Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > čím přilepit displej na mobilu?

o Navštíveno 5230x o
o 20.12.2011, 20:57 | hawai
koupil jsem si starší mobil a teď po 2dnech co ho mam se mi uvolnilo sklíčko dotykový plochy. displej jako takovej je pod tim sklem a je v pohodě, ale to sklo nějak nedrží. nechce se mi s tim lítat po servisech, tak sem mysle že to zvládnu nějak šetrně sám, ale zase bych to nechtěl pos*at. vteřiňáku se bojim aby se mi tam neudělala taková ta bílá ,,mlha,, co už nejde nikdy dolu. napadnul mě ještě chemopren. co vy na to?

foto k příspěvku  od hawai

o 20.12.2011, 21:21 | tappaja
3M oboustranku, tenouckou, drzi jak prase.
o 20.12.2011, 21:23 | hawai
dík, kde jí seženu? v normální drogerii typu DM asi těžko, co
o 20.12.2011, 21:26 | tappaja
o 20.12.2011, 21:28 | hawai
dík
o 20.12.2011, 21:32 | hawai
jo a když tě tu tak vidim, chtěl jsem tě o něco poprosit. píšu na icq
o 20.12.2011, 21:35 | tappaja
pis pis, zatim nic nedorazilo...
o 21.12.2011, 23:22 | hawai
Tak oboustranná lepenka nepomohla. chvilku se to zdálo v poho, ale po pár hodinách to je zase dole. koupil jsem teda nějakou obyč, protože ta jediná měla tloušťku klasický izolepy. co tam měli několikanásobně dražší pattex apod, tak ty všechny byly pěnový a to by bylo moc tlustý.
asi bych to nejradši řešil nějakym lepidlem....je nějaký co nedělá ty blbou bílou mlhu?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3037 sekund.