Navštíveno 1952x

To len tak pre info, keby ste náhodou nesledovali čo a kedy :-)
A je to teda super ako vždy ;-)))
tak to me zase pobavilo, po tech tydnech stravenych u te americke ubohosti, diky za ten special dil!
Thx za info Slimouši, už sosám. Vietnamský a Bolivijský speciál mám ve zlatém fondu a viděl jsem oba už aspoň 10x. :-P
titulky k temu asi este nejsou ze? teda aspon sem zadny nenasel, ne ze bych neumel aglicky, ale precejen tak clovek aspon odchyti takmer vse
Jedine anglické som zohnal, bo kolega remcal že potrebuje titule...

30.12.2011, 13:50 |
hawai stačí ty anglický otevřít třeba ve wordu nebo wordpadu, zkopírovat do nějaký překladače, třeba google, přeložit a dát zpátky do texťáku a uložit jako .srt .
kvalita sice neni nic moc, ale lepší než drátem do oka a je to otázka minuty :-)
no co, se upsal o jednu nulu, dvakrát no :-)
Koukal jsem na to včera a za mě supr. Spousta hlášek, třeba ty billboardy na vlaku neměly chybu. :D Na začátku krásnej Mini Cooper nebo "tlumiče" výfuků na Jaguaru, to byla taky pecka. :D
Chyběly mi tam věčný poruchy aut, za to moh moc vysokej rozpočet pro koupi auta, když maj vraky za pár liber, tak je větší sranda. :D Ale celkově je to výborný.
Najviac bolo Jeremyho "German is a byword for shoddy qualiity" :-))))
Škoda S2000 v dnešnom diely (S18E05), závod s jet-powered človekom :-)
to uz bylo ve specialu Top Gear At The Movies, chlapek kridlem vyhraje :P
Koukal jsem na to minuly tyden a bohuzel musim konstatovat, ze podle me uz Top Gearu dochazi dech.. Neoriginalni, nevtipne, auta nic moc, vypadalo to jak nejaky pruvodce Lonely Planet a ne show pro autare... Uz je taky dost videt, jak jsou veci setupnuty, product placement na max. proste uz se jen domila posledni zbytky jak z toho utrzit dalsi love.. Miloval jsem Top Gear, byl jsem i na jejich Live show (mmchdm taky traparna) ale myslim, ze jejich leta slavy jsou uz pryc...
Ja ted sleduju The List (1000 car things to do before you die) Prijde mi to zajimavejsi a vetsi zabava..
Doporucuju:
[ Link ]