Navštíveno 2365x

25.12.2011, 20:39 |
Kesam TAk jelikož malou brusku moc nepoužívám tak jsem měl z aukra jednu asi 4-5 let než odešla tak jsem si od toho samého člověka pořídil další která se srala už od začátku mám jí asi 3 tejdny a dneska si řežu plasty na nárazník v ruce a najednou mi normálně takhle vyběhla pěkně za chodu a jela po garaži.
Voni ty kurvy nedávaj záruku nic jo a přitom je to new bruska myslíte že by mohl vrátit prachy šupák??? Popřípadě mu poslat fotku tutu.Fakt jsem sní od té doby brousil a řezal jenom plasty a to nemá za sebou možná ani ne 30 minut.

25.12.2011, 20:40 |
Kesam Normálně praskla ta skřín sama od sebe.

25.12.2011, 20:40 |
Kesam

25.12.2011, 20:45 |
Brnďa Podle toho jak je to solidni prodejce ti bud penize da ci neda :)je to tezky s nekterejma no :) ale bud rad ze neletela na tebe ale jen po garazi :)

25.12.2011, 20:48 |
Kamil07 | Upraveno: 2011-12-25 20:51:56
To je dobré kurevstvo...
Pokud není záruka/účet, tak ti peníze nikdo nevrátí a jestli jo, tak je prodejce nakupuje za "5,- Kč" a je mu to jedno.
nevim co si za to dal a co je to za značku ale jestli je to nějaká jebka tak s tim se musí počítat že to hned ,lepší koupit něco kvalitnějšího,třeba dawalt,tohle je 125?vycházej snad něco do dvojky,kvalita se nedá srovnat :-)
hlavne mi prijde, ze ty sroubky na te prirube jsou uz nejake tezce jete jako by to nekdo rozebiral...
Taky jsme na to koukaly jako kdyby byly šroubky jetý.. ale je možný že vnich je svinstvo z plastu...
hele mede priznej se ze si ji uz tunil? jiank jako nademnou bud rad ze utikala na zem a ne na tebe, ja mam takhle pamatku na palci kdyz me kopla flexa..:/

25.12.2011, 21:23 |
Brnďa m ese jednou rozletel kotoucek jen a primo do rozkroku, jeste ze sem nerezal nahej ale v ryflich :))

25.12.2011, 21:49 |
Kamil07 | Upraveno: 2011-12-25 21:50:30
Kdyby si řezal nahý, tak by sis pak musel změnit nick na MA.RTI.NA :-)
S těma flexama fakt není prdel, čím méně jí musím brát do ruky, tím lépe.
Jj bud rad ze se ti nic nestalo.
A to ja jsem takovej frajer, ze jsem se porezal a 4 stehy na ruce :D
Nejhorsi bylo, jak to museji na chirurgii orezavat to seskvareny maso/kuzi aby to srostlo :)
no ještě že naštěstí tě to netrefilo!

25.12.2011, 22:24 |
JP | Upraveno: 2011-12-25 22:25:36
Jestli ti to prodal jako nový zboží, tak máš záruku 2 roky. Dá se zkrátit na 1 rok, ale jestli to u toho nenapsal (nebo napsal bez záruky nebo podobnej nesmysl), tak je ze zákona plná dvouletá. Jestli prodává běžně a nebylo to něco co mu zbylo v garáži nebo tak, tak by si sice koledoval o velkej průser kdyby tě jen tak poslal do pr... a ty jsi mu začal dělat nepříjemnosti, ale i takový lidi jsou.

25.12.2011, 22:27 |
Kesam No tunil tunil to víš že sme jí tunily když 2 den upadla podložka která je na tom sráči jak zezadu zacvakneš a povolíš kotouč tak sem tam dával jinou swingrovku :-) Ale to ten problem nemuže bejt kurwa jdu mu napsat a pošlu mu fotku.

25.12.2011, 22:28 |
Kesam On to má šupinák napsaný jako použitý sráč a jsou to normálně funglovky jednu ti pošle na ND ta nejde a druhá je nová asi nezbyde než z té druhé použit tu komoru :-)

25.12.2011, 22:34 |
rcman Koukám že pořád lepší investovat do starýho dobrýho Narexu!
Taky si myslim že pokud si to kupioval nový, tak by prodejce měl vrátit prachy nebo ti třeba poslat novej kus...
Pamatuju řemeslníka co dělal pár blbostí ohledně nábytku u souseda. Ráno přijel kouknout co se teda po něm chce. Zeptal se kde je tady jakej krám s nářadím že si tam pro něco zajede. Cca po hodince přijel zpět a měl komplet takový to žlutý levný nářadí "NoName". Večer když skončil tak to jel všechno zase vrátit kde to koupil.
Prej se mu to takhle vyplatí víc než si kupovat drahou Makitu apod. značky...

25.12.2011, 22:37 |
Kesam Hm ted koukám paní jsem daůl takovejhle komentář :D
ififi (1401) (Prodejce) Pozitivní Ne 11. prosinec 2011, 12:28:25 CET 1942898190 Zobrazit
Doporučiji brusku už jsem měl a vydržela 5 let :-) Což je luxusní čas a šlapala krásně.

25.12.2011, 22:38 |
Kesam JO to dělá borec od fotra z práce.

25.12.2011, 22:50 |
Kesam
ja teda nevim, co resis. za petikilo jsi dostal dve brusky, jednu funkcni jeste rozkuchas a neco v ni opravujes a az se posere, tak tady nadavas a chces ji vratit... takovejch vykuku je plne aukro a kdyz prodavam, tak se vzdycky desim toho, ze mi to nekdo takovej koupi...

26.12.2011, 00:10 |
Midi34 | Upraveno: 2011-12-26 00:11:36
to asi rozprodává kusy z reklamací ne ?
nejsem tak bohatý abych si kupoval levné věci
doporučuju tuhle makitu
[ Link ]

26.12.2011, 00:42 |
Kesam Ghofig:Co tu meleš? Sem tam pouze vrátil ten čepík kterej vypadnul.
Prodáváš na aukru jo tyhle cajky?? :-)
Jedinej neznačkovej cajk je asi tohle a šukalka jinak všechno dobrý a málo toho nemám.
hele nějakou takovou jsem si koupil v létě v elektro Spáčil za 150kč s tím, že vydrží klidně jeden den co ji potřebuju a pak ji vyhodím. Ale kupodivu zatím jede úplně v pohodě a to zažila i pár hodin s nasazeným drátěným kartáčem a podobně ...

26.12.2011, 10:35 |
Rudi Jak ghofig, takový lidi bych měl jako prodejce nejradši, prodávám za pár, jasně lidem napíšu, že bez ničeho a stejně se pak ozývaj. Kup si příště Makitu, vydrží ti taky dlouho a nepřijdeš při tom aspoň o ruku...
to je klasická tesco bruska za 300,- co od toho čekat
v baumaxu mají na brusky záruku 5 let tak co řešit
[ Link ]

26.12.2011, 11:24 |
hanx Já nevim lidi, ale aby to nebylo stejný jako s čínskejma vzduchovkama na aukru - má to atesty, má to záruku kde to vyměňujou kus za kus ALE už spoustě lidem se stalo, že si kvůli "kvalitě a zpracování" ucvakli články prstu a tak podobně. Ano, vzduchovku jim sice reklamujou, ale prsty už ne;-)
u takovýho elektrickýho nářadí bych si už jen z logiky věci radši koupil nějakou od alespoň trochu renomovanýho výrobce, kde mám sice záruku, ale taky trochu jistotu, že mi to při práci neuřízne ptáka... Co jsem tak narychlo sjel zboží, byly tam za nějakých 800,- black and decker který bych si koupil mnohem radši než tenhle shit za pětikilo z aukra, asi to nebude žádný kvalitní terno, ale určitě to nebude nebezpečný (můj názor, ale já osobně bych se před radši poradil, třeba tady)
Takže jako Ghofig, prodejce může prodávat sráč, ale blbec je hlavně ten, co si o tom nic nezjistí a koupí to.
presne jako hanx...
mam staryho black&decker z roku 91 tedy funguje jiz neuveritelnych 20let a rezalo se s tim vse,nevim,kolik tenkrat uz stala...ale vydrzela uz neuveritelne...
proste tyhle srace kupovat je uplnej nesmysl a jeste z aukra a jety//
do 1000kc bude uplne v pohode nejaka znackova se zarukou...
kdyz vidim ty ojebany krizovy sroubky,tak to je jasny,ze uz je to 20x rozebirany....
zrovna u tebe Kesame se divim,ze kdyz jsi clovek od fochu,delas ruzne mechanicke veci,svarises a ja nevim co jeste,tak si koupis takovouhle jebku

28.12.2011, 09:37 |
Kesam Makita doma :-)

28.12.2011, 09:38 |
Kesam Pavle tak ona mi přesdtím tahle jebka držela 5 let no _:-(
no vida..o)))
to byla nahoda..o))

29.12.2011, 19:35 |
Katy jesteze ti nerozbrousila hubu:)) pekny no.
nekdy staci jen praskly kotouc na uraz.