Navštíveno 658x

potřebuju pronajmout výrobní a skladový prostory v ústí nad labem,zkušenosti s nějakou realitku,reference??nechci platit nic předem ani se zavazovat nějakou podivnou smlouvou.viz M a M real.
remax? dokod neprodaj nic neplatis, predem vis procenta z prodeje atd...
s Remaxem se zrovna soudíme, chtěli složit rezervační zálohu a nesplnili podepsání smlouvy, resp. pro to nic neudělali a zálohu nechtěj vrátit
Tak zrovna MMka nejsou špatný kamarad u nich dělá už několik let prodával a kupoval jsem přes ně 4 nemovitosti a vždy perfektní přístup.

20.12.2011, 21:58 |
Kamil07 | Upraveno: 2011-12-20 21:59:18
MaM dle mého super, prodávám přes ně garáž a slečna od nich mě jen po mailu poprosila o fotky a popis, ani žádnou smlouvu jsem nepodepisoval.
M+M velmi zákeřné, naoko ťu ťu ňu ňu, ale ta realita...... brrrrr

20.12.2011, 22:04 |
Kamil07 | Upraveno: 2011-12-20 22:07:25
radek.613: Konkrétní info? Díky.

20.12.2011, 22:14 |
LukeFab | Upraveno: 2011-12-20 22:17:45
Všechny realitky stojí za pič*. Stejně jsou to frenčízi a když budeš mít blbýho makléře,tak je jedno u které realitky.Měli sme dobrýho makléře u remaxu,ale pak skončil,tak jsme si vybrali babu od remaxu a to je kunda největší,absolutně na to sere a nejhorší je,že když podepíšeš smlouvu,což chcou minimálně na 3 měsíce,tak si pak na 3 měsíce v prdeli taky,když ti na to měsíc sere.Nevím,jak na to může srát,když se jedná o barák v řádu milionů,hmmm.Spíš bych vybíral na doporučení přímo k určitýmu makléřovi než podle realitky. Já bych srovnal tento byznis s bazarníkama.
ono je jedno jaká realitka, záleží jakou smlouvu s nima uzavřeš, jaké si dáš podmínky, neb ty jsi klient/zákazník a oni se musejí postarat, abys byl spokojený... Čím jednodušší smlouva, tím lepší.
M&M mohou být třeba v Praze na nic, ale jinde třeba OK, sice je to jedna společnost, ale lidi jsou různí. Možná bych zkusil nějakou lokální realitku, klidně 2-3, ale dát jim jasný pokyn co a jak - ceny, popisy, fotky atak, aby to všude vypadalo stejně.
Ono v závěru tě to přes realitku vyjde cca nastejno (provizí), jako bys zainzeroval vše sám...
Jinak prostě platí to, že ty jsi jejich klient, oni se musí starat, budou za to placeni, takže klidně bych je obden bombardoval, co a jak, atd. a pokud nebude odezva, tak ukončit a čau. Smlouvu bych vzal ode všech neexkluzivní a pak uvidíš, která se fakt stará a s ní udělat exkluzivní, ale jen jako pro jednu realitku + že sám můžeš pronajmout bez sankce.
Je to obchod, nic víc, nic míň, takže jednej jak jsi zvyklý jednat při obchodním jednání...

20.12.2011, 23:06 |
Nora dej to do Century 21
V Brně je to tak,že neexklusivní smlouvu ti nikdo nedá a když to,tak na tebe sere,nechapu jejich pristup,kdyz z toho maji penize.
MaM právě v poho všechno super přístup a když už vše bylo připraveno tak přinesl smlouvu kde stály uplný nesmysli,třeba že rok nesmíme nemovitost pronajmout nikomu jinému atd.. ted nevim už přesně co tam bylo
Nevím kterou poradit, ale velmi velkým obloukem se vyhnout PROLUXu.