Navštíveno 471x

Co mate osvedcene a co doporucite? Ci jestli nekdo nechce upgradovat a nechce se ho zbavit?
Segra si vyhlidnula
[ Link ] a
[ Link ] Muze byt? :)
To je ostuda strkat Canon do brasny Olympus :)))
Hele to verim :)
Ja jsem jen prostrednik :)

29.12.2011, 14:26 |
Bucci spíš bych doporučil batoh... víc se do něj vejde a líp se nosí
PS: jinak jako Ghofig...

29.12.2011, 14:32 |
Ghofig | Upraveno: 2011-12-29 14:32:47
presne. z brasny pomerne rychle vyrostes... ja mam Lowepro EX 160, ale beru ji ven tak jednou do roka. Jinak pouzivam batoh Tamrac Expedition 5 a s tim jsem spokojenej :)

29.12.2011, 14:50 |
Bucci já mam tenhle... Lowepro - Flipside 400 AW (kupoval si ho i Smráďa) a naprostá spokojenost... samozřejmě dneska mi je už taky malej... ale když na focení vyberu jen skla, který chci používat, tak to v poho jde...
Oki to je dobry napad ten batoh, to me nenapadlo.
Cili
[ Link ] a nebo
[ Link ] ? :)
Jako ostatní - pouzdra nebrat. Batohy jsou daleko lepší, ale je třeba je lehce naddimenzovat. Já už jsem kupoval asi třetí a stejně se mi tam potřebné věci obvykle nevejdou (dvě těla s gripem, 3-4 objektivy, blesk :-)
Mám stejně jako Bucci Lowepro Flipside 400 AW, protože má poměrně unikátní vlastnost, že není třeba ho sundavat, když se chce člověk dostat k výbavě. Doporučil bych ho s čistým svědomím. Dřív jsem míval od stejné značky Slingshoty a ty byly jednak dost malé a jednak se mi několikrát stalo, že výbava skoro vypadala, to řešení nebylo tak dobré.

29.12.2011, 16:27 |
Bucci jj, ten způsob otvírání na "opasku" je docela dobrá fičura...
já mam ten batoh rád, že se otvírá ze strany zad.... tudíž pro chmatáky je to těžší se tam dostat aniž by si toho majitel nevšim...
Kdo to s focením nemyslí až tak vážně, tak se přikláním k brašně, ted jsem synovi koupil toto, bohatě stačí na tělo + seták + telák + nabíječka + remote apod.
a má to i pláštěnku :-)
[ Link ] ale chce to fakt zajít do Škody a tam jich 20 vyzkoušet..