Navštíveno 10853x

taky bych radši krásnej, čistej sníh než tyhle chcanky, u nás v |Turnově byl sníh, ale všechno to roztálo... budeme si muset počkat, zase pak bude sníh až do dubna... :-/

26.12.2011, 18:24 |
bafis Je to spatny i na horach, dneska Harrachov mrholilo snih mokrej tezkej, dole v Tanvalde chcalo celej den :( a predpoved neslibuje zlepseni.
Nebyl nekdo kolem Klinovce v Krusnejch, jestli aspon tam se neda slusne zalyzovat ??
bída s nouzí je to mokrý jak svině...

26.12.2011, 18:47 |
sotek Ve Dvoře celej den mrholilo, 6st. Tak sem vytáhnul babetu a pionýra. :-)
super, ať si ten bílý bordel zůstane nahoře nebo někde na horách :-) zatím má paní zima u mě palec nahoru :-P :-)))
ac mam doma 4kolky,jsem za pocasi rad a prohanim cabrio :-) Sem spokojeny :-)

26.12.2011, 19:58 |
bafis no ja si naivne myslel ze kdyz leto stalo za hovno, tak aspon zima bude jak ma bejt....a zas nic :/

26.12.2011, 20:34 |
Lufas jako bafis:-) na pikacu jsem stravil dve hodky na sjezdovce a normalne chcalo:-(
No ja jedu zitra do Krkonos, tak jsem na to zvedavej, ale zatim to na lyzovacku moc nevypada :(
bafis: byl jsem na Klínovci 24. a sněhu tam bylo dost, jen byl dost velký vítr a velká oblačnost, takže chvilkama nebylo nic vidět a když jsme odjížděli tak byla sněhová vánice ...
super počasí,ještě sem vytáh kabrio :) už by sněžit nemusel do léta :)
Pocasko je opravdu na tuto dobu nezvykle,nekomu to dela radost,nekomu mene. Ja z toho radost docela mam,clovek nemusi chodit tak navleceny,protopi se mnohem mene plynu,deti jsou vsak smutne. jen mam trosku starost s tim zminovanym plynem,smejdi plynarensky zdrazili o cirka 30% proti lonsku s vidinou tucnych zisku. Ted maji vsak po ptakach,lidi bud topi necim jinym nebo nemusi tolik.Takze nas zase pekne pristi rok osmahnou,aby si na sebe videlaly a pak se muze stat,ze ten kdo za mirnou zimu zaplati 30 000.- ,tak pristi kruta zima muze prijit na 50 za rok :-( Cim vice lidi setri,tim to maji drazsi :-/
celkem bych snih uvital, mam tu kolem 33 a nasedani do auta je fakt zazitek :-/ tak at pada alespon doma :-)
To je ale nahodou krasny 33 :-) Kdy se vratis? Az skonci zima nebo bude teplotni sok? :-)
az se nabazim jezera Tanganika a prilehleho okoli, Kinshasa uz byla o nicem, vanoce u bazenu, vodka s Rusama, moskyti s malarii, ... :-)
Tak uz? Na Plzen zase nezbylo :-((((

05.01.2012, 09:17 |
bafis U nas to fuci a chcije, ale kdyz kouknu nahoru do kopcu, tak tam je krasne bilo. Az prestane foukat, pujdu si zalyzovat.

05.01.2012, 09:59 |
Lufas Jak pise Bafis u nas na kopcech pada a pada:-)
jen tak mimichodem kam chodis lyzovat tady na severu?
tady taky padá, ale při teplotě 3°C vydrží bejt sněhem tak 20 m od mraku, ze kterého vyletí, takže prostě:
"Chčije a chčije" :-(
[ Link ]