Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Prosím o radu oc1 RS

o Navštíveno 578x o
o 21.12.2011, 10:41 | hanzy10
Ahoj kluci,už jsem to tu jednou psal,ale jsem z toho opravdu na nervy,auto při prutčím zatahu mi auto začně cukat(takhne,ale cuka)a vydavá takoví drobet sičiví zvuk.
2dny zpět jsem mu zkoušel zatopit a stalo se mi prvně že mi z výfuku vylezl "bílý dým"tak jsem zastavil chvilku asi tak 1 minutu,a řekl jsem si a je po turbu.domu jsem to měl kousek,tak jsem to zkusil dojet,řekl jsem si že mu teda znovu zatipím,a auto nezahulilo už vubec,zase stím jezdím auto nehuli.

Tento problém řeším už asi 3 měsíce,auto bylo ve škodovce na nějakým Vasilovi,nejaka lepší diagnostika,auto po elektrické stránce bezzávad!!!
Auto kdyz to někdy zkouším mi ři tom tahu cuká, někdy táhne jak má,prostě 4x to neudělá 5x zase jo....prostě tak různě. tedka jsem dostal hlidat olej jestli to nezere olej.
ale i znamí co mu dávám auta na servisy,je z toho uplně mimo,
on furt tvrdí,že musím počkat az to bude delat furt,že se takhle blbě hledá závada,pač nechci abych se vtom hrabal 3 dnya ja vtom enchal batoh,jen za heldaní zavady.
nestalo se to někomu???? auto je OCtaviaI 1.8T RS rok:2003 najeto 164 xxx.
Zatím jste mi tu poradili,tak se tu zase navás obracím,vím že je to težké,takhle vysvetlovat.moc diky za rady,sand jsem to napsal trochu smysluplně:)

o 21.12.2011, 10:44 | JR
Napada me palivovej filtr nebo nekde praskla hadice od turba.
o 21.12.2011, 10:54 | Miky_CZ
zkus zkontrolovat hadice od turba, ale poradne viz [ Link ] zhruba v pulce stranky, pise ze to pri vymontovani ze zacatku nebylo videt
o 21.12.2011, 22:55 | hanzy10
no,ja jsem lajk,takže pokud mi to někdo něuděla z lidi kdo tomu rozumí,sam to těžko udělam:(bohužel tohle neni muj šálek kávy:) nikdo se stím nepotkal???jak je možné ze se mi z toho zahulilo???a už to nehulí???stalo se to teda poprve,a zase nic...???
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3321 sekund.