Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > bolest hlavy

o Navštíveno 11996x o
o 22.12.2011, 12:01 | Luboš1
zdar panove, zhruba tyden me porad boli hrala...jakoby nad zatylkem lehce doprava...nez pujdu k lekari tak se chci zeptat zda to muze byt nigrena a nebo neco horsiho...nekdy to boli vice nekdy mene.cpu se praskama ale to je tak na 2-3 hodky...bolest je nekdy neunosna a nejvice to boli kdyz to zacne pri zvysenym tepu.uplne cejtim ze se me hlava asi rozlitne...no nevim jestli zajit k lekazi nebo pockat az po svatkach...urcite to neko z vas taky trapilo tak snad pomuzete

o 22.12.2011, 12:05 | Wasp
mužeš to mít od krční páteře(nastydnutí, špatná poloha při spánku, ...) Můžeš tam mít skřípnutý nějaký nerv. Mne na to pomůže vždy Thajská masáž classic ;-)
o 22.12.2011, 12:09 | Luke-Jeep
Piješ dost? Tohle může bejt i nedostatek tekutin ;-)
o 22.12.2011, 12:13 | Pavel 528
jj chce to pravidelne pozivat Plzenske a zadnej problem..o)))
o 22.12.2011, 12:14 | Luboš1
piju dost, zhruba 3.5l 4L denne....jinka kdyz se fakt uklidnim, lehnu si tak citim v tom miste jakoy tlak....no uvidime po svatkach treba to bude ok a nebo jinak doktor...
o 22.12.2011, 12:21 | TROY
Pokud je to tejden tak si dojdi raději k tomu doktorovi. Nicméně spíš si vzpomeň co jsi dělal cca tejde zpátky co to mohlo přivodit
o 22.12.2011, 12:22 | assassin | Upraveno: 2011-12-22 12:23:38
hele na migreny trpim od malicka, ale malokdy to pres noc neprejde, max 2 dni.. tohle uz bych byl lehce nervozni...

ale jestli ty 4litry jsou vino, tak to je tim, to mivam taky :)
o 22.12.2011, 12:34 | Luboš1
jo jinak abych nezapomel.mam rymu a kasel- plus vykaslavam hleny...mohlo by to byt neco spolecneho? jinka rano a navecer nastrikam kapky a dutiny mam ciste...
o 22.12.2011, 12:55 | FSAL | Upraveno: 2011-12-22 12:56:28
jestli mas ucpanej rypak, tak by to mohlo bejt klido tim - dutinama

aha kua, ted sem to docetl :)
o 22.12.2011, 13:01 | AllInOne
Kua, tady každej ordinuje na dálku :o)
o 22.12.2011, 13:26 | Ráca-WRC-
a nebolí tě hlava s hudby ? -) pít a pít
alkohol ti to jen rozpumpuje .. -(
o 22.12.2011, 13:38 | BATMAN
S tema thajskyma masazema opatrne!
Mati ma celozivotni bolesti zad a na thajske ji skripli bo pohmozdili nejakej nerv. 3 tydny pak marodila.
o 22.12.2011, 14:15 | Drtič
Mě bolí hlava každý den už skoro rok v kuse. Lítám s tym po doktoroch a vše OK. Ještě mám jít na nějakou rezonanci palice nebo co, to je poslední věc, kde něco mohou zjistit. Prášky mi nepomáhají. Nebolí mě teda nějak extremně, zato skoro pořád. Na některých vyšetřeních mi řekli, že chlapi mezi 25 a 30 roky trpí na bolest hlavy celkem často a často nikdo nezjistí příčinu. Pak to prý samo přestane a mají klid. tak su zvědavý, esi mi něco najdou na tom posledním vyšetření...
o 22.12.2011, 14:53 | MarwinA4
No mě jednou z ničeho nic rozbolela hlava a po pár dnech se zjistilo, že krvácím do mozku:-( Naštěstí jsem přežil, zatím:-)
o 22.12.2011, 15:34 | Wasp
to Batman: a kde byla na masážích? ne všude to umí ;-)
o 22.12.2011, 17:03 | Leveler
Podle mě 100pro od páteře.Kup si nákej gel a zkus at tě manželka/přítelka promásíruje.Bolí to pořád nebo když třeba otáčíš hlavu tak je to horší?Pá ránu to bolí stejně?Co děláš za práci?
o 22.12.2011, 17:06 | Leveler
Ale ted čtu že máš kašel a rýmu takže klidně náká chřipka nebo viroza.
Já bych ted nikam nechodil a hodil si pohodu a trošku so odpočnul a uvidíš po víkendu.Podle mě se ti to zlepší.
o 22.12.2011, 17:07 | Luboš1
boli to porad, tedy pokud se nenafutruji ibalginem.delam dispecera a obchodaka takze zhruba pul tydne u pc a pul tydne v aute....uz me to prestava bavit a fakt ta bolest je nekdy k nevidrzeni tedy hlavne k veceru kdyz se telo dostane do klidu...ted do toho kasel, ryma atd...des takhle na svatky :(
o 22.12.2011, 17:13 | Luboš1
stejne jsem mrzak. je me 22let a uz mam za sebou plno nemoci. slachy na ruce,kyla,achilovka, koleno atd atd...co me ceka v 50?:-) ale tenhle rok je nejhorsi nepamatuju horsi...co brat ci jaka je vhodna prevence?neco normalniho-chodim do posiky a nechci neco co me vyzere....
o 22.12.2011, 17:38 | Luke_288
doktor, nespoléhej na rady tady z fora. nikdo tě nemá šanci vidět a prohlídnout. ono taky stačí se třeba fyzicky přepnout. mě se stalo kdysi, že jsem si nějak moc naložil na činku a trochu mě louplo přesně v těh místech o kterých píšeš a trvalo měsíc než se to dalo dohromady. navíc rvát do sebe furt ibalgin taky asi není uplně gut
Drtič: mě takhle už možná 6let píská v uších. už jsem si zvyknul, řešení neexistuje
o 22.12.2011, 17:49 | Luboš1
vim ze ibalgin neni vhodnej jenze kdyz ja pak bez nej neujedu par kma i pak cumet do pc me dela problem....no uvidime,jestli neprejde tak po novem roce pujdu k lekari, nechci si kazit svatky ..
o 22.12.2011, 17:56 | michal_smsmsm (A)
hele a nesedis v aute model skoda octavia 1? me takhle bolelo za hlavou/krk z tech totalne domrdanejch sedacek v o1, jezdil sem tim shitem vic jak rok kazdy den 150km a bylo to sileny, podarilo se mi dostat se ke svemu autu a hle, bolest je pryc...
o 22.12.2011, 17:58 | Luke_288
Luboš: chápu, že si nechceš kazit svátky, ale např já s tím pískáním šel po půl roce a doktor říká, že kdybych přišel do 3dnů, tak existuje jistá pravděpodobnost rozehnat to infuzema. šel bych hned, zvlášť jestli to je takovej hardcore jak píšeš
o 22.12.2011, 18:05 | Luboš1
dnes uz to nedavam tak uvidim jak budu zitra stihat, no hardcore docela je...v zivote jsem nic takoveho nezazil.uvidime no.....jsem sam zvedav co to bude ale snad to nebude nic vazneho...
o 22.12.2011, 18:27 | KFL | Upraveno: 2011-12-22 18:28:04
Od rýmy hlava bolí spíš nad čelem nebo okolí ksichtu. Zadní část hlavy bude IMHO od krční páteře.

Trpim na to dost, stačí, abych si blbě podepřel hlavu u kompu nebo se blbě otočil a hlava třeští do 4 minut jako blázen (a ibák už na to nefunguje).

Obvykle mi stačí lehnout na zem na záda, rozpažit, zvednout nohy ohnutý v kolenou do pravýho úhlu k tělu (tj. stehna do pravýho úhlu k tělu, holeň souběžně se zemí) a točit do protisměru. Tj. hlavou doprava a nohy na zem doleva a obráceně. Rukama držím páteř rovně a ramena na zemi. Po pár pohybech mi obvykle rupne za krkem a do pár vteřin bolest hlavy zmizí.

Jinak jo, bolest hlavy je hnus, prakticky pokaždý mě vyřadí z činnosti :(.
o 22.12.2011, 19:53 | Jirka156
Můj zážitek. Před 1,5 měsícem mě bolela hlava cca týden v kuse v horní části. Při sebemenší námaze i chůzi do mírného kopce jsem se zadýchával a občas se mi motala hlava. A při ulehnutí, než jsem usnul, jsem cítil, jak mi buší srdce. Zašel jsem po týdnu k doktorce, změřila mi tlak ...... a měl jsem ho tam :-))) 170/110. Takže jsem dostal na dva dny Holter a 24hodin mě to po půlhodinách měřilo tlak. Měl jsem ale v práci volno a tak mě to měřilo doma v klidu a měl jsem tlak od 120/80 po 140/90. Ve spánku, kdy má tlak klesnout na 110/70 jsem měl 120/80. Takže jsem nafasoval Piramil 1,25 mg (ten nejslabší) a už víc jak měsíc zobu lentilky. Hlava mě nebolí, tlak mám přes den 120/80. Jen jsem myslel, že je to na chvíli a dostal jsem zobání na dalšího čtvrt roku. Už jsem víc jak měsíc a půl neměl alkohol, omezil jsem solení, slazení, kafe, bílé pečivo atd. Prostě super život :-((( Jo jen pro upřesnění mám 175cm a 90kg. No nic ještě sháním nějaký rotoped, abych spálil nějakou tu kalorii. Nechci do smrti zobat lentilky. Pravdou je, že ten tlak mám spíše než ze stravy podle mě z nervů. V práci kokot šéf, doma menší z kluků postižený na močové ústrojí,......
o 22.12.2011, 20:50 | Zdeny60
Asi bych to nepodceňoval a vyrazil k neurologovi. ten tě pošlě na vyšetření (MR, Ct a pod.) aby vyloučil i jné-závažné-problémy.
Není třeba se hned plašit.

Před asi 5 lety jsem trpěl tím, ež jsem měl jakoby ztrátu rovnováhy. prostě nebyl jsem schopen jít rovně, nědky se mi i stalo, že jsem nebyls chopen se strefit lžící do pusy. Když to trvalo asi měsíc, na nátlka manželky jsem se vydal k neurologovi. Já jsem strašpytel a vím, co může tento stav znamenat, navíc, když na "to" zemřel můj strýc a na stejnou dg i moje matka. No, zkrátím to. Neurolog mě proklepal kolena (reflexy) musel jsem se projít po ordinaci a další a nakonec jsem skonšil na CT hlavy. Naštěstí se nic nenašlo.

Ovšem co se nestalo? Druhý den ráno jsem se rpbral a ten problém byl pryč! Docela zhola pryč. Jelikož jsem pak nesl výsledky svému OL, tak ten mi vysvětlit, že šlo pravděpodobně o generovaný problém - pamatuji se, že tenrktát jsem makal jak vůl doslova do písmene, jezdil 6-7000km za měsíc, doplácel jsem hypotéku prostě takový pohodový život:-) K tomu nevyspání,. únava... A samosebou obavym zátěž, psychický tlak, pořád, abych měl kšefty, aby tohle či tamto. A výsledek - hluboké vyčerpání. DOstal jsem "režim" odpočinku, OL mi přesNĚ NAKÁZAL, JAK PRACOVAT, ALE HLAVNĚ - I JAK RELAXOVAT, kDYŽ SE NAD TÍM VŠÍM DNES ZAMÝŠLÍM, TAK VĚŘÍM TOMU, ŽE PŘÍPAD lUBOŠE MŮŽE SOUVISET I S DLOHOTRVAJÍCÍ ÚNAVO, NEVYSPÁNÍ MA POD - sorry CAPS - a že příznaky při změně režimu pravděpodobně i samy vymizí. Práce není zajíc, aby utekla a bolest je jen průvodním jevem toho, jak se os vé tělo, ale i duši, staráme.
o 22.12.2011, 21:13 | GooGoo
Asi jak vseci doporučuji zajdi k doktorovi. Pro tvuj klid to bude lepší. Mě zas pro změnu rok zpět se začala točit hlava. Začalo to opijeckou, druhý den záchvat a pak už jen pořád zvláštní stavy nejistoty a toceni hlavy nebo závratě. Po týdnu když to nepřestáválo naopak horsilo poslal mě doktor k neurologovi. Ten mě předepsal hořčík a poslal na CT a na magnetickou rezonanci. Nenašli vůbec nic. No a mám to pořád do teď. Přes léto celkem klid ale teď zas na zimu se to vrací. Nikdo neví proč mám brát prý pořád hořčík. Tak doufám že taky jednoho dne vstanu a bude to fuč.
o 22.12.2011, 23:00 | Luboš1
nevim jestli to je vycerpani nebo neco takoveho kdyz jsem v kanclu tak sedim od cca 7 rana do 16-18 hod...kdyz jezdim tak podone hodin nesedim jen v aute ale obcas vystoupim a jdi na jednani za den vetsinou tri...jinak zavrate, toceni nic takoveho nemam. mojim se toho nejhorsiho a to je nador....ptz preci jen tam je takovej zvlastni tlak...jo a zhruba pred pul rokem trvalo to asi 3mesice. kdyz jsem si dal pivo 10,12 nebo 11ku tak me druhy den silene bolela hlava..at jsem mel jedno pivko ci deset....tlak bych mel mit ok asi pred mesicem jsem byl u doktora....no uvidim kdaztqk zitra zajdu ale stejne CT atd by bylo zrejme az po vivem roce ne?
o 23.12.2011, 06:41 | Zdeny60
Nemusí se jednat vůbec o nádor, ale na odborné vyšetření jistě běž co nejdřív. CT je na objednání, letos to možná stihneš mezi svátky.
Bolesti hlavy hodně souvisí fakt se stavem krční a bederní páteře, může být blok, ale fakt i únava(málo spánku a pod.)
o 23.12.2011, 12:16 | RedBaron
Prostě běž k doktorovi a na babský rady se vykašli :o)
o 23.12.2011, 12:37 | Veva
přesně to co píšeš taky mám, je to nesnesitelná bolest, občas mě to jakoby "přinutí" přimhouřit oko... už jsem s tím byl na vyšetření a nic nenašli...
pak napiš jak jsi u doktora dopadl.
o 23.12.2011, 16:07 | Jirka156
To Goo Goo: Tu samou motolici jsem měl před deseti lety. Tři měsíce v kuse. Když jsem spal, tak dobrý. Jakmile jsem vstal, motolice. Prošel vším možným jen CT tedy ne. Ale tlak, EKG, EEG, ORL,.....atd. Nakonec jsem skončil u neurologa a tom samém vyšetření. Kladívko a sem tam klep. Taky nic nenašli. Taky jsem dostal hořčík v šumáku x krát denně a nic víc. Po asi měsíci to odeznělo. Tenkrát jsem měl taky naprd období. Umřel mi táta, hádky doma.... Nic ku prospěchu duše. Občas se mi stává, že se to motání nachvíli objeví a zase odezní. Hořčík si v tu chvíli ordinuji sám automaticky.
To Luboš1: hecni se a jdi k tomu lékaři. Oddalování ti nepomůže. Já jsem taky baba co se návštěvy doktora štítí. Možná se budete smát. Ale já jsem se před týdnem, po deseti letech, konečně odhodlal a šel na vyříznutí mateřského znamínka. Přežil jsem to :-)
o 27.12.2011, 22:09 | Monička
Tak jak chlape..?
o 28.12.2011, 07:15 | Tendr
Kámoše bolela hlava řadu let, prošel všemožným vyšetřením a nakonec skončil u psychiatra a polyká antidepresiva...
o 06.01.2012, 13:36 | Luboš1
zdravim....tak jsem byl na vysetreni a od krcni patere ani od ditin to neni.19.1. jdu na CT tak uvidime. bolest stale pretrvava a mam v hlave jakoby tlak v miste bolesti.doktorka me projela a rekla ze CT rekne vice. doufam ze to bude nejaka kravina. ale ten cas utika strane pomalu...nejvetsi rozsek byl kdyz jsem rekl ze me neceli mesic boli hlava a doktorka ze to je jeste v pohode tak jeste 3 tydny vydrzim. no mazec jako, tukala do me kladivkama, lechtala na nohach a delala ruzne testy jo a abych nezapomel tak se k te bolesti pridalo obcasne mlzeni oci.no nechame se prekvapit co se z toho vyklube....
o 06.01.2012, 14:19 | Veva
Doufám, že to nebude nic vážného...!
mám úplně ten stejný problém, ale bolí mě (takové tlačení) jen pravá strana v okolí spánku a pravé oko se mi tak jakože trošku občas zamlží...
Dej vědět co jsi zjistil.
o 06.01.2012, 14:24 | Luboš1
urcite dam, na jednu stranu mam docela strach a a na druhou chci vedet co me vlastne je...no uvidime, kdyby to bylo neco horsiho tak nevim no....pred tremi roky me umrela kamaradka v maturitnim obdobi...nador-operace a po operaci 9 dni zemrela. no hruza. tak doufam v tom ze to fakt bude cipovina, veva: nemas natekle uzliny? popripade co ti dela kdyz kouknes do ostrejsiho svetla?
o 06.01.2012, 14:27 | clown
zablokovana krcni pater ... :)
mam za sebou vloni cviceni .., dosel jsem tak daleko, ze jsem prakticky ochrnul na pravou pulku tela..

takze neurolog, CT + RTG a rehabko .. :)
o 06.01.2012, 14:34 | Luboš1
myslis ze to je pater?
o 06.01.2012, 15:07 | crestik
přikláněl bych se ke clownovi, mladá měla teď to samé, několik dní hlava, k tomu i špatně, nakonec to byla krční páteř. Ale upozorňuju, že jsem elektrikář, takže možná by fakt byl lepší ten doktor
("je tady doktor?" "já" "doktore, ti hrajou, co") :-)
o 06.01.2012, 15:10 | clown
tak jinak ..
od detsvi jsem trple migrenama .., v poslednich par letech i treba 10 - 12 dni v mesici .., slovy migrena tak, ze bolavej zub byl jeste prima ..., slzici oko atp ..

nejdrive jsme dorovnali krevni tlak .. zvyseny ..,
lehce to pomohlo .., vloni na jae jsem ochrnul tak, ze jsem se nemohl asi pomalu jit vychcat .. otocit krk, loket + zapesti .. vse v kreci. Dosel jsem na neurologii (statni) a dostal jsem po RTG nejaky leky na zanet .. za dva dny klidek ... mohl jsem bezbolestne psat na PC, ridit auto .. , vse v pohode ..
pri vynechani pilule skoro okamzity navrat kreci / bolesti. Po tydnu od aplikace Dr. zkoukla RTG snimek jeste jednou, probrali jsme co a jak .., dostal jsem zadanku EMG (jeste kvuli podezreni na karpalni tunely) a pak na rehabko .., rehabko cviceni + elektrika TENS + si mne pani podavala tak 15 minut v rukou .. vzdy krk a podobne .. za 15 navstev jsem byl z bolesti hlavy pomerne slusne vylecenej ..

ted uz mi boli hlava, jen kdyz si ustelu v posteli jak debil .., coz umim rozcvicit, nebo se nenazeru a jedu na prazdno .. :)

samo, cvicim denne .. cca tak 2 - 5 minut jen co se tyka krku .., zhubnout bych pry taky mel .. :) ale to priste ..

naucis se par cviku McKenziho atp .. :)
o 06.01.2012, 18:38 | JP
tywoe, když to tady tak čtu tak jsem rád, že mi tělo slouží celej život bez jediný citelný chybičky... Snad to vydrží:D
o 06.01.2012, 20:39 | Luke_288
jako JP. on si málokdo svoje zdraví uvědomuje dokud se něco neobjeví...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3334 sekund.