Navštíveno 3746x

25.12.2011, 18:52 |
jura.j | Upraveno: 2011-12-25 18:52:55
tak sem si v pátek vzal dovču , že rozvezu zákusky , a trošku ně pozlobila chrochta.
klasika si to jedu , dyž sem držel stejně plynu nebo přidal , tak se ně začla trocha dusit , jak dybych vypl klíček , stačila vyřadit a decentně protůrovat a jela zasej v pohodě.
dneskaj sem to pichl na VAGinu a vyjelo ně váha vzduchu , slabý signál , sporadicky.
chápu dobře , že odcházá váha nebo je tam eště nejaký fígl?
je teda fakt , že dárky dostal aj psék , enom na auto sem zapoměl( olej s filtrama před měsícem se asi nepočítajů) a teď to chce taky " dárek " , novů váhu !?
nebo ju nečím nachvístat a uvidí se?
díky moc za ujasnění :o)
A nejde ti to treba na 3 válce? citis proste jiny chod a vibrace motoru?
Mě toto na Agu delal modul zapalování - je to takova malinka krabička na boxu vduch.filtru a jsou do ni provedene z obou stran konektory. Pokud mi sel motor na 3válce, tak stacilo zastavit a s tim modulem trochu zahybat a bylo to zase na čas ok.
ne ne ,na tři vále to nejede , je tam full house chod , néni to o menším výkonu při ježďání , prostě to chvílečku ( pár sekund) nejede vůbec , jak dybych při jízdě začál brzdit motorem a přitem mám třeba půl plynu.
airbox tam už nejaký pátek nemám , ale vím co myslíš :o)

26.12.2011, 00:37 |
Sleepz | Upraveno: 2011-12-26 00:38:29
Přesně todle mi dělala moje Octa 1.9TDI a bylo to ventilem co ovládá EGR, byl na půl uzavřenej protože se ten ventil ucpal. Netáhlo to, jak když bych měl zataženou ručku, a dusilo se to. Odpojil jsem hadičku k EGR a pak to svištelo jak zamlada :D Nevim jak přesně je to dělaný na 1.8T ale koukl bych jestli tam není taky nějaká takovádle vychatávka na rekuperaci vyfukových plynů ucpaná.
to si myslím , že by dělalo furt , ale totok je jednů za čas
Presne jako Sleepz na tdi vebtil rozhejbanej a pohoda.
co takhle umírající BOV ? ;-)
BOV je poctivý železo , tam snáď ani nemá co umřít , pořád mě mate tá váha vzduchu

26.12.2011, 14:46 |
Pajk Hej valachu, tak ji zkus no. :) Pravda je, že se serou. Kdyby to jí bylo, tak hlavně nekupuj čínu. Radši funkční jetou. Jinak se dá "vyčistit", ale nedoporučuje se to.
Ten modul z toho airboxu jsi zaparkoval kam? Nesmí být na teplým místě.
Nechceš mi prodat ten obal na tu baterku? :D
já ti dám valacha , pazůre , já su ze slováckýho dolňácka.
modul bylo potřeba chladit , tož se vyfrézovala drážka v tej nerez trubce mezi váhů a filtrem.
dyž se zbavím teho obalu , co tam potem dám ? :o)

26.12.2011, 15:53 |
Pajk njn, zase se tak v tom nářečí nevyznám :D
Obal si nech, je to dobrá věc. Musím to taky někde splašit. :) Ty modrý hadičky máš od Bruna ze skodahome co? :)
jaký bruno ? AMP hydraulika bučovice :o)

26.12.2011, 19:23 |
Pajk No on je prodával a celkem mu to šlo. :)
no dal sem za 8m kolem 120 kč , tak nevím , na tem se moc vydělat nedá
váha nová , jede to jak zastara