Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > cim nahradit trubicku k ostrikovacum?

o Navštíveno 812x o
o 21.12.2011, 16:23 | michal_smsmsm (A)
cim nahradit trubicku k ostrikovacum, vloni mi predzimou jedna prdla, tak sem to sem udelal spojku z izolace z nejakyho tenkyho napajeciho kabelu, ze kteryho sem vytahal vedeni, nicmene to pomohlo jen na jedno prasknuti a stejne to kolem neustale saklo. Ted se mi ty trubicky rozdrolily po cele delce vedeni pod kapotou, posral bych se. Cim to tak nejak nahradit? neco pruzneho, aby to hned neprdlo, ale dalo se to i ohnout a aby se to dalo napasovat na ostrikovace, nejaka gumova hadicka? kam pro ni? nebo spis ten plast kdyz to puvodne taky bylo v plastu a ne v gume? fakt nevim co s tim ;-)

o 21.12.2011, 16:32 | tappaja
Mno akvaristika? Ruzny prumery, maji i ze silikonu...
o 21.12.2011, 16:37 | Vencaf
třeba u MB se prodává v metráži, loni jsem měnil hadičku ostřikovače do pátejch dveří a vyšlo to na pár korun za originál..
o 21.12.2011, 16:48 | thepyroman
jako nademnou akvristika, nebo kazda mototechna tam maji vzdy ruzne prumery hadicek..
o 21.12.2011, 18:47 | hanx
Já jsem zašel do nejbližší mototechny a vzal metr defaultní průhledný trubičky za dvacku, už dva roky pohodička
o 21.12.2011, 19:00 | Lucni.konik
akvaristika.......bo v hornbachu jsem nedávno kupoval větší průměr hadičky, ale měli tam na metráš i menší průměry. V práglu je to když vejdeš dovnitřku, dáš se směrem doprava k zahradě a před prahem do zahrady se dáš vlevo - na konci uličky po pravé straně je stojan s hadicema.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.303 sekund.