach z toho jestli nějak 4ce neublížím, když jsem měl 3ku s JB. Všechno už mi funguje, 4ka je teda pořádný rychlík proti 3G :-)
Udělej ještě na 4ce JB a máš to, je teď funkční pro poslední soft 5.0.1 a facha paradne :)
Do toho se mi moc nechce :-) jsem na to kopyto :-) zkoušel jsem update softu na 3G a velice jsem pohořel :)
je to v pohodě, já to dělal předevčíram a zmáknuto naprosto OK
odkaz na návod by byl?? kdyžtak do mailu prosím :)
mrkni na www.iphone.cz a do fora, je to tam popsany :)

30.12.2011, 13:46 |
TROY :DD uděláš click click a hotovo )
já s tím JB na 5.0.1 ještě chvilku počkám. iphone forum je plný různých potíží, vyšel před několika dny a to už v druhý verzi.

30.12.2011, 14:52 |
TROY protože mrtě lidí mělo semitether break proto vyšla oprava
a nebo PHONE COPY
jednoducha free app na kontakty :-)
musí se řešit fix na iBooks, jsou problémy s novou verzí iphone delivery, je toho víc. vůbec mi zatím přijde poměrně hodně lidí s problémama. pro běžnýho usera jako jsem já si myslím, že je lepší chvilku ještě počkat až se to odladí.