Navštíveno 2181x

28.12.2011, 18:10 |
PK tak trochu s křížkem po funuse, jelikož mi 24.12. nějaký kur*y vykradli garáž, ale i tak se zeptám. Jak ji účinně zapezpečit proti vniknutí/vykradení? Má cenu kupovat nějaký lepší petlice, zámky,nebo nějak vyztužit vrata?
Napadlo mě i něchat si ji pojistit, ale nevim jestli to půjde, když mám garáž pronajatou...
Předem díky za rady.
Pronajatou garaz? Prvne se asi zeptat vlastnika, co ti tam dovoli namontovat. Abys tam s velkou slavou nedokutalel trezorovy vrata a vlastnik te neposlal nekam.
Já jsem to řešil GSM alarmem, stál cca 4 tis. a funguje perfektně.

28.12.2011, 18:36 |
TROY Moje skušenost - taky vybraná garáž
1.čim víc petlic zámků tim lepší zabezpečení,ale je to lákadlo pro zloděje,protože si myslí,že je tam něco echt.
2.určitě bych dal zámek proti vyvložkování
3.pokud dáš vrata apod lepší tak ti vyrvou - sousedovi to vyrvali i s pantama a odvezli si 3 motorky
To GSM je dobrý jen nesmíš bejt daleko :( - kamarád tam má klasický čidlo světelný co se rozvítí a když to nevypneš tak začne řvát slušně
Pokud to je daleko, tak jedině pojistit.
Já mám garáž kousek, proto jsem to řešil GSM alarmem.

29.12.2011, 11:05 |
PK Troy - bod jedna beru stejně, proto sem tam neměl nic extra, obyč zámky, vrata sem myslel jen nějak upravit, aby se nemohli dostat na fabku, ta byla vylomená.
A na ty alarmy kouknu, pokud bych našel něco co dělá fakt kravál, tak by to určitě pomohlo
moje zabezpeni...(venku) na vratech novej bezpecnostni zamek a jedna petlice se zamkem. (uvnitr) Uz pri otevirani vrat snima pohyb cidlo svetla a cidlo alarmu do 15s musis deaktivovat alarm stal 1000,- (cidlo ,sirena, ovladac) a bordel to dela fakt peknej a po otevreni vrat na tebe vykouknou dve jeklove zabrany jedna ve vysce kolen a druha ve vysce bricha pro pripad toho ze zlodej bude pokracovat prelizani nebo podlizani zabran pri odnaseni veci z garaze mu da pekne zabrat a prece jen s autem odjet hned take nejde a dotoho jecici sirena ale nejlepsi alarm je soused hned naproti garaze i ve 2 rano cuci nenapadne za zaclonou co kdyby mu neco uteklo ocem musi vedet....

29.12.2011, 12:32 |
PK soused duchodce je samo nejlepší:)