Navštíveno 1223x

28.12.2011, 15:31 |
hawai zdar, najde se tu někdo, kdo modelaří? chci si postavit něco takovýho jako je ve videu, modely aut už putujou z USA ke mě sem, tak teď by se mi ještě hodil někdo, kdo by mi s pár věcma aspoń teoreticky pomohl :-)
zkoušel jsem modelforum.cz ale tam je to nějaký mrtvý oproti tomu jak to žije tady.
[ Link ]

28.12.2011, 15:57 |
Link chvilku sem sem tam něco stavěl, ale nic podobnýho sem nedělal( spíš postavit model nabarvit a na poličku max jako podklad trávu)
není na tom nic složitého, chce to jen dost fantazie, a to jako mraky. Udělat jde cokoliv, koupit jde uplně všechno, co nejde koupit, uděláš z toho, co je doma. A tady vystupujou zkušenosti, co vše lze vytvořit doma, jakým materiálem si pomoct a tak. Na to jsou super fora. Barvičky bych moc neřešil, v hodně případech ti pomůže tempera, na lakování auta klidně obyč sprej, ať neuvalíš majlant za profi vybavení. Stejně se to pak musí "opatinovat". Model jsi klidně mohl vzít nějakou 18tinu z Aukra, co nepřežila útok dítěte a máš jí do stovky i s poštou.

28.12.2011, 21:00 |
hawai link: ozvi se mi kdyztak na mail, zrovna kvuli podkladu a trave apod bych se necomu rad priucil.
Crestik: jen tak nejakou 18tinu z aukra jsem nechtel. jednalo se mi prave o bugatti, ktery se bohuzel vubec nevyrabi, tak jsem koupil asi
20 let stary stavebnice na ebayi. a ted resim jak nejlip vymodelovat ,,rozbity,, auto a jak na krajinu (svodidla, podklad, tráva, stromy, pozadí atd...)
nějaký články jsem si pročetl, ale v určitejch detailech bych měl rád někoho při ruce kdo by poradil co a jak

23.01.2012, 18:46 |
hawai tak na původní projekt zatím ještě nepřišlo, ale do začátku jsem zkusil něco jinýho a tady výsledek :-)
takhle by to nějak mělo vypadat:

23.01.2012, 18:46 |
hawai a tady výsledek

23.01.2012, 18:47 |
hawai

23.01.2012, 18:49 |
hawai pokud by to někoho víc zajímalo, tak tady je víc fotek:
[ Link ] nikdy jsem nemodelařil, tohle je vesměs první model, tak je jasný že nic není na profi úrovni, ale já jsem nakonec celkem spokojenej :-)
Vypadá to pěkně......já zatím jsem k patině na modelech nedošel....ale kdo ví, třeba až to otřískám ještě víc, tak nějakou tu patinu udělám taky.
Sakra, tak teď jsem koukal ještě na těch víc foto a vypadá to více než sqěle! Takhle "zničit" model, to chce fakt představivost.

23.01.2012, 20:31 |
hawai dík :-) jak řikám, je to jen amateřina, ale na první pokus jsem spokojenej :-)
ošudlil bych ty "chromy", nějak tam svítí. Promáčkl bych blatníky, nebo něco, vypustil gumu...ale fajnéé 8-)

23.01.2012, 22:44 |
Kesam To je jako šrot a stoho chceš udělat to co je hore?? To je pecka.

23.01.2012, 22:49 |
Zdenek (A)
Lukaash: Jezis! To uz si ani nepamatuju, ze jsem z toho delal takovej serial :-) Nekolik let jsem uz nic nepostavil (modely...). Na skrini se mi prasi na to zminovane GT-R a tezko to v brzke dobe sestavim. No, uz jsou tu jine priority.

23.01.2012, 23:00 |
hawai crestik: promáčklý jsou P dveře a kapota, oba L blatníky vyžraný od koroze zkrz :-) LZ guma prázdná )teda spíšm pokus o to) :-) a jinak jestli chromy ještě moc svítí, tak s tím něco ještě zkusím udělat :-)
kesam: nn, jako to nahore to melo vypadat jako original, a ja z tooh vytvoril ten zlutej srot :-)